• europages
  • >
  • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
  • >
  • salted meats

Tulokset hakusanalle

Salted meats - Tuonti ja vienti

  1. HOUSE OF TASTE

    Hollanti

    HOUSE OF TASTE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Savustetut ja suolatut lihat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, suolaliha, Viinit - Mosel-Saar-Ruwer, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, laadukkaat maustetuotteet. Sen sijainti on Leeuwarden, Hollanti.

  2. ANTARTIC II INGREDIENTS

    Ranska

    ANTARTIC II INGREDIENTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarvikkeet, Elintarvikeaineet valmisaterioihin, Elintarvikeaineet suolalihoille. Sen sijainti on Charmes-Sur-Rhône, Ranska.

  3. OZSTARMAKINA

    Turkki

    OZSTARMAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paahtolaitteet - kahvin, kaakaon. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarvikeaineet suolalihoille, juoksumatto. Sen sijainti on Dznizli, Turkki.

  4. MAISON MILHAU

    Ranska

    MAISON MILHAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pasteijat, lihajalosteet, Pasteijat, Elintarvikeaineet suolalihoille. Sen sijainti on Lacaune, Ranska.

  5. CÔTE2BOEUF

    Ranska

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.