...1800-luvun lopulla, yhdessä "pummarolan" kanssa, niistä tulee katuannos, joka ruokkii väestöä. Jotkut muistavat viehättävän Ingrid Bergmanin lounaan Roberto Rossellinin elokuvassa Matka Italiaan vuonna 1953, ja päätyvät merkittävään kohtaukseen, jossa Totò syö spagetteja käsillään Mario Mattolin vuonna 1954 tekemässä elokuvassa Miseria e nobiltà. Mutta maailman tunnetuin pasta-annos on Alberto Sordin syömä spagettikulho elokuvassa Amerikkalainen Roomassa, kuuluisa Stenon vuonna 1954 tekemä elokuva, joka vahvistaa sen universaalisuuden.
Paino: 500g
kypsennysaika: 10 minuuttia...
...Fettuccine-pasta, joka on valmistettu durumvehnäjauhosta, on monipuolinen ja rakastettu pastatyyppi, joka tunnetaan leveästä ja litteästä muodostaan. Nämä fettuccine-nuudelit saavat lisäpotkua kurkumasta, joka antaa niille elävän keltaisen värin ja lisää lämpimän ja maanläheisen maun vivahteen. Durumvehnäjauhon ja kurkuman yhdistelmä luo ainutlaatuisen ja visuaalisesti houkuttelevan pastan, joka...
...Tunisialaiset ovat erittäin vaativia pastan laadun suhteen, mikä selittää, miksi Pasta 'VALMISTETTU TUNISIASSA' on maailman parhaimmistoa.
Tunisian hallitus rajoittaa minkä tahansa pastan vientiä tai myyntiä, jos se ei ole valmistettu 100 % durumvehnäjauhosta. Toinen syy taata pastamme laatu. Kaikki spagettimme valmistetaan perinteiden mukaan korkealaatuisen pastan valmistamiseksi.
Tuotteen nimi: Pasta
Pääraaka-aine: Sekajauho (pehmeä ja kova vehnä)
Pastatyyppi: Spagetti
Muoto: Naru
Pakkaus: Pussi, Suurpakkaus
Paino (kg): 500 gr
Brändi: MEDILIFE
Säilyvyysaika: 2 vuotta
Alkuperämaa: Tunisia...
... varastointipaikkoihin (kuiva-ainekaappi jne.).
Mittarit hyökkäävät seuraavien elintarvikkeiden kimppuun: viljat, pasta, riisi, eläinruoka, lintujen siemenet, kuivatut hedelmät, suklaa, keksit, pähkinät ja mausteet.
Hajuton, se pysyy tehokkaana 6 viikon ajan.
Se on osakeyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Turkissa ja joka on rekisteröity Turkin kauppakamarissa. Se koostuu viidestä (5) eri valmistus- ja vientiyrityksestä Puolasta, Saksasta, Tanskasta, Unkarista, Kyprokselta ja Turkista, jotka ovat sopineet tulevansa yhteen muodostaakseen konglomeraatin vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin syötävien öljyjen, kemian, elintarvikkeiden ja juomien teollisuudes...
...www.obamakarnar.com
Spagetti
Ohra
Rigatoni
Pienet helmet
Rotini
Charleston
Kyynärpäät
Suuret helmet
Nuudelit
Tripolini
Pennine Rigate
Sedanini Rigate
Suuri Fusilli
Suuret kyynärpäät
Penne Rigate
Suuret kuoret
Sedani Rigati
Farfalle
Kuskus
Pienet kuoret
Lumache Liche
Kruunu
Pyörät
Tähdet
Sormustimet
Bucatini
Nopea Penne Pasta
Nopea Fusilli Pasta
Kolme väriä
Kaurapasta
Kokojyväpasta
Ohra
Nopeasti liukeneva hiiva
Käsitelty auringonkukkaöljy
www.obamakarnar.com...
Kaksikymmentäseitsemän vuotta sitten aloitimme pienenä paikallisena leipomona. Tänään olemme yksi Bosnian ja Hertsegovinan suurimmista pastan, leivonnaisten ja muiden leipomotuotteiden tuottajista, ja meillä on oma tukkupalvelu.
Vuosien varrella aloitimme croissanttien valmistamisen kaupalliseen käyttöön nimellä "WOW Croissant". Valmistamme myös hampurilaissämpylöitä, joilla on pitkä säilyvyysaik...
... tuoda pöytiin ympäri maailmaa.
Pastamme laatu on sertifioitu, ja se on upea minkä tahansa kastikkeen kanssa, mikä tekee ruoistasi ainutlaatuisia.
Gluteeniton kuivapasta on erinomainen sekä keliakiaa sairastaville että ei-keliakiaa sairastaville.
