Olemme olleet omenoiden tuotannossa omilla hedelmätarhoillamme 1970-luvulta lähtien. Apples & Roses Ltd. Co. perustettiin vuonna 2017 tavoitteenaan viedä Turkissa kasvatettuja herkullisimpia omenoita, jotka kasvavat Ispartan Eğirdir-alueen Boğazova-laaksossa. Meillä on noin 50 hehtaaria maata, joka täyttää korkeimmat standardit - vaarattoman torjunta-aineen käyttö, tippakastelujärjestelmä, sääasem...
...Käyttöalueet kuivauspumpulle
Rypäleet, viikunat, aprikoosit, omenat, sitruunat, luumut ja muut hedelmät, tomaatit, paprikat, laakerinlehdet, maissi, tupakkalehdet ja muut palkokasvit; Liha, kala, pastrami ja muut kuivatut elintarvikkeet
Kuivauspumpun toiminta
Lämmitys, kuivaus ja kosteuden vähentäminen
Kuivauspumpun työjärjestelmän ohjaus
Ensinnäkin kuivauspumpun avulla ympäristön lämpötila...
...valkoisia ja rosé!). Tämä cuvée tuotetaan savi-kalkkikivisellä kivimurskalla, ja vuosikerta 2018 oli varhainen sadonkorjuu, jonka laatu oli korkea poikkeuksellisen syksyn ansiosta, joka mahdollisti rypäleidemme keräämisen optimaaliseen kypsyyteen. Tämä on yksi viimeisten 30 vuoden suurimmista vuosikerroista.
CÉPAGES
Syrah 65 %
Grenache 35 %
VINIFIKATIO
Koko sadonkorjuu on käsin tehty, ja rypäleet poistetaan varsista kellarissa saapuessaan. Jokainen lajike vinifioidaan erikseen; vinifikaatio seuraa perinteistä menetelmää ruostumattomassa teräksessä olevissa tankeissa.
...Esitykset
Sula puumaisuus, pehmeät ja hienot tanniinit, aromit ovat hyvin lähellä ranskalaista tammea.
Suositukset
Valkoiset rypäleet: hienovarainen puumaisuus 4-5 kuukauden jälkeen.
(Maistelu hyvin aikaisin).
Punaiset rypäleet: kypsytys vähintään 10 kuukautta.
Kuivaus
Luonnollinen, ulkona, vaikeissa sääolosuhteissa: sateet, kylmä tuuli ja luonnollinen lämpö.
Kuivausaika: 2 vuotta.
...CEPAGE: 25% COLOMBARD, 75% SEMILLON
ORIGINE DES RAISINS: 100% DOMAINE du MANOIR de la VALETTE, 40 km NW BORDEAUX'sta
SOL: hiekka-savi lähellä Gironde-joen suuta.
MILLESIME: 100% vuosi 2018
ELEVAGE: Rypäleet ovat peräisin ympäristöystävällisestä viljelystä. Nämä viinit kypsytetään vähintään 10 kuukautta säiliössä. Tämä viini valmistetaan perinteisellä tavalla ilman kemiallisia lisäaineita...
... keveys, hyasintin ja lipan vivahteet sekä yllättävä makeus, joka ilahduttaa kaikkia makuja. Miellyttävä ja tasapainoinen, helppo lähestyä.
Rypäleet, kypsytys...:
100 % Ugni Blanc. 500 ml pullo. Kypsytetty vähintään kaksi vuotta tynnyrissä Château Garreaun maanalaisessa kellarissa, joka on ainutlaatuinen Armagnacissa.
...{"Fruit":"Kukallinen aromi ja makea maku. Kypsä hedelmä on syvän tummanpunainen. Rypäleet ovat noin kolikon kokoisia. Muodostaa kauniita, koristeellisia hedelmäryppäitä, joissa on houkutteleva kukkainen tuoksu. Ylpeilee rikkaalla, makealla maulla, jossa on vivahdus kuplivuutta ja poksahdusta.","Zone":"Vyöhyke 7 – 9 (0 F. Talvilämpötilaraja)","Beery Size":"Olutkoko: 18-20 mm","Spacing":"8 – 12...
