Montbozonin keksejä valmistetaan Haute-Saônessa (Ranska). Aito Montbozonin keksin resepti ei ole uusi. Kaikki alkoi aikoja sitten, kuningas Ludvig XVI:n hovissa. Onhan se vallankumous, että tänään jokainen voi nauttia Montbozonin kekseistä. Ennen kuin ne pääsivät ranskalaisten ruokakaappeihin, ne herättivät huomiota Versailles'ssa, erityisesti kuninkaallisen pariskunnan keskuudessa. Sitten tuli Ra...
Ranskalaisen leipomotaidon tuloksena Délifrance:n Le Pain Héritage -sarjan leivät paistetaan kivipohjaisessa uunissa, mikä antaa niille tuoreen sisuksen ja vastustamattoman rapean kuoren. Sarja sisältää jaettavia leipiä, sämpylöitä ja yksittäisiä leipiä, ja se koostuu kolmesta ainutlaatuisesta ja herkullisesta reseptistä: Viljat (hedelmäisten ja paahdettujen sävyjen sekä viljasiementen rapsakkuuden kanssa), Poolish (herkullisten vilja- ja manteliaromien kera) ja Levain (voimakkaammilla sävyillä: kevyt happamuus, ruista ja hapanjuurta).