Ainesosat
Keltainen maissijauho,
valkoinen maissijauho,
riisijauho,
vesi.
Säilytysmenetelmä, ympäristö.
...La Pasta De Cecco, kuuluisa vertaansa vaatimattomasta laadustaan. Rekisteröidy sivustollemme ja tutustu laajaan saatavilla olevaan muotojen valikoimaan. Bell Italia Srl on erikoistunut elintarvikkeiden tukkumyyntiin ja toimii verkkotukkumyyjänä sekä viejänä, jolloin voit päästä käsiksi tähän italialaiseen kulinaariseen huippuosaamiseen sekä yli 10000 muuhun tuotteen, jotka ovat peräisin Italian arvostetuimmilta brändeiltä.
Olemme ollut artisaanijauhojen ja pastojen tuottaja ja valmistaja kahden vuoden ajan Saint Sulpice de Faleyrens 33:ssa. Erityispiirteemme on, että hallitsemme tuotantoamme pellolta lautaselle asiakkaidemme ranskalaisten iloksi.
Viljelemme erilaisia viljoja kestävässä maataloudessa (HVE3-sertifioitu vuodesta 2019), mukaan lukien pehmeä vehnä ja suuri speltti. Säilytämme osan sadosta jauhojemme ja ...
Olemme yritys Lecce-provinssissa, joka tarjoaa korkealaatuisia leivonnaisia, erityisesti käsintehtyjä mantelileivonnaisia, jotka on valmistettu terveellisistä ja aidoista raaka-aineista ilman säilöntäaineita. Markkinamme ovat sekä kansalliset että kansainväliset, sillä viennimme ulottuu jopa Japaniin. Meillä on valikoima, joka kattaa panettonet, pikkuleivät, pääsiäiskakut ja cupetat. Liitän mukaan...
...Fettuccine on kuiva pastan vastaus tagliatelleille, jotka ovat litteämpiä ja lyhyempiä. Tämä "vihreä" versio hernejauhosta on proteiinien ja vitamiinien (erityisesti A- ja E-vitamiinin, mutta myös B1-, B2-, B9-, C-, K-vitamiinin ja foolihapon) lähde.
Vihreät herneet sisältävät erilaisia mineraalisuoloja (kalium, rauta, fosfori, kalsium, magnesium, rikki, natrium ja sinkki) ja ovat vähärasvaisia. Ne ovat myös rikkaita liukoisista kuituista, tärkkelyksistä ja sokereista, ja ne ovat ihanteellinen ruoka kehollemme.
...Suora toimittaja suurten brändien tuotteille Chutyptm tarjoaa BARILLA BUCATINI 24X500G INT’L markkinoiden parhaaseen hintaan. Tutustu kaikkiin viittauksiimme osoitteessa www.Chutyptm.com! Osta BARILLA BUCATINI 24X500G INT’L suurissa erissä ja tuo PGC:tä.
EAN:8076800195132
UGS:BARILLA-BUCATINI-24X500G-INT'L
Kategoriat:Elintarvikkeet, Elintarvikkeet, barilla, suolaiset elintarvikkeet, pasta
Tunnisteet:Barilla, suolaiset elintarvikkeet, Pasta...
...FENOUIL VULGAIRE - Feoniculum vulgare
Lisäksi lääkinnällisten ominaisuuksiensa ohella villifenkoli on keittiössä raikas ja makea herkku, joka maustaa hyviä ruokia. Maku muistuttaa anis-makua.
Kasvi
Fenouil vulgaire - Feoniculum vulgare.
Keittiö
Infuusio, keittäminen, jauhe, tinktuura, siirappi, sokeri, viini, pasta, riisi, wokit, tajine, vihannekset.
Muoto / Määrä
Koko siemen BIO KUIVA / 40g...
...rei'itetyn putken ja pumpun tai kuiva-aineiden syöttö- ja kuljetinjärjestelmän kautta. Lisäkomponenteista riippuen järjestelmä voi olla syklinen tai jatkuva.
Pinnoitusrumpujen sovellukset:
• Eri tyyppiset pähkinät
• Sipsit
• Pasta
• Viljat
• Liha
Edut
• AISI 304 ruostumaton teräksinen sylinteri.
• Moottorikokoonpano, jossa on säädettävä nopeuden ohjain.
• Säädettävä kallistus, ruostumattomasta...
Rakkaus Italiaa ja sen suurta ruokaperinnettä kohtaan konkretisoituu rikkaassa ja huolellisessa valikoimassa kotimaamme gastronomisia erikoisuuksia. Parhaat juustot, tunnetuimmat leikkeleet, öljyt, viinit ja makeahapotetut etikettit, Pasta, kuiva tai tuore, Välimeren ruokavalion kuningatar, aina Mozzarella di Bufala Campana, joka valloittaa teidät herkullisella makuunsa. Laaja valikoima tuotteita...
