Belgia, Liege
Ideal Cooking on catering-yritys, joka tarjoaa palveluitaan koko Belgiassa. Yli 15 vuoden ajan Fabian Mossay on käyttänyt lahjakkuuttaan gastronomian hyväksi. Tänään hän yhdessä koko tiiminsä kanssa järjestää tapahtumia, kuten yritysjuhlia, yksityistilaisuuksia, seminaareja, yksityisiä juhlia jne. Tämä catering-yritys osaa mukautua asiakkaidensa toiveisiin ja tarpeisiin, ja sen maine on jo vakiintunut; se on virallinen catering-yritys Liège Standardille sekä Spa Francorchampsin radalle.
Luxemburg, Luxembourg
LA PROVENCALE on suurin alueellinen tukkukauppakeskus, joka jakaa 37 000 laadukasta tuotetta ei vain Luxemburgin suurherttuakunnassa, vaan myös ympäröivillä alueilla, kuten Saksassa, Belgiassa ja Ranskassa. Toimialamme ovat monipuolisia: pakasteet, maitotuotteet ja catering, kala, siipikarja, hedelmät ja vihannekset, lihatuotteet, riista, elintarvikkeet ja ei-elintarvikkeet.
Belgia, Waterloo
CP Foods on maailman johtava eläinruokateollisuudessa, siipikarjan ja katkarapujen (Vannamei) kasvatuksessa, ja sillä on tuotantolaitoksia Kiinassa, Kambodžassa, Intiassa, Indonesiassa, Malesiassa, Myanmarissa, Singaporessa, Turkissa, Yhdysvalloissa ja Vietnamissa. CPF Eurooppa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita (kana, ankka, katkarapu ja kala), jotka ovat saatavilla valmistettuina ja valmiina.
Belgia, Ledegem
Valmiit ateriat kouluille, yrityksille ja tapahtumille.
Alankomaat, Zevenbergen
... säädellyillä kuorma-autoilla on päätoimintamme, mutta noutomahdollisuus on myös olemassa. VHC Kreko -ryhmä toimittaa todella kaiken ravintoloille, vihanneksista, kalasta, lihasta ja hedelmistä maitotuotteisiin, pakastettuihin tuotteisiin, ei-elintarvikkeisiin ja DKW-tuotteisiin. Toimitamme tuotteet oikeassa lämpötilassa kuuden päivän ajan viikossa modernilla ajoneuvokalustollamme. Palvelun tarjoaminen on toimintamme pääpiirre. Lisäksi laadun toimittaminen on tärkeä asia.
Ranska, Figeac
... alueelliseen osaamiseen ja intohimoisia tämän joulun juhlapöydän välttämättömän herkun, foie gras'in, suhteen. Tarjoaksemme teille poikkeuksellisia foie gras -tuotteita, kiinnitämme erityistä huomiota raaka-aineidemme laatuun ja foie gras'ien valintaan. Tämä osaaminen siirtyy sukupolvelta toiselle. Meille on tärkeää, että voimme aina tyydyttää teidät, minkä vuoksi etsimme jatkuvasti uusia makuja, jotka korostavat ja tuovat esiin foie gras'in.
... pidentävät elintarvikkeen säilyvyyttä, tehden siitä saatavilla uusille, kaukaisemmille markkinoille. Ne avaavat myös ovia korkealaatuisten ja ekologisten tuotteiden markkinoille, koska kemikaalien ja/tai säilöntäaineiden käyttö vähenee dramaattisesti tai poistuu kokonaan. Lisätietoja palveluistaan ja yrityksestä löytyy heidän verkkosivuiltaan.
Belgia, Ternat
Deldiche on elintarvikealan yritys, joka hoitaa herkkujen jakelua, tuotantoa ja kehitystä laajassa mielessä: hummusvalikoima, Deli Dips, Välimeren erikoisuudet, levitteet ja salaatit, tuoreet kastikkeet.
Belgia, Bornem
... saatavilla suurkeittiöille, yritysruokaloille ja catering-palveluille. Yritys haluaa keskittyä suurkeittiöiden palvelemiseen ministeriöissä, yliopistoissa ja yritysruokaloissa, mutta myös suoraan kuluttajille suurjakelijoiden, luontaisruokakauppojen ja vähittäiskaupan kautta. Käyttäen tuoreita ja terveellisiä raaka-aineita tarjoamme laajan valikoiman täysipainoisia aterioita, kastikkeita ja johdannaisia tuotteita, kaikki täysin 'lihavapaita'. Vegabitesin missio on tarjota kaikille luova kasvisruokavaihtoehto.
Alankomaat, Eindhoven
Teolliset annostelukoneet valmiiden aterioiden, salaattien, pastasalaattien, käteismuonan ja institutionaalisen cateringin tuotantoon.
