Italia, Salerno
...Colatura di Alici, joka on valmistettu perinteisellä menetelmällä, Delfino Battista -varaston tunnusomaisessa pullossa.
Portfolio (8)
Italia, Ponte Galeria
... -soijakastikkeella on tasapainoinen umami-maku, jossa on kirkas ja raikas tuoksu. Tämä fermentoitu seos soijapavuista, vehnästä, suolasta ja koji-sienestä on yksi Japanin käytetyimmistä mausteista, monikäyttöinen kastike, joka sopii nuudelikeittojen, ramenin, sushin, okonomiyakin, shabu shabun ja monen muun maustamiseen. Soijakastikkeelle ei todellakaan ole mitään korviketta. Valittavana on monia erilaisia vaihtoehtoja, kuten tumma soijakastike, vaalea soijakastike, vähäsuolainen soijakastike ja kokonainen tai marudaizu-soijakastike.
Portfolio (8)
...Kirsikkatomaattikastikkeen "Il Moro" luominen sai alkunsa halusta kehittää premium-tuotevalikoima, joka koostuu tuoreista ja jalostetuista tuotteista, joilla on yksi yhteinen tekijä: kirsikkatomaatti "Hybleo", joka on valittu erinomaisen happo-sokeritasapainonsa vuoksi. Yksinkertaisista ja aidoista raaka-aineista perinteisiä menetelmiä noudattaen valmistettu kastike "Il Moro" onnistuu...
Portfolio (8)
...Perinteinen tomaattikastikkeemme on valmistettu tuoreista ja kypsistä tomaateista, joilla on vahva ja intohimoinen luonne, kasvatettu luonnollisesti ilman torjunta-aineita ja kemiallisia lannoitteita. Näin saadaan aikaan kirkkaanpunainen kastike, jolla on pehmeä, kermaisa ja samettinen koostumus, joka säilyttää klassisen ja perinteisen maun, joka on tyypillinen Välimerelle. Nettopaino 680 g.
Portfolio (10)
Suositut maat tälle hakutermille