PRESTIGE PACKAGING INDUSTRIES, Pariisissa sijaitseva yritys, on erikoistunut luksuspakkausten valmistukseen mittatilaustyönä pienissä, keskikokoisissa ja suurissa erissä. Suunnittelemme räätälöityjä ja korkealaatuisia pakkauksia, jotka korostavat tuotteitasi ja brändiäsi. Olemme työskennelleet monien kansainvälisten brändien kanssa yli 20 vuoden ajan. Tyydyttääksemme asiakkaidemme odotuksia ja va...
Portfolio (935)
Ranska, Clermont-Ferrand
Ravintola Anatole Clermont-Ferrandissa, Brezetin liiketalousalueella. Ravintola, jossa on vintage-konsepti, tuoreita tuotteita tarjoava ruokalista ja 30-luvun tyyliin sisustettu kodikas ja rauhallinen tunnelma. Sisustus tuo mieleen 1900-luvun alun. Ravintolan konsepti saa inspiraationsa kirjailija ja filosofi Anatole Francen kirjoituksista. Erittäin onnistunut ravintola, jossa on todellinen tyyli ...
Portfolio (3)
Ranska, Toulouse
COREP on täällä auttamassa teitä kopiointi- ja painotarpeissanne. COREP on ainoa yritys, jolla on kattava verkosto koko Ranskassa, lähes 50 toimipistettä ympäri maata. Tarjoamme laadukasta palvelua parhaaseen hintaan. Teemme jatkuvasti yhteistyötä ammattilaisten verkoston kanssa, ja painamme toimintakertomuksia, esitteitä ja muita broshyyrejä, roll-uppeja sekä myös bannereita, käyntikortteja... Ka...
Portfolio (7)
Ranska, Paris
... koirilla. - Sopii kaikille koirille ja kaikille ikäryhmille. Koiran koko: 5 kg max 5-10 kg 10-20 kg 20-30 kg 30-50 kg 50 kg ja yli Ruokalista: Naudanliha Analysoitavat ainesosat: Raakaproteiini: 51,10 % - Raakarasva: 46 % - Mineraalit: 3 %...
Portfolio (115)
Ranska, Aix En Provence
La Mie Dinette, ravintola, avoinna joka päivä maanantaista perjantaihin. Sijaitsee Milles-alueella Aix en Provencessa, se on täydellinen paikka lounaalle! Monipuolinen ruokalista ja runsaasti annoksia. Kokkimme valmistavat joka aamu ruokia tuoreista, huolellisesti valituista raaka-aineista. Ruokalista koostuu wokeista, burgereista, salaateista ja voileivistä. Lisäksi tarjoamme joka päivä...
Ranska, Olonne Sur Mer
... tuottajilta: limousin-nautaa, limousin-vuohia, ranskalaista sianlihaa, lampaita, hevosia ja Challansin siipikarjaa. Sen ruokalista ja menu kehittyvät vuodenaikojen mukaan. Catering-yksikkö työskentelee paikallisten tuottajien kanssa ja valmistaa perinteisiä ruokia tuoreista raaka-aineista. Voit valita useista lihapakkauksista (nauta, vasikka, sika, siipikarja ja sekoitus), buffetista (raaka-aineet, salaatit, tabbouleh, pate/rillette, leikkelevalikoima, lisukkeet, useita lihoja valittavana ja juustotarjotin), useista lämpimistä ruuista, grillatuista ruoista ja lisukkeista.
Suositut maat tälle hakutermille