Belgia, Lichtervelde
Valmistamme ja toimitamme aterioita kouluille, yrityksille, urheilu- ja lomaleireille.
Ranska, BEDARRIDES
Laaja valikoima perinteisiä pastoja (täytettyjä ja täyttämättömiä) sekä tarjoamme myös valikoiman kastikkeita tuotteidemme maustamiseksi. Täytetyt pastamme ovat saatavilla monenlaisissa muodoissa ja väreissä, ja tuotamme yli neljäkymmentä erilaista pastatyyppiä, joita jaetaan valikoiduille erikoisliikkeille, kuten herkkukaupoille ja catering-yrityksille, mutta myös suurten jakeluketjujen...
Belgia, Jemeppe
Korkealaatuisten perinteisten, luomujen ja halal-ruokien valmistus. Valikoima sisältää kastikkeissa valmistettuja ruokia, pataruokia, muusseja, kuumia ja kylmiä kastikkeita sekä keittoja, jotka on pakattu neljään eri muotoon: pitkään säilyvissä jääkaappikipoissa, purkeissa, doypack-pusseissa ja laatikoissa. 2300 m²:n tuotantoyksikkö, joka on sertifioitu BRC- ja IFS-higher level -standardeilla, tarjoaa suuren joustavuuden, mikä mahdollistaa pienten ja suurten erien valmistamisen. Tuotteitamme voidaan pakata eri pakkauksiin toiveidenne mukaan.
Alankomaat, Amsterdam
...Kroon, biologinen tuoretuotteiden tukkukauppa, tarjoaa laajan valikoiman yli 1.000 biologista tuore- ja pakastetuotetta. Oman PUUR-brändimme lisäksi olemme eksklusiivinen jakelija kauniille brändeille, kuten Remeker-juusto ja Mariënwaerdt-juusto, Andechser-maitotuotteet, B&G käsintehty jäätelö ja Schärin pakastetuotteet. PUUR on oma brändimme, joka sisältää laajan valikoiman herkkuruokia ja aterioita: Tuoreita pizzoja ja quicheja, tuoreita keittoja ja pastoja, salaatteja ja kastikkeita, laaja valikoima herkkuja (oliiveja, pestoja, hummusta ja pateita), PUUR-lihaa...
Saksa, Bielefeld
B2B-Intertrade GmbH on tunnustettu ja pätevä kaupankäynnin kumppani. Yrityksen ydinosaaminen on korkealaatuisten maitotuotteiden, lihan, tuoreiden hedelmien ja vihannesten + säilykkeiden kauppa.
Portfolio (1)
Yhdistynyt kuningaskunta, Harrogate
Sijaitsee Harrogaten sydämessä, Manahatta on glamouria huokuva New York -tyylinen cocktailbaari, joka sijaitsee kahdessa kerroksessa ja tarjoaa jännittävän juhlatunnelman.
Ranska, St Agathon
... perintöämme ja perinteistä rakkauttamme leipään. Nykyään Daunat valmistaa myös salaatteja, jälkiruokia, luonnollisia välipaloja, naposteltavia… Suuri valikoima reseptejä odottaa löytämistä... Patonkisandwichit. Club-sandwich ja kolmio-sandwich. Wrapit. Salaatit. Kakkua. Salaateista kolmioihin, jälkiruoista naposteltaviin, Daunat tarjoaa sinulle kaikki snacking-hetket, joita voit toivoa. Nauti jokaisesta hetkestä.
Italia, Valeggio Sul Mincio
Hyvä Tortellino on pastatehdas, joka perustettiin vuonna 2012. Valmistamme tortellinejä erilaisilla täytteillä, mutta myös paljon muuta, kuten Fesca-kananmunapastaa, lettuja, monipuolista gastronomiaa ja jopa sinappeja ja hilloja.
Espanja, Picón
... valmistuksessa ja jakelussa. Meillä on tällä hetkellä 20 työntekijää ja liikevaihto on 2,6 miljoonaa euroa. Royal Chefillä on oma 2000 m2:n tehdas, jonka tuotantokapasiteetti on 100 tonnia kuukaudessa. Meillä on parhaillaan laajennusprojekti, jonka avulla voimme merkittävästi lisätä tuotantoamme tarpeen mukaan. Meillä on I.F.S. laatusertifikaatti ja oma laatuosasto, joka varmistaa elintarviketurvallisuuden...
Belgia, Zonnebeke
Culinair Huis Vandeputte tarjoaa laajan valikoiman aperitiivipurtavia, keittoja, alkuruokia, kylmiä ruokia, täytettyjä leipiä, valmiita pääruokia, tuoreita paistamattomia lihoja, valmistettuja lihoja kastikkeessa, kalafonduea, lihafonduea, kiinalaista fonduea, lihagourmetia ja paljon muuta, mutta myös täytettyjä leipiä, kaikki saatavilla heidän myymälästään Zonnebeekestä.
