Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (177)

Jalapeno & Lime Chips - Culivision Trend Report

Jalapeno & Lime Chips - Culivision Trend Report

Citrushed Fruits - Raikkauspotku kesällä Mausteidemme avulla voit kokea kesäisen maun erilaisista sitrushedelmistä ja nauttia raikkaasta kesätuulesta. Olemme valinneet appelsiinit, sitruunat ja limetit kolmeksi jännittäväksi tuoteideaksi.
Marinoitu kana Saksan väreissä - Culivision Trend Report

Marinoitu kana Saksan väreissä - Culivision Trend Report

Euroopan mestaruuskilpailut 2024 Saksassa Teeman mukaisesti olemme kehittäneet erilaisia tuotteita Saksan väreissä musta, punainen, kulta erityisesti liha-, välipala- ja maitoteollisuudelle. Näin jalkapalloilta muuttuu entistä kauniimmaksi
Magnesiummalatti

Magnesiummalatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiummalattia jauheena elintarvikelaadussa ja ravintolisänä. Elintarvikealalla sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen. CAS 869-06-7 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Injektointiaine lihalle ja kalalle

Injektointiaine lihalle ja kalalle

TenderFox® TenderFox® on kehitetty torjumaan tuotanto- ja varastohävikkiä lihassa ja kalassa sekä tarjoamaan suurempaa tuottoa. TenderFox® on erittäin tehokas, kun sitä ruiskutetaan suolaliuoksena lihaan ja kalaan. Luotettavan ja yksinkertaisen käsittelyn mahdollistamiseksi TenderFox® on saatavilla myös nestemäisenä tuotteena korkeakoncentroiduissa suolaliuoksissa. Suurten injektointimäärien (yli 30 % injektointimäärä) tapauksessa se on saatavilla vain jauhemuodossa, mukaan lukien suolaliuoksen stabilointi. Monipuolisesta perusmausteesta lähtien TenderFox® on saatavilla myös aromivaihtoehdoissa Paahdettu, Savustettu ja Kypsennetty kinkku sekä mauissa kana, sianliha ja naudanliha. Yhdistettynä TopFox® kuiva-mausteeseen TenderFox®:ää voidaan käyttää monin eri tavoin, esimerkiksi mauissa lammas, yrtit, chili tai savu. TenderFox® tarjoaa optimaalista arvonluontia yhdistettynä huippuluokkaiseen makuun – ainutlaatuinen ratkaisu. Hyödyt lyhyesti: Joustava arvonluonnin lisääminen Helppo käyttää
Kalsiummalatti

Kalsiummalatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa kalsiummalattia hienona jauheena elintarvikelaatuina/kemiallisesti puhtaana ja ravintolisille. Elintarvikealalla sitä käytetään happosäätelijänä. CAS 5743-31-7 EINECS 227-262-0 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Sitoja, rakenne, mausteet VeggieFox® - Kasvis tuotteet

Sitoja, rakenne, mausteet VeggieFox® - Kasvis tuotteet

VeggieFox®:lla voit valmistaa kasvis- tai vegaanipihvejä, nugeteita, nakkeja, hampurilaisia, röstiä, lihapullia tai viipaloitua "lihaa". Tuotevalikoima on modulaarinen ja se voidaan yhdistää moniin Fuchs-tuotteisiin. Mausteet + sitojat + teksturointi + huippumauste tai marinadi tai korppujauhopeite. Kaikki komponentit ovat myös saatavilla erikseen, mikä antaa sinulle joustavuutta käytössäsi. Hyödyt tiivistetysti: - Lihamainen rakenne omien vaatimustesi mukaan - Erittäin monipuolinen erinomaisilla aistimuksilla - Kaadettava ja siten helposti annosteltava - Joustava käyttö, joko kokonaisratkaisuna tai yksittäisenä ratkaisuna (modulaarinen järjestelmä) - Voidaan yhdistää huippumausteiden ja FoxMaro®:n (marinadit) kanssa - Pakastettavissa ja sulatettavissa (sopii MAP*- ja pakastettaville elintarvikkeille) - Helppo käyttää (lisää vain vettä ja öljyä) MAP = Muokattu ilmakehäpakkaminen Kuivat vegaaniset yhdisteet Helppo käyttää, monipuoliset sovellukset, just-in-time -tuotanto Olipa kyse tortelliineista ja raviolista, antipastissa (esim. chili, kesäkurpitsa, munakoiso)
Korma Curry Kana - Culivision Trendiraportti

