• europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • canned meat

Tulokset hakusanalle

Canned meat - Valmistaja Tuottaja - Ranska

RanskaValmistaja/tuottaja
  1. SAS LE REVELOIS

    Ranska

    SAS LE REVELOIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, säilyke-, Liha, säilyke-, Säilykkeet, Kokonainen ankanmaksapala. Sen sijainti on Revel, Ranska.

  2. BERJAC VIANDES

    Ranska

    BERJAC VIANDES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, säilyke, Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, Liha, säilyke, Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Nantes, Ranska.

  3. DAVIN CONSERVERIE

    Ranska

    DAVIN CONSERVERIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kastikkeet. Sen sijainti on Carpentras, Ranska.

  4. ETABLISSEMENTS CANCE

    Ranska

    ETABLISSEMENTS CANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Villeneuve, Ranska.

  5. STE MAXIME TIMMERMAN ET CIE

    Ranska

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
  1. SAINT GERY

    Ranska

  2. CONSERVERIE SAINT CHRISTOPHE

    Ranska

  3. MAISON VOISINE

    Ranska

    MAISON VOISINE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Tilajuusto, Sianliha, säilyke-, suolattu kinkku, tuoreet lihatuotteet. Sen sijainti on Auros, Ranska.

  4. ROGER VIDAL SARL

    Ranska

    ROGER VIDAL SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pateeiden toimittajat, terriinien toimittajat. Sen sijainti on Saint-Jean Du Bruel, Ranska.

  5. MAISON GARCIA

    Ranska

    MAISON GARCIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, lihajalosteet. Sen sijainti on Villeneuve Les Bouloc, Ranska.

  1. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

    Ranska

    MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Kinkku, Sianliha, säilyke-, Kinkku, ankanliha, Kokonainen ankanmaksapala. Sen sijainti on Saint-Jean-Le-Vieux, Ranska.

  2. LESVERRINESDEMAX

    Ranska

    LESVERRINESDEMAX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hanhenmaksa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Samppanja, Säilykkeet, Sianliha, säilyke-, Samppanja, terriinien toimittajat, Säilykkeet. Sen sijainti on Reims, Ranska.

  1. SOMEXPORT

    Ranska

    Verified by europages badge

    SOMEXPORT has founded in 1994. We supply central buying platforms, suppliers, but especially in Africa, the Caribbean, the Indian and Pacific oceans, and the Middle East. We are an import-export company that deals in dry, frozen and fresh goods, and we work with over 300 suppliers in France and Europe. We specialise in the following food types: - dairy products (cheese, yoghurt, milk, cream, etc.), - dried and cured meats, - cakes and baked goods, - Halal products, - groceries, - seafood, - frozen goods. We can supply you with a wide range of food products.SOMEXPORT is your export partner. We can help you to discover the best products from every region of the world, products that meet your needs and your customers' demands. For over 20 years we have scoured the world looking for regional products, local specialities and traditional recipes. We can also source the specific ingredients or products that our customers request. Our approach is based on encounters with producers, livestock breeders, chefs, retailers, consumers and countless other actors in the farming and agri-food sectors. Feel free to contact us for more details!

  2. CÔTE2BOEUF

    Ranska

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.

  3. PROFIL EXPORT VIANDES

    Ranska

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.