...Amfissis-lajikkeen vihreät oliivit (Amfissa) erottuvat rapealla, mehukkaalla ja maukkaalla lihallaan.
Sadot kerätään yksinomaan käsin ja kypsinä, jolloin hedelmä saa kauniit värinsä.
Ne vapautetaan kitkeryydestään kreikkalaisella menetelmällä, joka käyttää luonnollista merisuolaa eikä syövyttävää natriumia, mikä säilyttää niiden makuominaisuudet muuttumattomina.
Nettopaino: 340 g
Nettopaino valutettuna: 180 g
Minimihävikki: 24 kuukautta.
PCB - KARTONKI: 6 yksikköä...
...Mustia tai vihreitä oliiveja suolaliemessä 3100 g (Kg 3,1), 300 g, 1 kg ämpärit, 5 kg ämpärit. Suolattuja kokonaisina tai murskattuja. Oliivimme ovat sertifioituja luomutuotteita, kasvatettu omilla oliivitarhoillamme, ilman torjunta-aineita, käsin kerätty rakkaudella ja omistautumisella.
Vuodesta 1904 Cuscunà-yhtiö on viljellyt ja valmistanut ekstra-neitsytoliiviöljyä ja suolaliemessä olevia...
...Kalamata-oliivit.
Ne ovat tiiviitä ja rapeita, ja niissä on hienovarainen hedelmäinen maku, joka on suolainen ja hieman karvas. Niitä syödään alkupaloina, salaateissa ja erityisesti kreikkalaisessa salaatissa.
Ne viljellään yksinomaan koko Kreikassa, ja ne valmistetaan luonnollisella käsittelytavalla, kuten tuotantoprosessissa on määritelty.
...Turkkilaiset mustat oliivit valitaan ja korjataan Turkin parhailla oliivintuotantoalueilla. Turkki-tyyliset mustat oliivit käsitellään asiakastarpeiden mukaan.
Alkuperä: Turkki
Prosessi: Suolaliemessä, vedessä, kuivana
Tyyppi: Koko, Kivetön, Viipaloitu, Murskattu
Sovellus: Ruokien, Salaattien, suoraan kulutukseen
Pakkaus: Muovipurkit, Lasipurkit, Purnukat, Tyhjöpakkaus
Säilytys: Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa...
... ollut vuosikymmenten ajan brindisino-artisokka, herkullinen sellaisenaan tai säilötty suolaliemessä tai öljyssä.
Vuosien varrella olemme päättäneet omistautua intohimoisesti myös muille tuotteille: kesäkurpitsat, munakoisot, tomaatit, sienet, oliivit ja muut vihannekset.
Säilykkeemme ovat tulosta intohimoisesta työstä pelloilla, maalaisten taitavien käsien ansiosta, jotka pystyvät...