Ranska, MONTREDON CORBIERES
Erikoistunut merenelävien käsittelyyn, MERISUD markkinoi tuotteitaan kahdella brändillä: Richesses de la Mer tuoretuotteiden osastolla ja Armand Blot herkkuruokien osastolla. Noin viisikymmentä tuotetta edustaa eteläistä keittiötä. Pastis, konjakki, tomaatti, sahrami, fenkoli, valkoviini, oliiviöljy... Vähintään 50 % kalasta koostuvista tuotteista, kuten merisiilien korallikeitosta, zarzuela...
...Saumoneraie Saint Martin -perinteisessä savustamossa kunnioitamme suurta perinnettä, jotta voimme esitellä todellisille ystäville aitojen lohien makua. Jokainen lohi käsitellään yksilöllisesti, se on valittu tuoreena (eikä pakastettuna), suolattu kuivasuolalla Guérande "Nature&Progrès", herkullisesti kylmäsavustettu pyökki- tai koivupuun savussa, ilman lisäaineita tai säilöntäaineita. Tarjoamme myös herkullisen valikoiman savustettuja ja marinoituja lohia, pastis fenouil, Bourbon-pippuri, Vodka tilli.
Ranska, Roquefort
35 vuotta sitten perustettu AQUALANDE on Euroopan johtava akvakulttuuriyritys. Yritys on laajentunut koko akvakulttuurialan toimintoihin. Se on kehittynyt kolmen dynaamisen osa-alueen kautta: valinta ja lisääntyminen, kirjolohen kasvatus ja kirjolohen jalostus. AQUALANDE-ryhmä on sitoutunut kestävän ja vastuullisen akvakulttuurin edistämiseen luonnollisessa ympäristössä.
Ranska, Vitrolles
Micéli-yhtiö on asiantuntija alallaan, perinteisen osaamisen ja ammattikokemuksen perijä. Ihmisläheinen yritys, joka valitsee ja valmistaa parhaat anjovikset puhtaasti perinteitä kunnioittaen. Micéliä myydään suurissa myymälöissä sekä perinteisessä jakelussa Ranskassa ja Euroopassa. Yhtiömme on edustettuna useimmissa Euroopan maissa. Älä epäröi, vaan tule tutustumaan tuotteisiimme. Micéli vie sinut anjoviksen maailmaan: fileinä, käärittyinä, kastikkeessa, öljyssä, salaatissa ...
Ranska, AUBAGNE
Kruz Seafood -yritys on erikoistunut pakastettujen merenelävien kauppaan. Yli 25 vuoden kokemuksen ja luotettavien toimittajien, joita pidetään enemmän kumppaneina, ansiosta yritys on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa Euroopan markkinoilla.
...-standardi) on otettu käyttöön paremman elintarviketurvallisuuden takaamiseksi. Tämä laatupolitiikka, yhdistettynä jatkuvaan kaupalliseen panostukseen ja tuotevalikoiman syventämiseen, on mahdollistanut asiakaskunnan laajentamisen arvostettuihin tavarataloihin ja vientiin. Alimentation Fine de France tarjoaa tänään, brändeillään M. de Turenne, Atelier Turenne ja Lou Bersac, yli 1200 tunnustetun laatutuotteen valikoiman, jota päivitetään joka toinen kuukausi uusilla, alkuperäisillä ja eksklusiivisilla tuotteilla, kuten Selôvin.
Ranska, St Christol Les Ales
Gastronomian palveluksessa vuodesta 1936, Coudène, nykyään Euroopan johtaja "turskabrandadissa", on onnistunut monipuolistamaan toimintaansa luomalla valikoiman eteläisiä erikoisuuksia: turskabrandada, Parmentier, tapenade, munakoisokaviaari, kalakeitto, rouille, aioli... sekä koko valikoima uusia levitteitä.
Ranska, Saint Jean De Luz
Ranska, Port-saint-louis-du-rhône
Ranska, Chevilly Larue
Ranska, La Boissiere Ecole
Ranska, Concarneau
Ranska, Lau Balagnas
Ranska, Bastia
Ranska, Festes-Et-Saint-André
Ranska, Collioure
Ranska, Saint Quay Portrieux
Ranska, Carentan
Ranska, Wimille
Ranska, Quiberon
Ranska, Montreuil
Ranska, La Motte Servolex
Ranska, Arzon
Ranska, Port Saint Louis Du Rhône

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play