Tuotteet hakusanalla antihistamiini (15)

Tereftaalihappo

Tereftaalihappo

mp 300 °C densiteetti 1,51 g/cm3 höyrypaine <0,01 mm Hg (20 °C) Fp 260 °C säilytyslämpötila 0-6 °C Merck 14,9162 BRN 1909333 Stabiilisuus: Vakaa. Syttyvä. Yhteensopimaton voimakkaiden hapettavien aineiden kanssa. CAS-tietokannan viite 100-21-0 (CAS-tietokannan viite)
MAGNESIUMSITRAATTI

MAGNESIUMSITRAATTI

MAGNESIUMSITRAATTI FREY Nutritionilta - Korkealaatuiset magnesiumkapselit optimaalista imeytymistä ja vaikutusta varten.
aminohapot

aminohapot

aminohappojen valmistus elintarviketeollisuudelle ja lääketeollisuudelle korkealaatuisena ja parhaaseen hintaan Kiinasta.
Antosyaani

Antosyaani

Antosyaani Antosyaaneja uutetaan monista hedelmistä ja vihanneksista, ja ne voivat tarjota laajan valikoiman sävyjä tai värejä eri sovelluksissa. Nämä vesiliukoiset pigmentit voivat olla vapaassa muodossa tai asyloituja, mikä voi parantaa pigmentin vakautta ja muuttaa sävyä. Eri antosyaaneiden huolellinen sekoittaminen voi tuottaa ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia värejä. Antosyaania uutetaan hedelmistä ja vihanneksista, kuten viinirypäleen kuoresta, mustaherukasta, punakaalista, punajuurista, purppuramaissista, purppuraperunasta ja purppuraporkkanasta. Sovellukset: Juomat, säilykkeet, hillot ja hyytelöt, makeiset, valmiit ruoat, leivonnaiset
D(-) Alfa Parahydroksifenyyliglysiini Metyyliesteri

D(-) Alfa Parahydroksifenyyliglysiini Metyyliesteri

Sivuketjut, joita käytetään amoksisilliinin ja sefadroksiilin valmistuksessa.
ammoniumkloridi

ammoniumkloridi

Kiinalainen tehdas vuodesta 1998 ammoniumkloridille, vienti 800-1000 tonnia kuukaudessa. Tuotteet sisältävät: ammoniumkloridilannoite ammoniumkloridi teollisuuslaatu ammoniumkloridi rehulaatu ammoniumkloridi elintarvikelaatu ammoniumkloridi lääkelatu
Metyylihesperidiini - Flavonoidit

Metyylihesperidiini - Flavonoidit

Metyylihesperidiini on luonnollinen yhdiste flavanoni-glykosidiluokassa. Luonnossa sitä esiintyy yleisimmin sitrushedelmissä yhdessä sen ei-metyloituneen vastineen – hesperidiinin – kanssa. Kuten hesperidiini, se eristettiin ensimmäisen kerran Citrus limon -lajista. Kataloginumero: NST-10-128 CAS: 11013-97-1 Puhdistusaste: 98 % (HPLC) Molekyylikaava: C29H36O15 Molekyylipaino: 624,59
Antioksidaatio

Antioksidaatio

RoxFox® Tuotteen suojaus rosmariinilla Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus. RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana vaihtoehtona "N". N luonnollinen RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen. RoxFox®-edut: - Tuotteen laadun optimointi - Optimaalinen värivakaus - Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen - Käyttö suolaliuos sovelluksissa - Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa - Estää rasvan itseoksidoitumista
Antioksidaatio

Antioksidaatio

RoxFox® Tuotteen suojaus rosmariinilla Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus. RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana varianttina "N". N luonnollinen RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen. RoxFox®-edut: - Tuotteen laadun optimointi - Optimaalinen värivakaus - Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen - Käyttö suolaliuos sovelluksissa - Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa - Estää rasvan itseoksidoitumista
Dihydroartemisiniini - Kaikki tuotteet

