Roger Sarret, leipurin poika, keksiä biscottia on ennen kaikkea unohtuneen tunteen tarjoamista, nautintoa ennen niukkuuden vuosia, oppimista uudelleen ja rohkeutta nauttia jälleen näistä pienistä päivittäisistä iloista. 65 vuotta myöhemmin Roger on yhä täällä, hänen asiakaskuntansa, joka on uskollinen laadulle, on kasvanut ja käsityötuotanto on laajentunut menettämättä laatukriteereitään. Tänään R...
Ranskalaisen leipomon osaamisesta syntyneet Délifrance Le Pain Héritage -sarjan leivät paistetaan kivipohjaisessa uunissa, mikä antaa niille tuoreen sisuksen ja vastustamattoman rapean kuoren. Sarja sisältää jaettavia leipiä, sämpylöitä ja yksittäisiä leipiä, ja se koostuu kolmesta ainutlaatuisesta ja herkullisesta reseptistä: Viljat (hedelmäisillä ja paahdetuilla vivahteilla sekä viljasiementen rapsakkuudella), Poolish (herkullisilla vilja- ja mantelivivahteilla) ja Taikina (voimakkaammilla vivahteilla: kevyt happamuus, ruista ja taikinan makuja).
Sijaitsee Lyonnais-vuorten sydämessä, ranskalaisen gastronomian viitealueella, BIONATIS perustettiin vuonna 2002 Jean-Marc AMBROISYn aloitteesta, joka on ollut leipuri isältä pojalle jo kolmannessa sukupolvessa, sekä hänen tapaamisensa Thierry DELBOSCON kanssa, joka on tunnettu yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksestaan elintarviketeollisuudessa.
Kesäkuusta 2019 alkaen BIONATIS on liittynyt NOVEPAN...
AMERICAN DESSERTS valmistaa ja jakaa korkealaatuisia pakastettuja leivonnaisia, jotka on kehitetty omista resepteistä: amerikkalaisia jälkiruokia tai ranskalaisia jälkiruokia, keksejä, brownieita, muffineita, crumbleja, pehmeitä leivonnaisia, kakkuja, piirakoita jne. AMERICAN DESSERTS korostaa makuelämysten nautintoa ja aitoutta "kotitekoisella" ulkonäöllä. Leivonnaisemme valmistetaan huolellisest...
Yhdessä, tuotteenne Signature.
NOVEPAN on pakasteleivän, välipalan ja pizzan asiantuntija, joka vastaa ammattilaisten tarpeisiin. Kaikki tuotteemme tulevat viideltä ranskalaiselta tehtaaltamme, ja valitsemme jauhoja, jotka ovat peräisin lähellä sijaitsevista myllyistä.
Sitoutumisemme: tarjoamme tuotteen, joka KUVASTAA teitä. Tämän saavuttamiseksi annamme teille mahdollisuuden vaikuttaa tuotteen ...
LPB, La Parisienne de Baguette, valmistaa ja myy vuodesta 2014 alkaen Aubervilliersissa sijaitsevasta tehtaastaan kaikenlaisia leipiä ja patonkeja ammattilaisille. Olitpa sitten yhteisö, ravintoloitsija tai muu ammattilainen, jonka toiminta vaatii päivittäistä leipämäärää, toimitamme asiakkaillemme joka päivä. Tuotevalikoimamme kattaa klassisista patongeista kaikkiin erityisiin leipätoiveisiin. Ta...
Olemme leipureita isältä pojalle vuodesta 1919. Pian 100 vuotta, perhehistoriamme on jo pitkä. Olemme erikoistuneet hedelmäkakkuihin, brownieihin ja muihin erikoisuuksiin. Meillä on erityinen joulun herkkuvalikoima, johon kuuluu kakkuja, brownieita ja joulupöydän kakkua. Reseptejamme parannetaan jatkuvasti, jotta voimme vastata odotuksiinne. Rakkaus makuun ja perinteeseen on juurtunut menetelmiimm...
1970-luvun lopulla Gilles FONTENEAU osti artesaanileipomon Chavagnes-en-Paillers'ssa. Alun perin ja sydämeltään vendéeläinen, hän muotoilee intohimoisesti briocheja leipomossaan. Pian palkinnot alkavat kannustaa hänen ponnistuksiaan. Vuodet 1981 ja 1988 tuovat hänet huomion keskipisteeseen, ja vuonna 1992 hän saa ensimmäisen palkinnon parhaasta vendéelaisesta briochesta.
Vuonna 1983 yritys ostaa ...
