Kun ne tulevat kosketuksiin ruokien kanssa, joitakin vaatimuksia, joita veitsemme optimaalisesti täyttävät, ovat leikkuujätteen minimointi, ruoan tarttumattomuus, täydelliset leikkuupinnat, happoherkkyyden puuttuminen sekä hygienian ja puhdistuksen riskien puuttuminen.
Kun ne tulevat kosketuksiin ruokien kanssa, joitakin vaatimuksia, joita veitsemme täyttävät optimaalisesti, ovat leikkuujätteen minimointi, ruoan tarttumattomuus, täydelliset leikkuupinnat, happoherkkyyden puuttuminen sekä hygienian ja puhdistuksen riskien puuttuminen.
Jatkuva Pflugschar®-sekoitin toimii Lödigen kehittämän pyörimis- ja pyörteismenetelmän mukaan.
Vaakasuorassa, sylinterimäisessä rummussa pyörivät Pflugschar®-lapaset, joiden kehännopeus ja geometrinen muoto on suunniteltu siten, että ne heittävät sekoitusaineet tuotteen sängystä radiaalisesti vapaaseen sekoitustilaan painovoimaa vastaan ja liikuttavat niitä samalla aksiaalisesti.
Sekoittimet on muotoiltu ja järjestetty niin, että sekä turvallinen tuotteen kuljetus että riittävä takaisinsekoitus varmistuvat. Jatkuva sekoitusaineen määrä takaa intensiivisen sekoituksen jopa suurilla sekoitusainevirroilla ja lyhyillä oleskeluaikoilla.
Jatkuvaa prosessia voidaan ajaa täyttöasteilla 20 %:sta 50 %:iin samalla sekoituslaadulla.
Valinnainen teräspäiden asennus sekoitusrumpuun on mahdollista.
1: Korkea pinta-laatu, Ra < 0,8 µm
2: Kaikki tuotteen kanssa kosketuksissa olevat materiaalit FDA-hyväksyttyjä
3: Hyvä puhdistettavuus (ei "kuolleita alueita" tuotantoalueella)
4: Lähes täydellinen tyhjennys
5: Sähkösäätö GAMP5-vaatimusten mukaisesti
Kun ne tulevat kosketuksiin ruokien kanssa, joitakin vaatimuksia, joita veitsemme täyttävät optimaalisesti, ovat leikkuujätteen minimointi, ruoan tarttumattomuus, täydelliset leikkuupinnat, happoherkkyyden puuttuminen sekä hygienian ja puhdistuksen riskien puuttuminen.
Valmistamme hakkuuterät lineaarisiin tai pyöriviin sovelluksiin elintarviketeollisuudessa.
Ristikkäin leikkaavat terät korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, valinnaisesti kiiltäväksi hiottu tai PTFE-pinnoitettu. Terät käytetään esimerkiksi suklaa- ja makeispalojen annostelussa tuotteen poikki.
Terät elintarvikkeiden käsittelyyn
Elintarvikkeiden käsittely ja leikkaaminen ovat hygieniasääntöjen alaisia. Lisäksi jokainen elintarvike asettaa erilaisia vaatimuksia terälle. Juusto, makeiset, kala tai jopa jäätelö eivät halua tulla leikatuiksi terän läpi.
Leikkausjätteen minimointi, elintarvikkeiden tarttumattomuus, täydelliset leikkuupinnat, happokestävyys, hygieninen turvallisuus ja puhdistettavuus. Nämä ovat joitakin vaatimuksia, joita terämme täyttävät erinomaisesti suoraan elintarvikkeiden kanssa.
Kun ne tulevat kosketuksiin ruokien kanssa, joitakin vaatimuksia, joita veitsemme täyttävät optimaalisesti, ovat leikkuujätteen minimointi, ruoan tarttumattomuus, täydelliset leikkuupinnat, happoherkkyyden puuttuminen sekä hygienian ja puhdistuksen riskien puuttuminen.
Pflugschar®-sekoitin erätoiminnassa toimii Lödigen kehittämän pyörivän ja pyörteisen sekoitusmenetelmän mukaan.
Vaakasuorassa, sylinterimäisessä rummussa pyörivät Pflugschar-lapojen ympärysvauhti ja geometrinen muoto on suunniteltu siten, että ne heittävät sekoitusaineet painovoimaa vastaan tuotteen sängystä säteittäisesti vapaaseen sekoitustilaan ja liikuttavat niitä samalla aksiaalisesti. Koko sekoitusmassan kerääminen mahdollistaa intensiivisen sekoittamisen ja lyhyet oleskeluajat, kunnes valmis sekoitusmassa poistuu sekoittimesta tyhjennysaukosta.
Sovelluskohtainen sekoitustyökalujen suunnittelu ja sekoituslaitteen kierrosnopeuden säätö mahdollistavat joustavan käyttöalueen.
Valinnainen teräpäiden asennus sekoitusrumpuun lisää turbulenssia sekoitusalueella. Tämä varmistaa hienojen hiukkasten sekoittamisen pienissä määrissä ja mahdollistaa myös agglomeraattien avautumisen.