Korma Curry Kana - Culivision Trendiraportti

Currykastike - Mennään Intiaan! Karrin inspiraatioilla viemme sinut pitkälle matkalle Intiaan. Sukella aasialaiseen maailmaan mausteidemme avulla.
LomaSalt 2.0

LomaSalt 2.0

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa LomaSalt 2.0:aa kiteisenä jauheena elintarvikelaadussa. Verrattuna tavalliseen ruokasuolaan LomaSalt® sisältää 50 % vähemmän natriumia, mikä tekee siitä sopivan natriumin vähentämiseen ruokavaliossa.
Italialainen Spritz Kana - Culivision Trendiraportti

Italialainen Spritz Kana - Culivision Trendiraportti

Sitrushedelmät - Raikastava Kesäpotku Mausteidemme avulla voit kokea erilaisten sitrushedelmien kesäisen maun ja nauttia raikkaasta kesätuulesta. Olemme valinneet appelsiinit, sitruunat ja limet kolmeen jännittävään tuoteideaan.
Pippurivoi minussa - Culivision Trendiraportti

Pippurivoi minussa - Culivision Trendiraportti

Belem-pippuri Yhdistä maku ja kestävyys Belem-pippurimme kanssa. Nauti maailman kestävin pippuri 3 eri tavalla.
Belem 'Pippurimakkara' - Culivision Trendiraportti

Belem 'Pippurimakkara' - Culivision Trendiraportti

Belem-pippuri Yhdistä maku ja kestävyys Belem-pippurimme kanssa. Nauti maailman kestävin pippuri 3 eri tavalla.
Uunijuusto Korma Curry Crunchilla - Culivision Trendiraportti

Uunijuusto Korma Curry Crunchilla - Culivision Trendiraportti

Currykastike - Mennään Intiaan! Karrin inspiraatioilla viemme sinut pitkälle matkalle Intiaan. Sukella aasialaiseen maailmaan mausteidemme avulla.
Tuorejuusto kikherneiden, mangon, curryn kanssa - Culivisionin trendiraportti

Tuorejuusto kikherneiden, mangon, curryn kanssa - Culivisionin trendiraportti

Super Trendi Palkokasvit Palkokasvien käyttö välipala-, liha- ja maitoteollisuudessa kasvaa jatkuvasti. Palkokasvit ovat siemeniä ja kasveja, jotka kypsyvät palkoissa. Ne korjataan ylikypsinä, kuivataan ja tarvittaessa kuoritaan. Palkokasvilajiin kuuluvat: herneet, pavut, kikherneet, linssit, lupiinit, soijapavut ja maapähkinät. Seuraavassa on jännittäviä tuoteideoita aiheesta.
Kalsiumsitraatimalatti

Kalsiumsitraatimalatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa kalsiumcitraattimalattia jauheena lääketeollisuuden laatustandardeilla ja ravintolisänä. Elintarvikealalla sitä käytetään kalsiumin rikastamiseen. CAS 142606-53-9 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Magnesiumbisglycinaatti

Magnesiumbisglycinaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumbisglycinaattia jauheena elintarvikelaatuisena ja ravintolisänä. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja. Elintarvikealalla sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen. CAS 14783-68-7 EINECS 238-852-2 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Tuoreuden säilyttäjä - Vihannekset ja hedelmät

Tuoreuden säilyttäjä - Vihannekset ja hedelmät

FrischeCompletto® hedelmille ja vihanneksille FrischeCompletto® on kirkas nestemäinen tiiviste, joka soveltuu pumppaamiseen ja jota voidaan käyttää suoraan monimutkaisissa laitoksissa ilman välikäsittelyä. Se omaa biostaattisen vaikutuksen, pidentää logistisia marginaaleja ja tarjoaa aistillista raikkautta viimeiseen käyttöpäivään saakka. FrischeCompletto® hedelmille ja vihanneksille Tuoreiden hedelmien ja vihannesten laadun parantamiseen. Hyödyt tiivistetysti: - Merkittävä mikro-organismien väheneminen - Kestävät kirkkaat värit ja huomattava rapeus - Tehokas vaihtoehto etikassa liottamiselle FrischeCompletto® parsalle Tehokas lisä normaaliin yksinkertaiseen alipainepakkaamiseen kuorituista parsasta. Se pidentää säilyvyyttä, varmistaa pitkäkestoisen raikkaan värin, kestävän aromin ja tarjoaa huomattavaa rapeutta.
tri-Kalsiumsitraatti

