...Suklaa on herkkä raaka-aine, jota on käsiteltävä suurimmalla huolella prosessoinnin aikana. Tämä on lähtökohta koneen kehittämiselle Mol d'Artin työpajoissa. Maailmanlaajuisesti suklaantekijät ja suklaan käsittelyyn erikoistuneet yritykset turvautuvat Mol d'Artin tietoon, kokemukseen ja teknologiaan voidakseen tarjota asiakkailleen täydellisesti viimeisteltyjä suklaatuotteita.
... belgialainen suklaa. Työskentelemme vain UTZ-sertifioidun suklaan kanssa. Taattu paras laatu, ja se on peräisin viljelijöiltä, jotka välittävät ihmisistä ja ympäristöstä. Suklaantekijät, jotka ovat opiskelleet Hasseltin ammattikoulussa Belgiassa, työskentelevät huolella, intohimolla ja ammattitaidolla. Sen maistaa!! Suklaa; lähes kaikki rakastavat sitä. Tiesitkö, että se on myös terveellistä...