Herbafood Ingredients GmbH on maailmanlaajuinen korkealaatuisten kasvipohjaisten raaka-aineiden toimittaja elintarviketeollisuudelle. Herbafood Ingredients on erikoistunut erityisesti hedelmistä, vihanneksista ja viljoista saataviin kuituihin sekä makeutusaineisiin ja hedelmistä saataviin väriaineisiin.
Saksa, Nachrodt-Wiblingwerde
Täältä löydät erityisiä, herkullisia ja ennen kaikkea rakkaudella käsintehtyjä hilloja ja hedelmälevitteitä, joita valmistamme perinteisten tai uusien reseptien mukaan. Erikoisuutemme ovat yhdistelmät eri hedelmistä, hedelmistä makeiden kuten suklaan tai marsipaanin kanssa tai myös hedelmistä väkevien juomien kanssa. Lisäksi tarjoamme sinulle balsamia, kermaa ja öljyä sekä liköörejä ja väkeviä alkoholijuomia.
Belgia, Desteldonk
Vlevy (Ysebaertin lihatuotteet) on lihatuotteiden valmistaja tukkukauppaan ja valmiiden aterioiden tuottajille (pizzatäytteet…).
Luxemburg, Wiltz
Délilunch on erikoistunut suojatunnelissa pakattujen valmisruokien tuotantoon. Nämä valmisruoat on tarkoitettu Horeca-sektorin tukkukauppiaiden, pienten ja keskikokoisten myymälöiden sekä suurten elintarvikeketjujen ostopalveluiden toimitukseen.
... Jankassa, Varsovan lähellä. Meillä on mukautettuja hotellihuoneita, koulutus- ja konferenssitiloja sekä ravintola, joka mahtuu 100 henkilöä. Vieraamme voivat nauttia ***-luokan hotellihuoneista, jotka on sisustettu tyylikkäästi ja modernisti (ilmainen wifi) sekä ystävällisestä ja avuliaasta palvelusta. Haluatko tilata cateringia yrityksellesi, vai tarvitsetko ehkä joulucateringia? Jos näin on, kutsumme...
Belgia, Zelzate
Trendsetter eksklusiivisissa herkkuissa ja vuoden lopun tuotteissa.
... laadun, aitouden ja eheyden henkilökunnan jatkuvalla huomiolla ja käytettävillä moderneilla käsittelylaitteilla. Se suorittaa päivittäisiä toimituksia taatakseen maksimaalisen tuoreuden ja laadun. Perunat, barba, yrtit, fenkoli, porkkanat, pinaatti, kesäkurpitsa, paprikat, munakoisot, lehtikaali, catalogna, kenttä-radicchio, parmesaanimunakoiso, vihreät pavut, raparperin kukinnot, uunissa paistetut, keitetyt barba, keitetyt yrtit, höyrytetty fenkoli, höyrytetyt porkkanat, ruusukaalit, sipulit, kukkakaalit, kaalit, pavut, brokkolit, hapankaali keitettynä, höyrytettynä tai grillattuna.
Italia, Morciano Di Romagna
...valtuutetuille jälleenmyyjille, suurille vähittäiskauppaketjuille ja tuonti/vienti-yhtiöille. Olemme nuori ja dynaaminen yritys, joka on jatkuvassa kehityksessä; pääasiallinen tavoitteemme on tuoda markkinoille erittäin korkealaatuisia, yksinkertaisia mutta innovatiivisia tuotteita. Olemme ylpeitä purkitettujen tuotteidemme linjasta, joka on syntynyt perusteellisten tutkimusten ja markkinatutkimusten myötä.
Ranska, MEZZAVIA
CORSICA GASTRONOMIA on vuonna 1991 CHARLES ANTONAN perustama säilyketuottamo Ajaccion lähellä Etelä-Korsikalla. Se on erikoistunut korsikalaisen alueellisen keittiön erikoisuuksien valmistamiseen, joka perustuu perinteisen alueellisen keittiön arvostamiseen, ja hyödyntää viimeisimpiä elintarviketeknologian innovaatioita.
Ranska, FONTAINE DE VAUCLUSE
Käsityöyritys, jonka päätoiminta on Provencen erikoisherkkujen valmistaminen levitteinä aperitiiville (tapenade, tians, pistous…) ja kypsennettyjen mausteiden (sipulihilloke, viikunahilloke, provencelaiset sinapit…) valmistaminen. Ensisijaisena tavoitteena on raaka-aineiden valinta, laatu ja maku. Yan Bosc, ammatiltaan kokki isältä pojalle (18 vuotta gastronomista ravintola-alalla), noudattaa Provencen perinteitä, mutta rakastaa myös luoda uusia tuotteita sekä pakkausratkaisuja. Tämän vuoden uutuus syntyi yhdistämällä levitteemme ja perinteinen ...

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play