Serbia, Subotica
... HEDELMÄN ULKOASU: Pyöreä muoto, purppura-tummanpunainen tai musta kuori, kiiltävä, vahva. Liha on melko kiinteää, makeaa, erinomaista laatua. HEDELMÄN KOKO: Erittäin suuret hedelmät. KORJUU: Myöhäinen lajike. Heinäkuun keskivaiheilta toiseen osaan. KOMMERSIAALINEN KÄYTTÖ: Itsepölyttävä ja erinomainen tuottaja, tämä suuri kirsikka on tärkeä lajike markkinoilla. Se kestää hyvin käsittelyä ja on loistava kuljetukseen. Erinomainen pöytähedelmänä, mutta myös laajasti käytetty jalostusteollisuudessa.
Portfolio (50)
Ranska, Saint Cannat
... säiliöissä useiden kuukausien ajan ennen pullotusta.\n\nMAISTAMINEN\nRaikas ja elegantti Pinot Noir, jossa on vadelman ja kirsikan aromeja.\nSuussa se paljastaa pehmeät ja hienovaraiset tanniinit. Se on täydellinen kumppani piknikillesi, vasikan milanese -annokselle, linnulle tai jopa kirsikka-suklaakakulle.\nIhanteellinen tarjoiltavaksi 12 °C-14 °C."}...
Portfolio (46)