Tervetuloa chocolaterie Bataillen maailmaan, teidän suklaakumppaninne ammatillisiin tarpeisiin. Perheyrityksemme on erikoistunut korkealaatuisten suklaiden valmistukseen, jotka on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista vaativille asiakkaille.
Osaamisemme ja intohimomme suklaata kohtaan heijastuvat jokaisessa luomuksessamme. Tarjoamme laajan valikoiman suklaatuotteita tarpeidesi täyttämiseksi...
Maître artisan chocolatier du val de marne vuodesta 1960. Kolmannessa sukupolvessa perhe Janin valmistaa suklaata perinteisellä tavalla. Yksi viimeisistä käsityöläissuklaatehtaista Île-de-Francessa. Suklaat valmistetaan parhaista kaakaopavuista ja huolellisesti perinteitä kunnioittaen. Chocolats Janin on suklaatehdas 94:ssä, jossa Stéphane Janin, Île-de-Francen suklaamestari, ja hänen tiiminsä val...
Bello & Angeli on käsityöläiskonditoria, joka sijaitsee Saint-Orens-de-Gameville'ssa, Haute-Garonne'n departementissa. Kaikki alkuperäiset ja "maison" luomuksemme valmistetaan työpajassamme lähellä Toulousea, jossa valitsemme parhaat suklaat ja ainesosat.
Joka päivä tuotamme herkullisia luomuksia suurimmalla käsityötaidolla, joihin kuuluu suklaiden lisäksi myös jäätelöitä ja sorbetteja sekä makro...
...Astukaa suklaamaailmaamme ja tutustukaa
mendiantteihimme!
Olemme kehittäneet kaksi mendiant-koon vaihtoehtoa
nautinnon monipuolistamiseksi.
Herkkureseptimme yhdistää huippulaatuiset
suklaat tarkoin valittuihin kuivatun hedelmän
kappaleisiin.
Ainesosat: Tumma suklaa, maito- tai valkosuklaa ja kuivatut hedelmät
Säilyvyysaika: 6 kuukautta
Pakkaus: 9 mendianttia, jokainen 10 grammaa, yhteensä 90 grammaa herkkuja!