Tšekki, Olomouc-Nové Sady
...NESTRO-tyypillä on sylinterimäinen muoto, ja se on valmistettu mänty-, tammi- ja koivuhakkeen purusta. Ne valmistetaan muovaamalla hydraulisessa tai iskupuristimessa. Briketit koostuvat tiivistetyistä metsätuotteista. Se on 100 % ekologinen, ei liimoja, ei sideaineita tai muita kemikaaleja. Palo-olosuhteet: 4300 – 4700 Kcal/kg Kosteus: noin 8 % Tuhoainepitoisuus: noin 0,7 % Mekaaninen kestävyys: 95 % Osittain vaurioituneet briketit: 14 % Koko: Ø65×270 – 300 mm Pakkaus: 11 kappaletta tyhjöpakattuna (10,8 kg), 88 pakkausta lavalla (950,4 kg) Laatutodistus: saatavilla...
Portfolio (50)
Espanja, Monroyo (teruel)
Olemme kinkkujen ja makkaratuotteiden valmistajia Teruelin maakunnassa, ja olemme tuottaneet käsityönä vuodesta 1898 lähtien. Seuraamme tiukkaa valmistusprosessia, jossa laatu on ensisijainen, jotta voimme saada aikaan erittäin erottuvan tuotteen. Tämän saavuttamiseksi perustamme toimintamme huolelliseen raaka-aineiden valintaan ja tiukkaan valmistusmenetelmään, jossa yhdistyvät perinteinen tietot...
Portfolio (43)
Italia, Cortazzone
...Paahdettu Hasselpähkinäjauho (alkuperä: ITALIA - Piemonte) lajike Tonda Gentile Trilobata, 500 g pussi. Paahdettu Hasselpähkinäjauho saadaan osittain rasvattujen hasselpähkinöiden jauhamisesta, tyhjöpakattuna.
Portfolio (7)
Ruotsi, Önköping
...Polttolämpötila: 4300 – 4700 Kcal/kg • Kosteus: 8% • Tuhoainepitoisuus: 0,7% • Mekaaninen kestävyys: 95% • Osittain vaurioituneet briketit: 14% • Koko: Ø65×270 – 300 mm • Pakkaus: 11 kappaletta tyhjöpakattuna (10,8 kg), 88 pakettia lavalla (950,4 kg)...
Espanja, Sant Quirze del Vallés
Frimosa on elintarvikealan yritys, joka on erikoistunut naudan, lampaan ja sian sisäelimiin ja muuhun lihatuotteeseen. Tarjoamme tuotteitamme raakana tai kypsennettynä, sekä tuoreina että pakastettuina. Tuotteidemme esittely- ja pakkausmahdollisuudet ovat moninaiset ja vaihtelevat asiakkaan tarpeiden mukaan. Pakkaus voi olla muovialustalla muunnellussa ilmassa, pussissa tai tyhjöpakattuna...