• europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • butchering

Tulokset hakusanalle

Butchering

RanskaToulouse ja Keski-PyreneetValmistaja/tuottaja
  1. CÔTE2BOEUF

    Ranska

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  2. MAISON CONQUET

    Ranska

    MAISON CONQUET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihakauppa, naudanliha, vasikanliha, sianliha. Sen sijainti on Laguiole, Ranska.

  3. CLI

    Ranska

    CLI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmailu - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leikkauslaboratorio. Sen sijainti on Toulouse, Ranska.

  4. SA SEIGNEURIE & FILS

    Ranska

    SA SEIGNEURIE & FILS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pasteijat, lihajalosteet, tukkumyynti, Pasteijat, tuoreet lihatuotteet. Sen sijainti on Fonsorbes, Ranska.