Dihydroartemisiniini - Kaikki tuotteet

Synonyymit: Alaxin, Artenimol, Cotecxin, Cotexin, Dihydroartemisiniini, Dihydroqinghaosu, Dynamax, Salaxin, Santecxin Cat. Nr: NST-10-201 CAS: 71939-50-9 Puhdistus: 98% (HPLC) Molekyylikaava: C15H24O5 Molekyylipaino: 284,35
Rosmariinihappo - Kaikki tuotteet

Rosmariinihappo - Kaikki tuotteet

Rosmariinihappo on luonnollinen yhdiste polyfenoliyhdisteiden luokassa. Sitä löytyy rosmariinista (Salvia rosmarinus L.), josta sen nimi on johdettu, mutta sitä voi myös löytää mintusta, salvasta sekä muista kulinaarisista mausteista ja yrteistä. Katalooginumero: NST-10-26 CAS: 20283-92-5 Puhdistus: 98 % (HPLC) Molekyylikaava: C18H16O8 Molekyylipaino: 360,31
Astaksantiini

Astaksantiini

Voit löytää tekniset tiedot verkkosivuiltamme. Kysymyksissä ja lisäkysymyksissä voit lähettää meille viestin.
Bamipiini-laktaatti - 61670-09-5; Aktiivinen lääkeaine; antihistamiini

Bamipiini-laktaatti - 61670-09-5; Aktiivinen lääkeaine; antihistamiini

Bamipiini on ensimmäisen sukupolven antihistamiineihin kuuluva anti-allerginen ja antipruriittinen aine, jota käytetään geelin muodossa hyönteisten puremien oireenmukaiseen hoitoon. Antikolinergiset vaikutukset perustuvat histamiini H1 -reseptorien antagonismiin. Lääkettä, jota annostellaan geelinä, levitetään ohuelti useita kertoja päivässä. Lisäksi näin välitetty viilentävä vaikutus lievittää hyönteisten puremista aiheutuvia epämukavuuksia. Nimi: Bamipiini Laktaatti CAS-numero: 61670-09-5 Indikaatio: antihistamiini
Bamipiinilaktaatti - 61670-09-5; Aktiivinen lääkeaine; antihistamiini

Bamipiinilaktaatti - 61670-09-5; Aktiivinen lääkeaine; antihistamiini

Bamipin on ensimmäisen sukupolven antihistamiineihin kuuluva antihistamiini- ja kutinaa lievittävä aine, jota käytetään geelin muodossa hyönteisten pistoista johtuvien oireiden hoitoon. Antikolinergiset vaikutukset perustuvat histamiinin H1-reseptorien antagonismiin. Lääkettä annostellaan geelinä ohuena kerroksena useita kertoja päivässä. Lisäksi viilentävä vaikutus lievittää hyönteisten pistoista aiheutuvia vaivoja. Nimi: Bamipin-laktaatti CAS-numero: 61670-09-5 Indikaatio: antihistamiini
Bamipin Laktaatti - 61670-09-5; Aktiivinen Lääkeaine; Antihistamiini

Bamipin Laktaatti - 61670-09-5; Aktiivinen Lääkeaine; Antihistamiini

Bamipin on ensimmäisen sukupolven antihistamiineihin kuuluva antiallerginen ja kutinaa lievittävä vaikuttava aine, jota käytetään geelin muodossa hyönteisten pistoista johtuvien oireiden lievittämiseen. Antikolinergiset vaikutukset perustuvat histamiini-H1-reseptorien antagonismiin. Geelinä annosteltavaa lääkettä levitetään ohuesti useita kertoja päivässä. Lisäksi näin saavutettu viilentävä vaikutus lievittää hyönteisten pistoista johtuvia vaivoja. Nimi: Bamipinlaktat CAS-numero: 61670-09-5 Indikaatio: Antihistamiini