Saksa, Leverkusen
Korkealaatuisten lihatuotteiden ja makkaratuotteiden valmistus. Yksityinen ja yrityscatering. Lihan ja makkaratuotteiden sekä herkkujen myynti, päivittäin vaihtuva lounaslista, tuoreet salaatit, lahjakorit.
Turkki, Istanbul
... tänään luonut sekä terveellisen että elintarvikeasetusten mukaisen lihattoman raakamakkaran maun. Lagashin makusalaisuus tulee tästä. Sillä Lagashin perustaja Mehmet Akıncı on lihattoman raakamakkaran keksijä. Raakamakkara ei ole vain makuelämys, vaan myös visuaalinen juhla valmistus- ja tarjoilutapansa ansiosta. Lagash tarjoaa asiakkailleen standardien mukaisia lihattomia raakamakkaroita. Hänen keräämiensä kokemusten ansiosta hän tarjoaa raakamakkaran makua koko Turkissa perustamissaan viiden tähden tuotantolaitoksissa. Lagashin perusstandardeissa ensisijaisena tavoitteena on asiakastyytyväisyys.
...DNA/Exon-sekvensointi; Molekyylibiologia: cDNA-; Shotgun-, BAC-pankit, geenisynteesi, DNA-/RNA-valmistus, mutageneesi, Reaaliaikainen PCR, geeniekspressio; Genotyypitys STR ja SNP: identiteetin määrittäminen, DNA-forensiikka, isyystestit, sukulaisuusanalysit, QTL-analyysit, sukututkimustodistukset, elintarvikkeiden ja luonnontuotteiden aitouden tarkistus, sukupuolen ja lajien määrittäminen, lihan...
Espanja, Noreña
...) Yhdisteiden optimointi, suunnittelu ja kehittäminen homogeenisten pakkausten osalta tuotantoyksikköä kohti elintarvikkeiden vientiä varten. (IDEPA-projekti) Gluteenittomille sopivien lihatuotteiden valmistus ja analyysi. (FICYT-projekti) Teknologinen kehitys bentso[a]pyreenin (lainsäädännöllinen syöpää aiheuttava yhdiste) valvontaan raakamakkaroissa. (FICYT-projekti) Alhaisen lämpökuormituksen...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play