...Tuote on valmistettu hienostuneesta sekoituksesta kaakaopapuja, kaakaovoita ja sokeria. 50%, 70% tai 80% kaakaota. 70% tumma suklaa sisältää antioksidantteja ja teobromiinia, jotka stimuloivat verenkiertoamme.
TUOTTEEN KÄYTTÖALUEET
Sen pääasiallinen käyttö on makeisteollisuudessa (erityisesti kekseissä), leivonnassa, jäätelössä, suklaajuomissa ja eri ruokien päällysteenä.
MOQ: 20kg...
...) (karamelli, hyytelö, krokantti, fondant) että suklaalle (suklaa).
CHOCOTECH tarjoaa sinulle tarvittavan asiantuntemuksen ja järjestelmät, jotta voit valmistaa suklaalinssejä tai pralineja nopeasti, tehokkaasti ja tarkasti.
Suklaan päällystyskoneiden ja jäähdytyskanavien valmistamisen lisäksi Dedy GmbH on erikoistunut suklaan sulatus- ja temperointikattiloiden, konvehtileikkureiden, muottien ja pienkoneiden, kuten konvehtivarsien, suklaaraspien tai tryffelitäyttölaitteiden valmistukseen suklaan käsittelyä varten.
Dedy GmbH tarjoaa koneita ja laitteita seuraaviin tarkoituksiin:
-Suklaan sulattaminen ja temperointi
-Su...
Temperointikoneet, päällystyskoneet, dragéekabinetit, valukoneet ja koristuskoneet ovat vain muutamia koneista, joita Lothar A. Wolf Spezialmaschinen GmbH valmistaa makeisteollisuudelle. Yritys sijaitsee Bad Salzuflenissa ja on vakuuttanut yli 80 vuoden ajan korkealla laadulla ja asiakastyytyväisyydellä.
Erikoistunut yli 50 vuotta pähkinöiden jalostamiseen leipomo-, suklaa-, jäätelö- ja mysliteollisuudelle. Viipaloituja, hakattuja, paahdettuja ja blanšeerattuja pähkinätuotteita kaikista lajeista voidaan räätälöidä.