Ranska, Les Pavillons-Sous-Bois
...Marinointiaine "P" Marinoi ja mausta BBQ-lihasi yhdellä kertaa. Monet näkyvät mausteet ja yrtit lisäävät houkuttelevuutta ja herkullisia makuja. Ei lisättyjä allergeeneja*. Olipa kyseessä trendikkäät kanavartaat, mehukkaat lampaan kyljykset, rapea sianvatsa tai huipputason pihvit: harjaa vain marinointiaine lihaan ja anna marinoitua yön yli; kypsennyksen jälkeen nauti. Hela perustettiin vuonna...
Portfolio (91)
Ranska, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Origan Bio "Provence d'Antan" d'Araquelle : Origan on hyvin läsnä Välimeren keittiössä. Italiassa sitä käytetään pizzoissa. Sitä arvostetaan myös tomaattikastikkeissa, ja grillatessa se tuo herkullisesti esiin lampaan kyljykset ja porsaan ribsit. Käytä ilman kohtuuden rajoja. Laatu ylivoimainen : Tämä luomukasvi, joka on kasvatettu Provencen auringossa, on lajiteltu ja seulottu useaan otteeseen...
Portfolio (198)
Italia, Bagnoli Del Trigno
...Pakattujen lampaan kylkiluiden valinta, tuoreita tai pakastettuja.
Espanja, Valencia
...kypsennysaika. • -Iberialaiset kyljykset grillissä, maustettuna pippurisella suolalla ja chimichurrilla. 3 h. kypsennysaika. -Reisi grillissä, täytetty pekonilla ja maustettuna pippurisella suolalla ja mausteilla.
Portfolio (9)
Romania, Constanta
...nuorten sonnien, naudan ja vasikan kanssa; Lampaan kyljykset, Lampaan rackit, Marinoidut pihvit, Lampaan jauheliha, Naudan jauheliha, Hampurilaiset, Makkarat, Marinoidut kuutalihat ja paljon muuta.. Sekä La Dragalina että BOVERO löytyvät Euroopan johtavista hypermarketeista Romaniassa, kuten Kaufland, Carrefour, Metro...
Portfolio (1)
Espanja, Ayllón
Olivares de Blas on lihayritys, joka keskittyy vasikan tai lampaan myyntiin kaikissa sen paloissa (hartia, jalka, kyljykset,...) sekä tuoreena että pakastettuna. Meillä on oma ruokintapaikka, teurastamo, paloittelusali ja suuri kylmäkuljetuskalusto, joka varmistaa hyvän jakelun sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Sijaitsemme Ayllónissa, Segovian maakunnassa.