... kutsuu sinua lähemmäksi. Sen hienovaraisesti savustettu ja täydellisesti maustettu profiili luo harmonisen tasapainon, jättäen makunystyräsi tanssimaan ilosta. Olipa se viipaloitu ohueksi gourmet-leiväksi, kuutioitu herkulliseen pastasalaattiin tai nautittu eleganttina alkupalana, Kanamortadella on vastustamaton valinta niille, jotka etsivät hienostunutta kulinaarista kokemusta.
...Pikanttipaprikahunajamarmeladi valmistetaan extra-neitsytoliiviöljystä, hunajasta ja eri kasvien ainesosista, kuten pippureista ja tryffeleistä, fysikaalisilla prosesseilla ilman säilöntäaineita.
Sen koostumus on erittäin hieno marmeladi, ja siinä on miellyttävä mustan tryffelin ja pikanttipaprikapippurin tuoksu ja maku, mikä tekee siitä erittäin houkuttelevan suoraan nautittavaksi leipäviipaleiden päällä tai lisättäväksi kana- ja muiden lintujen liha-annoksiin, juustoihin,...
... maistettaessa. Erilaisia yhdistelmiä on mahdollista, kuten leikkelelautanen, perunoilla maustettukana tai kaunis pihvi. Todellinen suosikki!
Tilavuus: 75cl
Tyyppi: Punaviini
Rypälelajike: 100% Syrah
AOC: Crozes-Hermitage
Säilytys: Juotavaksi heti ja säilytettävä vuoteen 2032 asti
Tarjoilulämpötila: 16-18°C...
...yhdistettynä sen ruoansulatusta edistäviin ja antiseptisiin ominaisuuksiin, tekee siitä arvostetun ainesosan vuosisatojen ajan sen kulinaaristen ja terapeuttisten hyötyjen vuoksi.
Luomurosmariinilastumme lisäävät aitoa provencelaista tunnelmaa ruokiisi, muuttaen jokaisen suupalan aurinkoiseksi matkaksi.
Reseptiehdotus: Rosmariinilla maustettukana ja paahdetut perunat
Ainekset:
4 kananreittä
4 oksaa tuoretta rosmariinia
500 g perunoita, lohkottuna
4 kynttä valkosipulia, murskattuna
3 ruokalusikallista oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria maun mukaan
Viite: AR803695
Ean13: 3760306803695...