Ranska, Liverdun
Bloch, kaksisataa vuotta vanha perheyritys, joka sijaitsee Grand-Estissa, perustettiin vuonna 1811. Alun perin se sijaitsi Alsacessa lähellä Strasbourgia. Vuonna 1870 yritys siirrettiin Lorraineen Nancy'n esikaupunkiin, jossa se valmisti keittoja ja liemipohjia. Vasta 2000-luvulla yritys ostettiin HIGY-yhtiön toimesta, joka keskittyi kulinaarisiin apuvälineisiin. Uuden nimensä alla Auguste BLOCH...
Portfolio (24)
Ranska, Marseille
... ja muokattavissa: luonnolliset kuivatut hedelmät, suolatut, makeat ja maustetut välipalat, aperitiiviseokset, keittiö- ja leivontatarvikkeet, siemenet ja viljat… Midi Sec on perinteinen käsityötaito ja asiantuntemus, joka on siirtynyt ja kehittynyt sukupolvien myötä vuodesta 1926. Vahvalla kokemuksellaan yritys asettaa jatkuvasti uusia tavoitteita saavuttaakseen erinomaisuuden.