...Bordeaux Rosé
Yhdistelmä :
Cabernet Sauvignon
Säilytyspotentiaali :
Noin 2 vuotta
Viininvalmistus :
Rypäleet korjataan kypsyyden huipulta. Ne on poistettu varsista ja murskattu, minkä jälkeen siirrytään suoraan puristukseen. Valitut mehut valmistetaan kuten valkoviinimme: sakkojen poistaminen, kylmä stabilointi, valikoitu hiiva, lämpötilan hallinta.
...Rypäle on hedelmä, joka on kasvitieteellisesti marja, lehtipuiden puuvartisten köynnösten kukkivasta kasvilajista Vitis. Rypäleet ovat ei-kliimakterisia hedelmiä, jotka esiintyvät yleensä tertuissa. Rypäleiden viljely alkoi ehkä noin 8 000 vuotta sitten, ja hedelmää on käytetty ihmisten ravintona historian aikana.
...ALKUPERÄNIMI: CIGALES
Rypäleet kerättiin syyskuun lopussa. Rosé valmistettiin perinteisellä puristusmenetelmällä. Mehu oli lyhyen aikaa (1 tunti) kosketuksessa rypäleen kiinteiden osien (kuoret) kanssa, minkä jälkeen se siirrettiin säiliöön. Se fermenteerattiin kontrolloidussa lämpötilassa 15ºC, 16 päivän ajan, jonka jälkeen tehtiin siirto myöhempää kirkastamista, stabilointia ja pullotusta varten.
...Käsite: Aromattinen valkoviini jokapäiväiseen käyttöön, joka on saanut vaikutteita korkealla kasvavista viineistä. Rypäleet: Rabigato, Viosinho, Gouveia, Malvasia Fina, Fernão Pires ja Moscatel Galego Valkoinen
Rypäleet: Rabigato, Viosinho, Gouveio, Malvasia Fina, Fernão Pires ja Moscatel Galego
Viiniviljelmien korkeus: 400–650 m
Maaperä: Liuskekivi/Graniitti...
...{"Elaboration":"Kolmen saaren rypäleet käsitellään erikseen ja sekoitetaan vasta myöhemmin. Kaikki sadonkorjuu on ensin poistettu, ja tanniinien ja antosyaanien uuttaminen tapahtuu hellävaraisesti manuaalisen puristuksen ja lyhyiden nostojen avulla, jotta aromien raikkaus säilyy. Viiniä kypsytetään lähes kaksi vuotta säiliössä tai saviastioissa ennen pullotusta.","Sol":"Rypäleet ovat peräisin...
...Tämä pieni 7 hehtaarin tila, jota johtavat kaksi intohimoista veljestä (Jean & Stan Gagnaire), sijaitsee alle 1 km päässä Saint Emilionin kylän sydämestä. Tämä erityinen viinitarha omaa ainutlaatuisen terroirin, joka yhdistää kauniin maaperän, ilmaston ja rypäleet. Chapelle Despagnet kuvastaa kauniisti perheen omistautumista perinteisille käytännöille viinitarhassa ja viininvalmistuksessa tuoden esiin laatua ja eleganssia.
... huolellisesti pidetty 6-7 tonnissa hehtaarilta varmistaaksemme hedelmän ensiluokkaisen laadun.
Yhteensä 15 000 pulloa 0,75 litraa tuotettuaan tämä vuoden 2015 kuiva punaviini sisältää 12,5 % alkoholia. Sen viininvalmistusprosessi osoittaa sitoutumista laatuun ja aitouteen. Rypäleet, jotka on kerätty käsin ja lajiteltu huolellisesti, ovat käyneet 225 litran avoimissa tynnyreissä, joissa on ollut 20 päivän uutto, ja sen jälkeen se on kypsynyt teräksisissä säiliöissä 10 kuukauden ajan.
...- Vahvistaa immuunijärjestelmää.
- Auttaa ruoansulatusjärjestelmän toimintaa.
- Säätelee kolesterolitasoja.
- Estää reumaattisia sairauksia.
- Ehkäisee väsymystä ja masennusta, antaa energiaa.
- Tarjoaa pitkäaikaisen kylläisyyden tunteen.
- Kuivatut rypäleet vahvistavat luita.
...VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Rypäleet tulevat Gardajärven mytologisesta Sirmionesta, ensimmäiseltä kalkkikivimultakerrokselta, korkeus 68 m merenpinnasta
SESTO DI IMPIANTO: Riveittäin kasvatettu, guyot-leikkaus
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Teräksessä kontrolloidussa lämpötilassa
COLORE: Intensiivinen vaaleankeltainen, vihertävin sävyin
NASO: Miellyttävä tuoksu melonista...
