food.de on verkkosupermarketti 32 saksalaisessa kaupungissa, joka tarjoaa 16 000 tuotteen valikoiman, joka toimitetaan samana päivänä haluamaasi aikaan kotiisi tai suoraan yrityksellesi. Juomat, hedelmät ja paljon muuta.
Valikoitujen Wolfsbergerin ja Lavanttalerin kovien ja pehmeiden juustojen, rahkan, tuorejuuston sekä kotona leivottujen täysjyvä- ja maalaistuleiden erikoisuuksien valmistus ja suora markkinointi.
Modernisoidun tuotantolaitoksen myötä Toulouse'n porteilla perheyritys SAS SAMARAN säilyttää todellisen perinteisen osaamisen yhdistettynä yhä tiukemmin säädeltyyn ympäristöön. Tuotteet valmistetaan edelleen käsityönä, ja erilaiset reseptit pateista, hillot, terriineistä, confit de canard -kasvisruokaan... ammentavat alueen keittiöstä, joka on perheen syntypaikka.
Yritys työllistää tänään noin ne...
Andrea Gillinger valmistaa chutneyta ja hyytelöitä Langenloisissa (NÖ). Siemenestä purkkiin. Käsityö ja läheisyys luontoon määrittävät LANGENLOISER säilöttyjen tuotteiden maun.
Ankerkraut GmbH valmistaa käsityönä tuotteita mausteiden, mausteseosten, BBQ-rubien, pippuri- ja suolaseosten, teen ja oliiviöljyn kategorioissa. Aina ilman keinotekoisia lisäaineita!
Tuotamme räätälöityjä pakastettuja välipaloja, kuten kananugetteja, sormiruokaa ja alkupaloja, jotka on valmistettu kanasta, lampaan- ja naudanlihasta, juustosta sekä kasviperäisistä raaka-aineista, mukaan lukien tuotekehitys.
Brändimme Salento Cucina syntyi vuonna 2009 kymmenen vuoden kokemuksen jälkeen ravintola-alalta Salenton niemimaan sydämessä. Työn kehittyessä huomasimme, että uusien sukupolvien ruokailutottumukset ja tarpeet olivat muuttumassa. Meidän alueemme keittiön muistot ovat tosiaan häviämässä, joko ajan puutteen vuoksi tai uusien asuntotyyppien myötä, joissa ei ole mahdollisuuksia valmistaa monimutkaisem...
Toimitamme ruokaa toimistoonne kokouksiin, seminaareihin tai muihin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäiväjuhliin, lomille tai merkkipäiviin. Tarjoamme myös lounaspaketteja matkoillesi bussilla tai junalla.
Maatila, leipomo, konditoria ja paikallisten tuotteiden tukkumyynti, perunoiden, sipulien, hedelmien, vihannesten, parsojen, leivonnaisten, munien, pastan, levitteiden, makkaroiden ja maatilapuodin tuotteiden tuotanto ja kauppa.
Orléansin etikka on kolmen elementin yhdistelmä: lämpötila, ilma ja aika. Martin Pouretilla toinen tekijä tulee mukaan, käytettyjen viinien laatu tai miten viinistä tulee hyvää etikkaa. Käytämme vain viinejä, jotka on valmistettu Ranskan parhaista rypälelajikkeista, kuten Val de Loiren (Cabernet franc, ...), Lounais-Ranskan (Bordeaux, ...) tai Champagnen alueen (Chardonnay, ...) viineistä. Nämä vi...
Korkealaatuisten, luonnollisten nautinto- ja elintarvikkeiden valmistus ja jakelu, kuten ruisleivät, täysjyväleivät, vehnä- ja ruisjauhot sekä pasta ja rehut, tiukasti perinteiden mukaan.