Kynnyssekoitin erätoimintaan hyödyntää Lödigen esittelemää sekoitus- ja nesteprosessia sekoitusteknologiassa.
Kynnyssekoittimen lapaset sekoitusakselilla pyörivät vaakasuorassa, sylinterimäisessä rummussa seinää kohti. Niiden kehännopeus ja geometrinen muoto on koordinoitu siten, että seos liikkuu tuotepatjan ulkopuolelle keskipakoisvoimaa vastaan ja aksiaalisesti samanaikaisesti. Kaikki tuote on jatkuvasti mukana prosessissa, mikä takaa maksimaalisen sekoitusintensiivisyyden jopa korkeimmilla läpivienneillä ja lyhyimmillä oleskeluaikoilla, kunnes tuote purkautuu sekoittimesta ulos lähtöaukon kautta.
Kiitos muodon, joka on mukautettu yksilöllisiin sovelluksiin, ja nopeuden säätämisen, Lödigen kynnyssekoittimia voidaan käyttää laajassa valikoimassa sovelluksia.
Sekoittimessa voidaan lisäksi asentaa silppureita sekoitusprosessin turbulenssin lisäämiseksi. Tämä varmistaa hienojen hiukkasten sekoittamisen pienissä määrissä ja mahdollistaa näiden tuotteiden dispergoitumisen.
1: Korkea pinta-laatu, Ra < 0.8 µm
2: Kaikilla tuotteeseen kosketuksissa olevilla materiaaleilla on FDA-hyväksyntä
3: Helppo puhdistaa (ei "kuolleita alueita" tuotealueella)
4: Käytännössä täydellinen tyhjennysmahdollisuus
5: Sähkökontrollijärjestelmä GAMP5-vaatimusten mukaisesti
Kun ne tulevat kosketuksiin ruokien kanssa, joitakin vaatimuksia, jotka veitsemme täyttävät optimaalisesti, ovat leikkuujätteen minimointi, ruoan tarttumattomuus, täydelliset leikkuupinnat, happoherkkyyden puuttuminen sekä hygienian ja puhdistuksen riskien puuttuminen.
Kun ne tulevat kosketuksiin ruokien kanssa, joitakin vaatimuksia, joita veitsemme täyttävät optimaalisesti, ovat leikkuujätteen minimointi, ruoan tarttumattomuus, täydelliset leikkuupinnat, happoherkkyyden puuttuminen sekä hygienian ja puhdistuksen riskien puuttuminen.
Suklaakalenterit eri kokoisina, joissa on oma mainonta ja suunnittelu.
Saatavilla alkaen 1000 kappaleen erästä.
Suklaakalenterit eri kokoisina, jotka valmistetaan tarkasti asiakkaan vaatimusten mukaan.
Sovellusten valikoima kattaa viskoosisten komponenttien käsittelystä tahmeisiin ja erittäin juokseviin tuotteisiin. Mahdollisten sovellusten kirjo elintarviketeollisuudessa on erittäin laaja. Myös lääketeollisuudessa on sovelluksia.
Kartiomainen muotoilu mahdollistaa korkean purkautumisasteen ilman jäämiä.
Kostean sekoittamisen järjestelmä on pystysuuntainen sekoitusjärjestelmä keskeytetyille prosesseille. Kartiomaisen tai sylinterimäisen sekoitusastian geometria, työkalujen asettelu ja muoto sekä niiden kehänopeus koordinoidaan kaikissa koossa tehokkaan komponenttiseoksen saavuttamiseksi. Tehtävästä riippuen yksittäiset sekoitusvälineet yhdistetään sekä materiaalin kuljetukseen että dispersio- ja agglomeraatioprosesseihin. Asennuskorkeus astiassa voidaan säätää vaihtelevasti. Tuotteen liikettä voidaan vaikuttaa erityisesti säädettävällä deflektorilla.
Laboratoriomalli täydentää Lödige-sekoitusgranulaattoreiden vakiomallisarjaa. Laboratorio-sekoitusgranulaattorissa voidaan suorittaa samat prosessivaiheet kuin tuotantokoneissa:
— Sekoitus
— Kostutus
— Granulaatio
— Temperointi (kaksinkertaisella vaipalla)
Laboratorio-sekoitusgranulaattori toimitetaan käyttövalmiina CE-yhteensopivuustodistuksen kanssa.
Koneen kokoja voit tarkistaa kone-esitteestä.
Pystysuoran, sylinterimäisen sekoitusastian pohjassa pyörii kolmilapainen sekoitusväline, joka saa sekoitussisällön liikkumaan suppilomaisessa kiertoliikkeessä. Erittäin lyhyet sekoitusaika ja erinomainen sekoitustulos saavutetaan, vaikka tuoteosilla olisi äärimmäisiä eroja. Erityisesti käytettävä teräspää (vain 5-, 10- ja 15-litraisissa astioissa) palvelee tarvittaessa agglomeraattien avautumista, tasaisen kostutuksen, kostean granulaation ja väriaineiden tarkkaa sekoittamista.
1: Vaihtoastiat 1, 3, 5, 10 ja 15 l
2: Teräspää (5-, 10- ja 15-litraisissa astioissa)