Korkea akyyligellan-gummi
- korkeat stabilointi- ja sitomisominaisuudet
- korkea viskositeetti
- HTST/UHT käsiteltävä
Pakkaus: 20 kg laatikko PE-vuorauksella
Nestemäinen munankeltuainen
- ilman lisäaineita
- suolattu 7%-9%-10%-11%
- lämpötilankestävä suolattu nestemäinen munankeltuainen
- pitkällä säilyvyydellä
Kehys, navetta, vapaana
Pakkaus: 10 kg pussi laatikossa tai pussi ämpärissä, 2 x 10 kg pussi laatikossa, 500-1000 l säiliöt
Keittoaine sekoitetaan kiehuvaan veteen ja annetaan keittää hetken aikaa. Maustamiseen ja hienontamiseen lisätään ainesosia kiehuviin ruokiin.
Annossuositus
24 g (1 ruokalusikallinen) 1 litraan vettä
Ravintoarvot/100 g jauhetta (lasketut arvot)
Energia: 800 kJ / 190 kcal
Proteiini: 12 g
Hiilihydraatit: 25 g
Rasva: 5 g
Säilytys
Säilytä hyvin suljettuna, kuivassa ja huoneenlämpötilan alapuolella.
Mahdolliset variantit
Bouillon&Co naudanlihasoppa on saatavilla pakkauksissa 25 kg, 12 kg, 5 kg ja 1 kg, sekä pyynnöstä myös resepteissä "ilman lisättyä glutamaattia", "suolaa vähennetty" tai "erittäin voimakas".
Keittoaineen voi ripotella kiehuvaan veteen ja antaa keittää hetken. Maustamiseen ja hienontamiseen lisää ainetta keittäviin ruokiin.
Annossuositus
24 g (1 ruokalusikallinen) 1 litraan vettä
Ravintoarvot/100 g jauhetta (lasketut arvot):
Energia: 840 kJ/200 kcal
Rasva: 5 g
• josta tyydyttyneet rasvahapot: 3 g
• josta kertatyydyttymättömät rasvahapot: < 2 g
• josta monityydyttymättömät rasvahapot: < 1 g
Hiilihydraatit: 35 g
• josta sokerit: < 1 g
• josta moniarvoiset alkoholit: –
• josta tärkkelys: 34 g
Kuitu: < 1 g
Proteiini: 3 g
Suola: 50 g
Kuljetus, varastointi ja vähimmäiskestävyys:
Säilytä hyvin suljettuna, kuivassa 6° ja 25° C välillä. Avattomassa alkuperäispakkauksessa vähintään 18 kuukautta valmistuspäivästä.
Mahdolliset variantit
Bouillon&Co Kirkas Keitto BIO saatavilla pakkauskokoina 25 kg ja 12 kg, sekä halutessasi myös resepteissä "Kirkas Keitto", "Premium" tai "ilman lisättyä glutamaattia".