Kyseessä ovat sienet ja sienet, jotka on kuivattu heti keräämisen jälkeen, jotta niitä voidaan lisätä erilaisiin ruokiin tai käyttää uusien tuotteiden...
Mota askotako plateretan gehitu ahal izateko edo tuotteita valmistettaessa deshidrataatio-prosessia sisältävät sienet ovat erittäin helppoja säilyttää...
Kyseessä ovat sienet ja sienet, jotka on käsitelty kuivausprosessilla heti keräämisen jälkeen, jotta niitä voidaan lisätä erilaisiin ruokiin tai käytt...
Boletus, viipaleet, rakeet tai jauhe. Saatavilla orgaanisena tai tavanomaisena laatuna.
Orgaaniset ja tavanomaiset porcini-sieniviipaleet A, rakeet e...
Sienet eri viipaleina
Champignon (Agaricus bispora L.) on Saksan suosituin ruokasieni. Se erottuu erityisesti monipuolisuudestaan ja hienosta aromist...
Enimmäkseen vaaleita viipaleita erinomaisessa laadussa. Hellävaraisesti kuivatut, käsin valitut ja käsin pakatut. Keitoissa ja kastikkeissa käytettynä...
Nämä sienet ovat yksi tunnetuimmista, sillä niitä on viljelty intensiivisesti yli vuosisadan ajan. Niitä kutsutaan myös "Pariisin sieniksi", kun niitä...
Enoki-sieni koostuu pienestä valkoisesta tai beigehköstä hatusta ja pitkästä varresta, joka voi olla jopa 10 senttimetriä pitkä. Enoki kasvaa ryppäinä...
Kuivattuja sieniä lajikkeista:
Boletus edulis
Chantarelle
Nisakka.
Yhä enemmän eri syötävien sienilajien kysyntä keittiössä kasvaa. Nykyään voimme lö...
Nämä sienet ovat yksi tunnetuimmista, sillä niitä on viljelty intensiivisesti yli vuosisadan ajan. Niitä kutsutaan myös "Pariisin sieniksi", kun niitä...