... vielä kypsymättömien oliivien puristamisesta, jotka on kerätty parhaista oliivitarhoista, osittain suoraan hoidetuista. Erityistä huomiota kiinnitetään tärkeisiin keruu-, kuljetus- ja puristusoperaatioihin, jotka toteutetaan tiukasti kylmäpuristamalla yrityksen öljynpuristamossa 24 tunnin kuluessa keruusta, jolloin saadaan erittäin hedelmäinen tuote, jonka öljyhappopitoisuus on erittäin alhainen. Näin saatu öljy, luonnollisen sedimentointijakson jälkeen hapettomissa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä, pakataan juuri ennen lähettämistä.
... luonnollista ekstra-neitsytoliiviöljyä (Healthy Extra Virgin Olive Oil), joka sisältää erittäin korkeita polyfenoli- ja skvaleenipitoisuuksia. Tämän erityisen tuotteen saamiseksi käytämme erikoiskeräys- ja puristusmenetelmiä boutique-koneellamme. Tämän vuoden sadosta on saavutettu ennätys, ja saatu tuote sisältää 921 mg/kg polyfenoleja. Polyfenolilla rikastettu oliiviöljymme on saatavilla kuudessa eri...