...Tutustu Île de Ré:n Fleur de Sel -suolan puhtauteen, poikkeukselliseen suolaan, joka kerätään käsin perinteisiä menetelmiä noudattaen sukupolvelta toiselle. Tämä 100 % luonnollinen suola on peräisin Île de Ré:n suolalammikoista, joissa suolakiteet muodostuvat veden pinnalle auringon ja tuulen vaikutuksesta. Tämä kevyt ja herkkä fleur de sel on tunnettu ainutlaatuisesta maustaan ja rapeasta...
Portfolio (200)
Ranska, Brignais
...":"Laadukas tumma suklaa (kaakao: vähintään 57 %), kaakaopavut Dominikaanisesta tasavallasta","Au sucre de coco":"Kookossokerilla","Mode d’emploi":"Käyttöohje","Fibres alimentaires : 14 g":"Kuituja: 14 g","Energie : 1784 kJ / 428 kcal":"Energia: 1784 kJ / 428 kcal","Glucides : 28 g (donc sucres : 12 g)":"Hiilihydraatit: 28 g (josta sokerit: 12 g)","Sel : 0,05 g":"Suola: 0,05 g","Matières grasses : 21...
Portfolio (26)
Ranska, Carpentras
...Ranskalainen sianliha, ranskalainen sianrasva, suola, dekstroosi, mausteet, luonnolliset aromit, Ravintoarvot KJ/Kcal: 1265 KJ/Kcal Rasvat: 19,80 g Joista tyydyttyneet rasvahapot (TR): 7,42 g Hiilihydraatit: 3,00 g Joista sokeri: 1,50 g Proteiinit: 28,30 g Suola: 5,01 g Allergeenit: pähkinät: mahdollisia jäämiä: hasselpähkinän käyttö työpajassa...
Portfolio (16)
Ranska, Auros
...Ankanmaksa-pate 20 % Viikonlopun pate, 175 g:n purkki, 20 % ankanmaksaa. Valmistettu Périgordin ESAT:issa (työkyvyttömien työntekijöiden uudelleenintegrointilaitos). Ainesosat: rasva ja liha sekä sianmaksa Lounais-Ranskasta IGP, ankanmaksa 20 %, suola, pippuri. Meiltä löytyy myös samassa koossa: - Basquilainen pate Espelette-paprikalla - Maalaistyyppinen pate Gascognen flocilla - Ankaterriini...
Portfolio (31)
Ranska, Ostwald
... Joista kertatyydyttymättömät rasvahapot: 4 g Joista monityydyttymättömät rasvahapot: 15,2 g joista Omega 3-6: 4,5 g – 10,7 g Hiilihydraatit: 7,8 g Joista sokerit: 3,8 g Kuitu: 13,8 g Proteiinit: 59 g Suola: 0,02 g...
Portfolio (12)
Ranska, Faverolles-Sur-Cher
...Mini maustekakku luonnollinen puhdas hunaja 60g, Ainesosat Keskusalueen hunaja 50%, vehnä- ja ruistaikina Solognesta (gluteeni), vesi, munat, voi, leivinjauhe (soodaa), Guérande-suola, tähtianis, kardemumma, kaneli, neilikka. Valmistettu työpajassa, jossa käytetään pähkinöitä. Säilytettävä kuivassa ja lämpöltä suojattuna. Ravintotiedot per 100 g maustekakkua Energia 1319 KJ / 315 Kcal rasvat 2.7...
Portfolio (28)
Ranska, Castelnaudary
...Kuoritut pavut, ankka confit, reisi Ranskasta, puhdas sianliha-makkara Ranskasta, keitetty liemi, suola, pippuri, mausteet, valkosipuli, tomaatit. KOOSTUMUS: Kuoritut pavut, ankka confit, ankka reisi Ranskasta, puhdas sianliha-makkara Ranskasta, sianliha confit Ranskasta, nahat, keitetty liemi, suola, pippuri, mausteet, valkosipuli, tomaatit. KOKEN NEUVOT: Lämmitä Févoulade hellävaraisesti...
Portfolio (37)
Suositut maat tälle hakutermille