Seos klassisten hampurilaissämpylöiden valmistukseen. Äärimmäinen pehmeys ja pidennetty säilyvyys, erityisesti pakatuissa tuotteissa.
Muoto: 10 kg
An...
Valmistettu lähellä leipomoitamme (Chartres, Caen, Sens) tuotetusta valkoisesta jauhosta (tyyppi 55 tai 65). Meidän patonkien, pikkuleipien tai leipie...
Välimeren patonki on leivottu kiviuunissa. Sen kypsymisen ja esikypsymisen ansiosta saamme erittäin joustavaa ja sientä muistuttavaa leipää, jossa on ...
Tyyppi 750 vehnäjauho saadaan Bieszczady-maatilalta, jolla on ekologinen sertifikaatti. Se on yksi suosituimmista jauhotyypeistä, jotka on valmistettu...
ROGERin leipä on erittäin ohut ja joustava kuori, pehmeä sisus. Se on olennainen tuki club-sandwichin valmistuksessa, joka tehdään leikkaamalla viipal...
Korkealaatuinen libanonilainen arabialainen leipä. Laatikkossa on 30 pussia, joissa on 6 kappaletta - libanonilainen arabialainen leipä on menestys mi...
Baguette on kohotettu ja esitaikina, rustiikkisen näköinen, rapeakuorinen, kärjessä terävä ja runsaasti pellavansiemeniä, seesaminsiemeniä ja unikonsi...
Bio-baguette on leipä, joka on valmistettu sertifioiduista ainesosista, jotka ovat peräisin luomuviljelystä. Sen terävä lopetus, hienovaraisesti jauho...
europages-sovellus on täällä!
Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.