Italia, Radicofani
Cacio di Pienza -juuston tuotanto on perinne, jolla on hyvin vanhat juuret, ja se on siirtynyt sukupolvelta toiselle nykypäivään asti. Maitotuottajat ovat kokoontuneet Cooperativa di Cotignanossa, käyttäen ja säilyttäen tyypillisiä käsittelymenetelmiä: maidon hankinta erityisillä aromeilla, joita antavat Val d'Orcian laitumien tyypilliset yrtit, hienostuneet kypsytysmenetelmät ja ennen kaikkea eri...
Portfolio (48)
...Supramonte on pecorino-juusto, jonka vähimmäiskypsyminen on 60 päivää. Maku on hieman suolainen ja rakenne murenevaksi kypsyessään.
Portfolio (54)
Italia, Barberino Di Mugello
...Valitsemme parasta tuoretta maitoa, joka tulee Sisilian alkuperäisrotujen tiloilta, ja huolehdimme kaikista työvaiheista tarkasti tuottaaksemme laajan valikoiman juustoja, mukaan lukien niin sanotut historialliset juustot, kuten Pecorino Siciliano Dop ja Piacentinu Ennese Dop, jotka ovat laajalti levinneet kansallisilla ja eurooppalaisilla markkinoilla. Pääasiallinen tavoitteemme on tarjota asiakkaille, sekä italialaisille että ulkomaalaisille, Meillä on 20 erilaista makua.
Portfolio (1)
Italia, Squillace
... vientiä ulkomaille. Huipputuotteemme on edelleen PECORINO JUUSTO (tuore, puolikypsä ja kypsä), mutta meillä on myös muita tunnettuja tyypillisiä italialaisia tuotteita. Kaikki juustomme valmistetaan korkealaatuisesta ja aidosta maidosta.
Suositut maat tälle hakutermille