tri-Kalsiumsitraatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa tri-kalsiumsitraattia jauheena, mikronisoituna jauheena, hienona jauheena, kompaktiina elintarvike/ lääketeollisuuden laatua ja ravintolisänä. Lääketeollisuudessa sitä käytetään hypokalsemian hoitoon. Elintarvikealalla sitä käytetään happosäätelijänä. Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään happositojana ja ytimenmuodostajana polymeereissä. CAS 813-94-5 \ 5785-44-4 EINECS 212-391-7 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Cinderella Snack Vadelma Ruusu - Culivision Trendiraportti

Cinderella Snack Vadelma Ruusu - Culivision Trendiraportti

WOW Maku Suureiden makujen luomiseksi ruoalle, tulee ajatella "laatikon ulkopuolella". Tässä trendiraportin painoksessa teimme juuri niin. Antakaa meidän inspiroida teitä.
Porcini & Yrtit Tuorejuusto - Culivision Trendiraportti

Porcini & Yrtit Tuorejuusto - Culivision Trendiraportti

Sienet - Superruoka Tulevaisuudelle Sienet - herkullinen ja terveellinen ainesosa, jota voidaan käyttää luomaan kaikenlaisia jännittäviä makuja elintarviketeollisuudelle. Tässä on muutama idea välipala-, liha- ja maitoteollisuudelle.
Kansioita, kypsymisjärjestelmiä, aputuotteita - Kala

Kansioita, kypsymisjärjestelmiä, aputuotteita - Kala

Yhdessä erinomaisen teknologisen asiantuntemuksen kanssa turvallinen elintarviketuotanto vaatii luotettavien aputuotteiden ja lisäaineiden järjestelmän sekä perusaineet. Teolliset liha- ja kalankäsittelijät ovat jo vuosien ajan luottaneet asiantuntemukseemme ja teknisten apuaineidemme erityisiin vaikutuksiin. Hyvin kokeiltu tuotevalikoimamme sisältää syötäviä pinnoitteita, aromeja, tuoreuden säilyttäjiä, leikkuriin lisäaineita ja punastuttajia, sekä suihkeita, sideaineiden stabilisaattoreita, kypsyttämisaineita ja emulgointiaineita. Lisäksi makkaratuotantoon tarkoitetut erityiset apukomponentit, apu- ja perustuotevalikoimamme sisältää lisätuotteita kaikentyyppisille elintarvikkeille.
Rauta(II)-bisglycinaatti

Rauta(II)-bisglycinaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa rautaa (II)-bisglycinaattia jauheena ja rakeina kemiallisesti puhtaana ja ravintolisänä. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja. Lääketieteellisellä alalla sitä käytetään raudanpuuteanemian hoitoon. Elintarvikealalla sitä käytetään raudan rikastamiseen. CAS 20150-34-9 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Paistokestäviä mausteita - Leipä ja leivonnaiset

Paistokestäviä mausteita - Leipä ja leivonnaiset

Testaa leivontakestäviä mausteitamme, jotka on erityisesti kehitetty leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Ennen paistamista raaka taikina ripotellaan mausteiden päälle. Ne kestävät paistamista jopa 200°C. Hyödyt yhdellä silmäyksellä: - Ei ilmoitettavia E-numeroita - Ei lisättyjä väriaineita tai säilöntäaineita - Ei monosodiumglutamaattia - Ei hiivauutetta - Ei hydrattuja rasvoja - Vain luonnollisia aromeja - Rapeutusvaikutus
Sitruuna-korianteri tuorejuusto - Culivision trendiraportti

Sitruuna-korianteri tuorejuusto - Culivision trendiraportti

Sitrushedelmät - Raikastava Kesäpotku Mausteidemme avulla voit kokea erilaisten sitrushedelmien kesäisen maun ja nauttia raikkaasta kesätuulesta. Olemme valinneet appelsiinit, sitruunat ja limet kolmeen jännittävään tuoteideaan.
Siilin sormet / Siilimatot / Siilivöitä

