...Biologinen purjo, latinaksi Allium Ampeloprasum, on monivuotinen ruoho, joka kuuluu Amaryllidaceae-perheeseen. FRDP kehittää maatalousketjuja biologisille purjolleen. Vastaanotettuaan tehtaalla, tuoreet purjot pestään, leikataan, blansseerataan tai ei, ja sitten pakastetaan IQF-menetelmällä.
Biologinen purjo: 100%
Energia yhteensä: 25 Kcal 105 kJ
Ravintokuitu: 2,7 g
Proteiinit: 0,9 g
Suola: Jälkiä...
...Valkosipuli (Allium sativum): Valkosipuli kuuluu valkosipulituotteiden perheeseen, samoin kuin sipulit, ruohosipuli, purjo ja basilika. Valkosipulijauheella on hienompi rakenne kuin murskatulla valkosipulilla, mutta se on karkeampaa kuin jauhe. Jauhe on valkoisen kermaista ja sillä on voimakas, pistävä, hieman makea tuoksu. Valkosipulijauheella on polttava, terävä maku.