Logo

NUWEN BY SETALG - AGROALIMENTAIRE

Presqu'île De Pen Lan, Pleubian 22610
Ranska
Toimitus
Toimitus: Maailmanlaajuinen
Perustettu
Perustettu: 1985
Työntekijät
Työntekijät: 1000+
Toimittajatyyppi
Info
Tuotanto
Tietoa meistä

19 Tuotetta ja palvelua

Search
Meren ainesosa elintarviketeollisuudelle - Nori sushi (Porphyra yezoensis)
Porphyra yezoensis on punainen levä Bangiaceae-perheestä, ja se on saanut nimensä purppuranvärisestä ulkonäöstään. Äärimmäisen ohut, sen lehtimäinen r...
Meriaines elintarviketeollisuudelle - Dulse (Palmaria palmata)
Dulse, Palmaria palmata, on punainen levä, jota esiintyy Pohjois-Euroopan luoteisrannikolla. Siinä on rapea rakenne ja suolainen maku, joka on erityis...
Meren ainesosa elintarviketeollisuudelle - Chlorella
Makeassa vedessä viljelty, tämä mikrolevä tunnetaan runsaudestaan proteiineissa sekä monityydyttymättömissä lipideissä, mineraaleissa, kuidussa, vitam...
Meren ainesosa elintarviketeollisuudelle - Wakame (Undaria pinnatifida)
Wakame, Undaria pinnatifida, on ruskea merilevä Aasian rannikolta. Sillä on tahmea rakenne ja voimakas, mielenkiintoinen maku, joka sopii hyvin korist...
Next
Meren ainesosa elintarviketeollisuudelle - Agar Agar - Gastronomiset Merilevät
Agar-agar, joka saadaan punalevien Gracilaria tai Gelidium uuttamisesta, on neutraalimakuinen hyytelöitysaine, joka on laimennettava kylmässä nesteess...
Meren ainesosa elintarviketeollisuudelle - Kombu (Laminaria sp.)
Ruskeat levät, jotka ovat erityisen rikkaita jodista, kaliumista, beetakaroteenista ja alginaahaposta.
Meren ainesosa elintarviketeollisuudelle - Meripapu (Himanthalia elongata)
Meripapu, Himanthalia elongata, on ruskea levä, jota esiintyy Pohjois-Euroopan luoteisrannikolla. Sillä on rapea rakenne ja kevyt, pyöreä maku, joka o...
Next
Meren ainesosa elintarviketeollisuudelle - Meripapu - Gastronomiset Levät
Meripapu, Himanthalia elongata, on ruskea levä Pohjois-Euroopan luoteisrannikolla. Siinä on rapea rakenne ja kevyt, pyöreä maku, joka on erittäin miel...
Meren ainesosa elintarviketeollisuudelle - Jäkälä (Chrondrus crispus)
Punaiset levät, jotka ovat erityisen rikkaita karrageenissa, B9-vitamiinissa, raudassa ja magnesiumissa.
Meren ainesosa elintarviketeollisuudelle - kuiva uute Ascophyllum nodosumista
Titratuna 5/1 tämä uute pyrkii keskittymään haluttuihin elementteihin ja tarjoamaan käytön helppoutta.
Meren ainesosa elintarviketeollisuudelle - Spirulina (Spirulina platensis)
Spirulina on mikrolevä, joka kuuluu syanofyyttien perheeseen ja esiintyy 250 mikronin spiraalimaisena filamenttina. Se kehittyy luonnollisesti trooppi...
Next
Meren ainesosa elintarviketeollisuudelle - Dulse - Gastronomiset Merilevät
Dulse, Palmaria palmata, on punainen levä Pohjois-Euroopan rannikolta. Siinä on rapea rakenne ja erityisen mielenkiintoinen suolainen maku salaateissa...
Meren ainesosa elintarviketeollisuudelle - Merisalaatti (Palmaria palmata, Ulva sp., Porphyra umbilicalis)
Merisalaatti on kolmen levän sekoitus: dulse, Ulva sp. ja nori. Tämä sekoitus tarjoaa monenlaisia värejä, makuja ja tekstuureja, joita arvostetaan lis...
Meren ainesosa elintarviketeollisuudelle - Merilevä (Ulva lactuca)
Ulva lactusa, joka tunnetaan myös nimellä Aosa, on Ulvaceae-perheen vihreä levä. Se on levylevä, joka joskus kiertyy spiraaleiksi, ja sen maksimipituu...
Next
Meren ainesosa elintarviketeollisuudelle - Nori sushi - Gastronomiset Merilevät
Porphyra yezoensis on punainen levä Bangiaceae-perheestä, ja se on saanut nimensä purppuranvärisestä ulkonäöstään. Äärimmäisen ohut, sen lehtimäinen r...

Sijainti ja yhteystiedot

NUWEN BY SETALG - AGROALIMENTAIRE
AddressPresqu'île De Pen Lan, FR-22610 Pleubian

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahakua tai lähetä tarjouspyyntöjä uudella europages-sovelluksella.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play