Siilin sormet / Siilimatot / Siilivöitä

Igelfinger/ Igelmatten/ Igelbänder ovat suunniteltu herkän ja paineherkän hedelmän sekä vihannesten turvalliseen kuljetukseen. Igelbänder voidaan jopa liimata PVC-kantohihnalla. EU:n eri säädösten mukaisen hyväksynnän ansiosta voimme tarjota teille huippulaatuista materiaalia, Gießpolyurethan Intec E:tä, äärimmäisiin sovelluksiin elintarvikkeiden kanssa. Olipa kyseessä pieni määrä alkaen yhdestä kappaleesta tai suurista komponenteista, joiden paino on jopa 900 kg – Intec E kattaa koko alueen kovuuksilla 45 Shore A:sta 93 Shore A:han. Jos tarvitsette suuria määriä, tarjoamme teille elintarvikekontaktiin hyväksyttyjä materiaaleja ruiskupuristuksella, joiden paino on jopa 6 kg ja pinta-ala 1,5 m².
Vihannes- ja hedelmämausteet

Vihannes- ja hedelmämausteet

Suolaiset kasvisvalmisteet, jotka perustuvat vihanneksiin ja hedelmiin Suolaiset, bakteeripitoisuudeltaan vähennetyt valmisteet, joissa on runsaasti vihanneksia ja hedelmiä – juuri tätä saat G‘OBST®-tuotteillamme. Täysin kasviperäisiä ja ihanteellisia dippeihin, pastoihin, levitteisiin, täytteisiin ja paljon muuhun – niitä kysytään siellä, missä hedelmiä ja vihanneksia pidetään terveellisinä ainesosina. Meillä on ilo kehittää sopiva räätälöity mausteseos tuotteellesi. Lisäksi FUCHS:n LiquidControl-teknologiamme bakteeripitoisuuden vähentämiseksi mahdollistaa sen, että kaikki G‘OBST®-tuotteet voidaan yhdistää muihin Fuchs-teknologioihin, ja näin ne voidaan räätälöidä viimeistä yksityiskohtaa myöten vastaamaan tarpeitasi. G‘OBST®-etuja: - Tuore luonnollinen maku vihannesten ja hedelmien yhdistelmästä - 100 % kasviperäinen ja vegaaninen - Raikastava suutuntuma - Voidaan kehittää asiakastarpeiden mukaan - Helposti annosteltavissa, koska ne ovat nestemäisessä muodossa - Paistovakaa - Puhtaat etikettivaatimukset - Bakteeripitoisuuden vähentäminen FUCHS LiquidControl -teknologian avulla
Juustokonditoriatuotteet - Culivision Trendiraportti

Juustokonditoriatuotteet - Culivision Trendiraportti

WOW Maku Suureiden makujen luomiseksi ruoalle, tulee ajatella "laatikon ulkopuolelta". Tässä trendiraportin painoksessa teimme juuri niin. Antakaa meidän inspiroida teitä.
Sinkkibisglycinaatti

Sinkkibisglycinaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkibisglycinaattia jauheena elintarvikelaatuisena ja ravintolisänä. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja. Elintarvikealalla sitä käytetään sinkin rikastamiseen. CAS 14281-83-5 EINECS 238-173-1 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Uuniruoka Sienikastikkeella - Culivision Trendiraportti

Uuniruoka Sienikastikkeella - Culivision Trendiraportti

Sienet - Superruoka Tulevaisuudelle Sienet - herkullinen ja terveellinen ainesosa, jota voidaan käyttää luomaan kaikenlaisia jännittäviä makuja elintarviketeollisuudelle. Tässä on muutama idea välipala-, liha- ja maitoteollisuudelle.
Natriummalaatti

Natriummalaatti

Dr. Paul Lohmann® tarjoaa natriummalaattia jauheena, hienojakoisena elintarvikelaatuisena tuotteena. Sitä käytetään elintarvikealalla happoregulointiin. CAS 64887-74-7 \ 3105-51-9 Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Antioksidaatio

Antioksidaatio

RoxFox® Tuotteen suojaus rosmariinilla Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus. RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana varianttina "N". N luonnollinen RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen. RoxFox®-edut: - Tuotteen laadun optimointi - Optimaalinen värivakaus - Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen - Käyttö suolaliuos sovelluksissa - Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa - Estää rasvan itseoksidoitumista