• europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • canned meat

Tulokset hakusanalle

Canned meat

RanskaToulouse ja Keski-Pyreneet
  1. SAS LE REVELOIS

    Ranska

    SAS LE REVELOIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, säilyke-, Liha, säilyke-, Säilykkeet, Kokonainen ankanmaksapala. Sen sijainti on Revel, Ranska.

  2. ETABLISSEMENTS CANCE

    Ranska

    ETABLISSEMENTS CANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Villeneuve, Ranska.

  3. ROGER VIDAL SARL

    Ranska

    ROGER VIDAL SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pateeiden toimittajat, terriinien toimittajat. Sen sijainti on Saint-Jean Du Bruel, Ranska.

  4. MAISON GARCIA

    Ranska

    MAISON GARCIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, lihajalosteet. Sen sijainti on Villeneuve Les Bouloc, Ranska.

  5. ETABLISSEMENTS G VIDAL SAS

    Ranska

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
  1. CÔTE2BOEUF

    Ranska

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.