ALINE CHOCOLATIERE uudistaa suklaakonvehtien klassikoita bastialaisella tyylillä. Se on koko Korsika suklaaherkkuina: hieno yhdistelmä Kauneuden saaren aarteita ja hyvää suklaata, hunajan, sitrushedelmien, hasselpähkinöiden, maquis-alueen aarteiden ja ikonisten Canistrellien kautta, jotka vievät takaisin lapsuusmuistoihin ja lupaavat yllättäviä ja ainutlaatuisia makuelämyksiä.
Useita vuosia sitte...
...Burrata, venytetty juusto, valmistetaan Puglian alueella, erityisesti Andrian kaupungissa. Tämä käsintehty venytetty juustopussi, joka sisältää Stracciatella-sydämen, on nykyään yksi parhaista puglialaisista erikoisuuksista.
Ainesosat: Maito, kerma, suola, tryffeli (3%) – tai gorgonzola, juustoneste, ilman säilöntäaineita.
Tyypit ja Koot
Säilyvyysaika: 15 PÄIVÄÄ
Koodi: BURRATP.
47 vuotta sitten
Astumme uuteen päivään rakkaudella, jota tunnemme lapsen hymyn puhtaudelle, ainutlaatuisen maiseman luonnollisuudelle ja runsaille vihreille maille.
Koska yhtä paljon kuin perinteiset arvomme, kaikki uusi elämän eri osa-alueilla, tuotannosta teknologiaan, innostaa meitä. Toiveemme oli esitellä perinteisiä makujamme maailmalle mahdollisimman tarkasti ja uusilla ideoilla, terveelli...