Italia, Giuliano
Yli neljäkymmentä vuotta Di Rosa on ollut viittauskohta makeisteollisuudessa, tarjoten laajan valikoiman tuotteita, jotka yhdistävät italialaisen käsityötaidon ja intohimon laatuun. Yli 200 vientivalmiin tuotteen kanssa Di Rosa ei ole vain brändi, vaan takuu erinomaisuudesta ja aitoudesta. Yrityksemme ei ainoastaan jaa korkealaatuisia tuotteita, vaan on myös erikoistunut mittatilaustyönä valmiste...
Portfolio (129)
... tämän jäähdyttämällä suolakakun ja mustan roskan nopeasti. Massalla on merkitystä roskan käsittelyssä. Se on edullisin, luotettavin ja vähiten huoltoa vaativa menetelmä suolakakun ja roskan jäähdyttämiseen sekä metalliyksiköiden säilyttämiseen. Aikaisemmin suolakakku- ja roskapannuja suunniteltiin tyypillisesti paksuudeltaan 38 - 40 mm. Ne pitivät suuria määriä materiaaleja, joiden jäähdyttäminen kesti 18 - 24 tuntia ennen tyhjentämistä. Ajan myötä ne vääntyivät ja halkeilivat, ja niitä piti vaihtaa säännöllisesti.