...Rapsi tunnetaan universaalina raaka-aineena maatalouskasvien joukossa. Se on terveellisen ravinnon lähde ihmisille, vaihtoehto soijalle korkeaproteiinisena rehuna, ja se on myös hyvä ympäristölle.
... kuivuudenkestävyyttä
Aktiivinen aine: Luonnollisten biopolymeerien koostumus, jolla on liimaominaisuuksia
Orgaaninen sertifiointi: Tuote on sertifioitu Orgaanisella Standardilla vastaamaan apuaineiden tuotantostandardia, jota voidaan käyttää orgaanisessa maataloudessa ja käsittelyssä (ottaen huomioon standardin vaatimukset, jotka vastaavat EU:n asetuksia 834/2007 ja 889/2008)
Käyttötavat: maan päältä ruiskutus, ilmakäsittely;
Käyttömäärä: Rapsi, sinappi 0,7-1,5 l/ha, soija, herne, pavut - 1,0-2,0 l/ha, puutarhakasvit, marjat - 1,0-2,0 l/ha
Säilyvyysaika: 3 vuotta 0 °C - 20 °C.
...Rapsi, joka on valmistettu DSTU 4966:2008 -standardin mukaisesti. Rapsi on kasvi, jota kasvatetaan öljyn tuottamiseksi ruoanlaittoon ja teollisiin prosesseihin. Öljyn rasvahapot voivat hyödyttää sydämen terveyttä, mutta se on erittäin prosessoitua öljyä.
Tuotekoodi HS:1205109000
Pakkaus: 25/50/1000 kg (pp) säkkejä
Energiarvo (kalori) per 100 g tuotetta: 670 kcal
Määrä: Kuormassa 22 000 kg 20'DV:ssä 26 000 kg...