...Samppanja - Côte des Bar
Yhdistelmä:
Pinot Noir - Chardonnay - Pinot Meunier
Kypsytys:
12 vuotta
Viininvalmistus:
Perinteinen samppanjapainanta, alkoholikäyminen emaloiduissa ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa astioissa, vuosikertojen yhdistäminen ja sitten tirage-liuoksen lisääminen. Kypsytys 15 kuukautta ja pullottaminen ennen annostusliuoksen lisäämistä.
Kandlerin viinitarhojen tarina alkoi 30 vuotta sitten, kun ranskalais-saksalainen perheemme päätti ostaa hylättyjä maita Minervois'n sisämaassa Roubian alueella, maan ja meren välissä, keskiaikaisen Carcassonnen kaupungin ja Canal du Midin välillä. Château Tourril saa nimensä "Pierre du Tourril" -nimisestä, muinaisesta gallo-roomalaisesta viestintätornista, joka on valvonut tätä garrigue-aluetta j...