... etikettin trendiin ja voidaan valmistaa kestävästi tuotetuista ainesosista.
Kuluttajien odotusten täyttämiseksi Sethness Roquette tarjoaa myös valikoiman vegaanisia ja vähä sokerisia karamelleja.
Nämä karamellit voivat olla kosher- tai halal-sertifioituja, mutta myös luomua.
Niiden pääasialliset käyttökohteet ovat
- Keksit
- Jäätelö
- Maitotuotteet
- Suklaa
- Leivonnaiset...
NOUGAT DIANE DE POYTIERS sijoittuu ranskalaisen käsityön ytimeen, erikoistuen poikkeuksellisten nougattien tuotantoon, jotka juhlistavat Montélimarin historiaa ja perinteistä osaamista, joka on nougatin kiistaton pääkaupunki.
Meidän tuotteet: Tarjoamme laajan valikoiman nougatteja, perinteisestä Nougat de Montélimarista, joka on täynnä manteleita ja hunajaa, aina luomunougatista, joka on suunnite...
ALINE CHOCOLATIERE uudistaa suklaakonvehtien klassikoita bastialaisella tyylillä. Se on koko Korsika suklaaherkkuina: hieno yhdistelmä Kauneuden saaren aarteita ja hyvää suklaata, hunajan, sitrushedelmien, hasselpähkinöiden, maquis-alueen aarteiden ja ikonisten Canistrellien kautta, jotka vievät takaisin lapsuusmuistoihin ja lupaavat yllättäviä ja ainutlaatuisia makuelämyksiä.
Useita vuosia sitte...
...Useita keksi vaihtoehtoja,
mureita, kuivia (pitkä
säilyvyys), suuria, pieniä, valinta on teidän.
Maut: luonnollinen suklaapalat, suolainen voikaramelli,
karpalo, sitruuna, suklaa, vadelma, kauralla tai ilman.
Muita makuja saatavilla pyynnöstä.
Tutustu Caramélier®-konvehtimestari Henri Le Rouxiin, joka on yksi Ranskan parhaista suklaantekijöistä ja joka loi vuonna 1977 Quiberonissa kuuluisan CBS®:n (suolainen voikaramelli), joka on maku, jota ei voi jäljitellä! Suuri suklaamestari Henri Le Roux on luonut yli 80 teosta! Hän valitsee parhaat kaakaopavut ja parhaat suklaat luomuksiinsa, joissa on hienostuneita täytteitä, kuten praliineja...