Kuivauksen / puhdistuksen aikana pyritään uunin lämmityksen avulla haihduttamaan tai polttamaan neste- tai öljyjäämiä komponentin pinnalta tai välittö...
Kuivatut keltaiset aprikoosit ovat herkullinen ja terveellinen välipala, joka saadaan poistamalla tuoreiden keltaisten aprikoosien vesipitoisuus. Erit...
Kuivattu valkoinen mulperi on herkullinen ja ravitseva välipala, joka on täynnä terveyshyötyjä. Nämä sitkeät ja makeat marjat kuivataan huolellisesti ...
Kabkab-taatelit kasvavat Iranin eteläosassa Ahvazin kaupungin lähellä. Tuottaja, jonka kanssa olemme päättäneet työskennellä, omistaa palmuistutuksen,...
Vihreät viinirypäleet kasvatetaan Khorasanin alueella maan koillisosassa. Tuottajamme viljelee niitä ja kuivattaa auringossa, kun ne ovat kypsiä.
Vihr...
Trofie on lyhyen pastan tyyppi, joka valmistetaan durumvehnäsemolasta ja vedestä. Pitkän ja kapean muotonsa ansiosta ne ovat täydellisiä yksinkertaist...
Koostumus: 70 % pehmeää vehnäjauhoa Tyyppi 110 (puolikuituista) 30 % täysjyvävehnäjauhoa Tyyppi 150 ja vettä.
Kypsennys: 4–6 minuuttia enintään
Säilyt...
HAMPPU- JA VANHA VEHNÄPASTA
- Käsityönä valmistettu ja paikallinen
- Nopea kypsennys: 3/4 min
- Luomuviljasta ja biodynaamisesta viljelystä
- Kuitupit...
Nautitko kopioista? Vai pidätkö alkuperäisistä enemmän? Kokeile sitten meidän ALKUPERÄISIÄ durumvehnästä valmistettuja nauhanuudeleita ilman munaa. Nu...
Pasta, joka on valmistettu korkealaatuisesta Russello-kovasta vehnästä, jota viljellään Sisiliassa, pronssilla vedetty ja hitaasti kuivattu. Pakkaus 5...
BRONSSIVETÄVÄ
Hitaasti kuivatettu
Perinteinen menetelmä
Erityisesti kalibroitu durumvehnäjauho
Käsintehtyjä nuudeleita, jotka on vedetty bronssimuoti...
Puglian tyylinen pasta, orecchiette, on gastronominen symboli Apuliassa. Erittäin suosittuja myös ulkomailla, orecchiette ovat pyöreitä ja kuppimaisia...