...Bag in Box (BiB) 10 Lit.
Rypäleet: Merlot 11,5% Alk. Kuiva.
Rubiinipunainen väri. Valloittava tuoksu ja tyypillinen maku. Varustettu hanalla.
Bag in Box (BiB) 10 Lit.
Rypäleet: Merlot 11,5% Alk. Kuiva.
Tuottaja: Parol Vini S.r.l., Via Casona 11, 36056 Tezze sul Brenta, Veneto, Italia
Viini rubiinipunaisella värillä. Valloittava tuoksu ja tyypillinen maku. Sopii erinomaisesti lihan...
...Nämä kaksi ainetta on tutkittu tieteellisesti hyvin ja ne ovat vastuussa niin sanotusta "ranskalaisesta paradoksista". Tämä tarkoittaa sitä, että ranskalaiset saavat noin 40 % vähemmän sydänkohtauksia kuin muut eurooppalaiset, vaikka he syövät rasvaisempaa ruokaa ja tupakoivat enemmän. Jo isoäitimme aistivat vaistomaisesti, että lasillinen punaviiniä tekee hyvää, ja nyt tiedämme miksi. Rypäleet tulevat Mount St. Helensin rinteiltä, joka on tulivuori Washingtonin osavaltiossa. Tuliperäisen maan ansiosta niiden OPC-pitoisuus on erityisen korkea.
Tuotenumero: ROTWEIN-154-R...
... tuotettiin vain kolmea viinityyppiä. Vuosien myötä uusia viinitarhoja on tullut lisää, ja erilaisia viinityyppejä on tuotettu. Tänään valikoimamme sisältää kuusi valkoviiniä, yhden hedelmäisen rosén ja neljä punaviiniä. Valikoimaamme kuuluvat Weißburgunder, Kerner, Sauvignon ja Chardonnay sekä vaativa Blauburgunder, jonka rypäleet kypsyvät Alppien alavalla alueella. Lisäksi on kaksi etelätirolilaista...
... Menuts, Saint-Emilion Grand Cru
2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru
3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru
4/ Château Beaulieu Montagne St Emilion
5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion
6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion
7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur.
Rypäleet ovat intohimomme keskiössä, joka on kehittynyt vuosi vuodelta ja ohjattu laadun etsimiseen sekä...
... ympäröivät pienet vuoret, mikä mahdollistaa Välimeren vaikutuksen. Yhdessä vuodenaikojen lämpötilan vaihteluiden kanssa se luo erityisen mikroilmaston. Kaikki tämä korostaa viinimme huomattavimpia ominaisuuksia: raikkautta ja intensiivisyyttä.
Samalla maaperän monimuotoisuus ja tilojen erilaisuus antavat meille mahdollisuuden valita parhaat rypäleet jokaista viiniä varten.
Vuodesta 1965 VIDECA on keskittynyt laajan valikoiman säilykkeiden valmistamiseen ja kaupallistamiseen. Se erottuu ainutlaatuisten ja korkealaatuisten tuotteidensa, kuten: nisperot, viikunat, baby-päärynät, kuorittuja ja siemenettömiä rypäleitä, muskaatti-rypäleet sekä melonit ja päärynät, ansiosta. Sitrushedelmät. Punaiset hedelmät. Ananas.
... mahdollistavat ammattimaisen arvion viinin laadusta.
Rypäleet korjataan käsin pieniin 12 kg:n laatikoihin, jolloin jo tässä vaiheessa voidaan poistaa epäkypsiä tai mädäntyneitä rypäleitä. Kerätyt rypäleet lähetetään heti Cantinaan, jotta niillä ei ole aikaa kuihtua tai pilaantua.
Tämä johtaa viinimme laadun paranemiseen.
Kaksi Cantinaamme on varustettu alan johtavien yritysten Defranceschi...
Bodega Pago de Cirsusin tavoitteena on valmistaa 100 % PAGO -laatuista viiniä. Rypäleiden valinta tapahtuu huolellisesti, ensin viinitarhassa ja sitten lajittelupöydällä, jonne pääsevät vain parhaat rypäleet puuastioihin fermentointia varten. Kellarin tuotanto koostuu valkoisista, punaisista, rosee- ja makeista viineistä. Valkoiset viinit ovat: CHARDONNAY vuodelta, CHARDONNAY tynnyrissä...