Nestesaippua käsien pesemiseen basilikan tuoksulla
Paino: 250 ml
Älä niele – pidä poissa lasten ulottuvilta – ei elintarvikkeeksi
AQUA (VESI), COCAMID...
Aivan yhtä tärkeää kuin tuotanto: Tavaroidesi suojaaminen.
Valmistat tuotteesi suurimmalla huolella. Siksi on vähintään yhtä tärkeää, että ne saapuva...
Parsakaali eri paloina
Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käyt...
Elintarvikelaatuinen N2O on typpioksiduuli, jota käytetään, kuten voit arvata, elintarviketeollisuudessa ja jolla on siten tarvittava laatu tälle alal...
Kyseessä ovat sienet ja sienet, jotka on kuivattu heti keräämisen jälkeen, jotta niitä voidaan lisätä erilaisiin ruokiin tai käyttää uusien tuotteiden...
Mota askotako plateretan gehitu ahal izateko edo tuotteita valmistettaessa deshidrataatio-prosessia sisältävät sienet ovat erittäin helppoja säilyttää...
Kyseessä ovat sienet ja sienet, jotka on käsitelty kuivausprosessilla heti keräämisen jälkeen, jotta niitä voidaan lisätä erilaisiin ruokiin tai käytt...
Boletus, viipaleet, rakeet tai jauhe. Saatavilla orgaanisena tai tavanomaisena laatuna.
Orgaaniset ja tavanomaiset porcini-sieniviipaleet A, rakeet e...
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien keskeinen ominaisuus on stressin...
Sienet eri viipaleina
Champignon (Agaricus bispora L.) on Saksan suosituin ruokasieni. Se erottuu erityisesti monipuolisuudestaan ja hienosta aromist...