...Tarjoamme toteuttaa brändisi/version tai ideasi. Ota meihin yhteyttä! Ruokarekka, Start Up, Yksityinen merkki, Oma merkki, White Label, Luomu, IFS, Kastike, Mausteet, Kehitys, Keitot. Jopa pieniä eriä Start Up -yrityksille.
...Meidän vakuumointilaatikkomme mahdollistaa ruokien hellävaraisen valmistuksen ja luonnollisen säilytyksen. Sen on kehittänyt Gronbach, ja se on nyt sarjatuotannossa.
Laatikon suurin etu muihin vakuumointilaitteisiin verrattuna on sen kompakti rakenne sekä paineen hallinta. Toisin kuin useimmissa erillisissä laitteissa, vakuumointilaatikossamme ei vain pakata pussia, vaan koko kammiota – näin ollen vakuumoinnin aikana ei kohdistu paine-eroa ruokaan. Tällä tavoin voidaan vakuumoida myös runsaasti nestettä sisältäviä elintarvikkeita tai jopa täysin nestemäisiä ruokia (keitot, kastikkeet jne.).
MEGGLE:n elintarvikkeiden ainesosien liiketoimintayksikkö kehittää ja myy toiminnallisia, korkealaatuisia yhdisteitä ja ainesosia elintarviketeollisuudelle. Innovatiiviset valmistusteknologiat, huipputason tuotantolaitokset ja vakaat prosessit mahdollistavat meille tuotteiden valmistamisen, joilla on erinomainen laatu ja toiminnallisuus.
Yksittäiset ainesosamme: Laktoosi (Meggletose®) vauvojen la...
...Yksisylinterinen mäntäannostelija / Täyttölaite elintarvikkeille
jopa 1200 pakkausta/tunti
Saatavilla eri versioina, joissa on sopivat yksilölliset sulkuventtiilit ja tuotetankki,
jopa 6 riviä elintarvikkeiden täyttämiseen, mm.:
Kastikkeet, keitot, pasteijat,
Sinappi, ketsuppi, piparjuuri, pesto, kastikkeet
Hillo, hunaja,
Jogurtti, rahka...
...Xantaanikumi on luonnollisesti esiintyvä polysakkaridi, joka on hyväksytty elintarvikelisäaineeksi EU:ssa numerolla E415. Tukkukauppiaiden ja kauppiaiden kautta xantaanikumia tuodaan usein Kiinasta, Saksasta ja Etelä-Koreasta.
Elintarviketuotannossa hajuton, hieman kellertävä jauhe toimii hyytelöitymis- ja sakeuttamisaineena sekä täyteaineena. Elintarvikelisäainetta käytetään monissa ruoissa. Näitä ovat jälkiruoat, jäätelö, maitokshake, hyytelö, hillo, marmeladi, hapankaali, keitot, kastikkeet, ketsuppi, majoneesi, säilykekala, säilykeliha, leivonnaiset, säilykefruit ja säilykevihannekset.
... % proteiineja. Suurin osa koostuu guaranista, pitkäketjuisesta polysakkaridista. Tämä hiilihydraattiyhdiste takaa erittäin hyvän veden sitomisen. Jo pienet määrät guarkernijauhetta riittävät antamaan vedelle sitkeän koostumuksen.
Käyttö:
Elintarvikkeet:
* Paksuntamis- ja hyytelöintiaine
* Täyteaine
* Leipomotuotteet
* Keitot ja kastikkeet
Kosmetiikka:
* Paksuntamisaine eri kosmetiikkatuotteissa...
...PAHDETTU VIHANNEKSET
RAPISEVAN RAIKAS JOKA PURAISULLA, 365 PÄIVÄÄ VUODESSA KÄYTETTÄVISSÄ
Mausteinen, voimakkaita, tuoreita, hieman makeita tai ehkäpä mieluummin tulisia?
Vihanneksilla on monia ulottuvuuksia, ja riippumatta siitä, mikä sinua kiinnostaa:
Tuoteportfoliostamme löydät varmasti oikean ainesosan tuotteellesi, olipa kyseessä keitot & kastikkeet, dipit & kastikkeet tai pelkästään...
...Päästä ilma ulos ja laatu sisään – KlarPacin vakuumipakkauskoneilla.
Vakuumipakkauslaitteemme tekevät vakuumointiprosessista mahdollisimman helpon ja intuitiivisen. Ne vakuuttavat todistetulla ja jopa patentoidulla teknologialla. Esimerkiksi vakuumipakkauskone Cussion SV31N käsittelee seisovia vakuumipusseja, joten myös keitot, kastikkeet tai jauheet voidaan vakuumoida vaivattomasti.
Lisäksi...