...yhdistettynä italialaiseen osaamiseen, mahdollistaa erinomaisen pastan valmistamisen, joka kuivataan hitaasti ravintoarvojen säilyttämiseksi.
Tarjoamme luonnollista pastaa munalla tai ilman, maustettuna yli 20 eri maulla (tomaatti, basilika, piment d'Espelette, porkkana…). Tarjoamme tuoretta pastaa tilauksesta ja kuivapasta on saatavilla 9 ainutlaatuisessa muodossa (coquillettes, fusilli, tagliatelle...
Altamuran alueella, Apulian ja Lucanian rajalla, vihreässä Murgian alueessa, valmistetaan PASTA JESCE -pastaa, joka on pääasiassa käsityönä valmistettua. Huolellinen ja tarkka valinta raaka-aineista, jotka kaikki ovat kansainvälisesti sertifioituja, antaa makua ja laatua pastallemme. Käytämme pitkää kuivausprosessia, joka vaihtelee 12:sta 18:een tuntiin, alhaisissa lämpötiloissa, jotka...
... aistinvaraiset ominaisuudet myös ravintoarvot. Pasta Vera, joka kunnioittaa ympäristöä koko tuotantoketjussaan, käyttää pakkauksissaan vain elintarvikekelpoista paperia, joka on peräisin kierrätetystä paperista ja on myös kierrätettävää.
... erityinen tuote, joka on rikas vitamiineista, proteiineista ja mineraaleista, joista valmistetaan monenlaisia muotoja, kaikki pronssilla vedettyjä. Kuivaus, lähes luonnollinen, tapahtuu 30/40°C:ssa ajanjaksolla, joka vaihtelee 8:sta 24 tuntiin, jotta pasta säilyttää kaiken makunsa. Menetelmät ovat siis kaikki käsityöläisiä, mutta ei ole poissuljettua, että myös nykyaikaisilla teknologioilla on oma osuutensa, jotka mahdollistavat muun muassa höyrypastöroinnin, tuoreen tuotteen välittömän pakkaamisen muunnellussa ilmassa ja valmiin tuotteen steriloinnin.
Tuotanto on noin 1.200 kilogrammaa päivässä.
Rakkaus ja perinteisen käsin vedetyn taikinan maku, ajattoman aitouden tunne, yksinkertaisuuden ilo. Tuore pasta on tuote, jota ei voi puuttua pöydiltämme. Toisin kuin kuivapasta, se säilyttää ravintoarvonsa muuttumattomina. Pastificio Principe -tuore pasta on siis tärkeä proteiinien, vitamiinien ja kuitujen lähde terveelliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon. ITALIALAINEN PERINNE Tuore pasta ei...
Pasta Riscossa vuodesta 1902. Korkealaatuista durumvehnästä valmistettua pastaa, jossa on vähintään 12,5 % proteiinia. Pastificio Riscossa kattaa yli kymmenen tuoteryhmää: Kuivapasta durumvehnästä, Erityinen alueellinen pasta, Puolivalmisteinen ja käsintehty pasta, Munapasta, Gourmet-pasta pronssilla muotoiltuna, Punainen linja, Kastikkeet, Öljy ja etikka, Keksit, Jauhot ja semolat, Riisi, Perunagnocchi. 120 muotoa. 250 jakelijaa 80 maassa.
Me olemme yritys, joka vie pääasiassa sardiiniruokia ulkomaille. Meillä on laaja valikoima tuotteita tukkukauppiaille, herkkuputiikeille, ravintoloille ja pizzerioille jne. Tuotteemme ovat: kuivapasta, kuten gnocchetti, spaghetti ja tuore pasta, kuten raviolit ja culurgiones, seadas, sahrami, oliiviöljy ja oliivipasta, juustot ja juustokreemituotteet, viinit, olut eri kokoisina myös tynnyreissä, makeiset, liköörit, bottarga, tryffelikreemituotteet ja tryffelijuustot, sekä lihatuotteet, kuten kuiva ja tuore makkara.
Kuivapastan valmistus: käytetty valmistusmenetelmä on hellävarainen ja koostuu olennaisesti neljästä eri vaiheesta: Taikinavaihe: käytämme yksinomaan 100 % italialaista kovaa vehnäjauhoa, jossa on korkea proteiinipitoisuus. Jokainen pastamuoto vaatii sopivan sekoituksen jauhoa ja vettä. Kylmätaikina (ei yli 35 °C) estää gluteenin "lämpödenaturoitumisen", joka on arvokas aine, jota löytyy vehnästä.