LE PETRIN DU PAPE -yhtiö on ennen kaikkea tiimi leipomoalan ammattilaisia, jotka pystyvät huipputeknologian avulla tuottamaan tuhansia leipiä päivittäin. Tiimi koostuu noin 100 henkilöstä, jotka ovat erikoistuneet joko tuotantoon tai toimituspalveluun. Valmistamme ja toimitamme Toulousessa ja sen ympäristössä laajan valikoiman valkoisia leipiä, maalaileipiä ja erikoisleipiä, paistettuina tai esipa...
Montbozonin keksejä valmistetaan Haute-Saônessa (Ranska). Aito Montbozonin keksin resepti ei ole uusi. Kaikki alkoi aikoja sitten, kuningas Ludvig XVI:n hovissa. Onhan se vallankumous, että tänään jokainen voi nauttia Montbozonin kekseistä. Ennen kuin ne pääsivät ranskalaisten ruokakaappeihin, ne herättivät huomiota Versailles'ssa, erityisesti kuninkaallisen pariskunnan keskuudessa. Sitten tuli Ra...
Les Délices des 7 Vallées on yritys Hauts de Francessa, joka tuottaa pakastettuja leivonnaisia ja leipää leipomoille ja konditorioille. Valmistamme vain korkealaatuisia leivonnaisia ja makeisia, jotta voimme taata hyvien tuotteiden maun ja aromit.
Vuodesta 1990 PLANETE PAIN on levittänyt aitoa ranskalaista leipomoperinnettä ympäri maailmaa ja kehittänyt osaamistaan esikypsennettyjen leipien ja valmiiden leivonnaisten valmistuksessa ja jakelussa erityisvaatimusten mukaisesti. Etsitkö tyypillisiä ranskalaisia klassikkoleipiä ja leivonnaisia, etnisiä tai luomutuotteita? Innovatiivisia, miellyttäviä kuluttaa ja terveyttä kunnioittavia tuotteita...
SA L’Epi du Rouergue perustettiin huhtikuussa 1973 seitsemän maaseudun leipurin ja kondiittorin toimesta (Le Nayrac, Moyrazés, Gages, Florentin, Mûret-le-Château ja Nuces).
Leipomo rakennettiin Lioujasin käsityöalueelle, joka sijaitsee 10 km päässä Rodezista Aveyronissa. Leipomon tavoitteena oli toimittaa leipää osakkaille leipureille, paikallisille yhteisöille ja mahdollisille asiakkaille.
Herr...
MENISSEZ-talo asemoituu yhtenä johtavista suojakaasussa pakastettujen esivalmistettujen tuotteiden ja leivonnaisten valmistajista. Yritys tekee tänä päivänä yli 50 % liikevaihdostaan viennistä, tuottaen yli 100 000 tonnia vuodessa. Olemme olleet markkinoilla yli 50 vuotta, ja kokemuksemme avulla pystymme pysymään tiiviissä kontaktissa markkinoihimme vastataksemme parhaalla mahdollisella tavalla ta...
Château Blanc edustaa Groupe HOLDERin teollista osaamista; perhehistoria, joka on kirjoitettu vuodesta 1889. Ainutlaatuinen tarina Ranskassa, leipureista, jotka ovat päättäneet vaalia hyvän leivän makua. Château Blanc on Ranskan ensimmäinen leipomo-, konditoria-, vohvelileipomo- ja catering-kastelli. Uuden aikakauden linna, jossa teknologiat auttavat säilyttämään käsityöläisyyden perinteet. Olemme...
Bridor tarjoaa yli 30 herkullista reseptiä, jotka on kehittänyt Lenôtre Parisiin koulun mestarileipurit. Laaja valikoima patonkeja. Pieniä ja suuria leipiä uunipellillä. Rapeita ja kullanruskeita, tarkoitettu hotellin ja ravintolan ammattilaisille. Tuotteet ovat yksinomaan voista ja ilman hydrattuja rasvoja. Leipomotoimittaja. Leipätoimittaja. Leivonnaistoimittaja. Konditoriatuotteiden toimittaja.
Ranskalaisen leipomotaidon tuloksena Délifrance:n Le Pain Héritage -sarjan leivät paistetaan kivipohjaisessa uunissa, mikä antaa niille tuoreen sisuksen ja vastustamattoman rapean kuoren. Sarja sisältää jaettavia leipiä, sämpylöitä ja yksittäisiä leipiä, ja se koostuu kolmesta ainutlaatuisesta ja herkullisesta reseptistä: Viljat (hedelmäisten ja paahdettujen sävyjen sekä viljasiementen rapsakkuuden kanssa), Poolish (herkullisten vilja- ja manteliaromien kera) ja Levain (voimakkaammilla sävyillä: kevyt happamuus, ruista ja hapanjuurta).