Euroopan mestaruuskilpailut 2024 Saksassa
Teeman mukaisesti olemme kehittäneet erilaisia tuotteita Saksan väreissä musta, punainen, kulta erityisesti liha-, välipala- ja maitoteollisuudelle. Näin jalkapalloilta muuttuu entistä kauniimmaksi
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiummalattia jauheena elintarvikelaadussa ja ravintolisänä.
Elintarvikealalla sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 869-06-7
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
TenderFox®
TenderFox® on kehitetty torjumaan tuotanto- ja varastohävikkiä lihassa ja kalassa sekä tarjoamaan suurempaa tuottoa. TenderFox® on erittäin tehokas, kun sitä ruiskutetaan suolaliuoksena lihaan ja kalaan. Luotettavan ja yksinkertaisen käsittelyn mahdollistamiseksi TenderFox® on saatavilla myös nestemäisenä tuotteena korkeakoncentroiduissa suolaliuoksissa. Suurten injektointimäärien (yli 30 % injektointimäärä) tapauksessa se on saatavilla vain jauhemuodossa, mukaan lukien suolaliuoksen stabilointi. Monipuolisesta perusmausteesta lähtien TenderFox® on saatavilla myös aromivaihtoehdoissa Paahdettu, Savustettu ja Kypsennetty kinkku sekä mauissa kana, sianliha ja naudanliha. Yhdistettynä TopFox® kuiva-mausteeseen TenderFox®:ää voidaan käyttää monin eri tavoin, esimerkiksi mauissa lammas, yrtit, chili tai savu. TenderFox® tarjoaa optimaalista arvonluontia yhdistettynä huippuluokkaiseen makuun – ainutlaatuinen ratkaisu.
Hyödyt lyhyesti:
Joustava arvonluonnin lisääminen
Helppo käyttää
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa kalsiummalattia hienona jauheena elintarvikelaatuina/kemiallisesti puhtaana ja ravintolisille.
Elintarvikealalla sitä käytetään happosäätelijänä.
CAS 5743-31-7
EINECS 227-262-0
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
VeggieFox®:lla voit valmistaa kasvis- tai vegaanipihvejä, nugeteita, nakkeja, hampurilaisia, röstiä, lihapullia tai viipaloitua "lihaa". Tuotevalikoima on modulaarinen ja se voidaan yhdistää moniin Fuchs-tuotteisiin. Mausteet + sitojat + teksturointi + huippumauste tai marinadi tai korppujauhopeite. Kaikki komponentit ovat myös saatavilla erikseen, mikä antaa sinulle joustavuutta käytössäsi.
Hyödyt tiivistetysti:
- Lihamainen rakenne omien vaatimustesi mukaan
- Erittäin monipuolinen erinomaisilla aistimuksilla
- Kaadettava ja siten helposti annosteltava
- Joustava käyttö, joko kokonaisratkaisuna tai yksittäisenä ratkaisuna (modulaarinen järjestelmä)
- Voidaan yhdistää huippumausteiden ja FoxMaro®:n (marinadit) kanssa
- Pakastettavissa ja sulatettavissa (sopii MAP*- ja pakastettaville elintarvikkeille)
- Helppo käyttää (lisää vain vettä ja öljyä)
MAP = Muokattu ilmakehäpakkaminen
Kuivat vegaaniset yhdisteet
Helppo käyttää, monipuoliset sovellukset, just-in-time -tuotanto
Olipa kyse tortelliineista ja raviolista, antipastissa (esim. chili, kesäkurpitsa, munakoiso)
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa LomaSalt 2.0:aa kiteisenä jauheena elintarvikelaadussa. Verrattuna tavalliseen ruokasuolaan LomaSalt® sisältää 50 % vähemmän natriumia, mikä tekee siitä sopivan natriumin vähentämiseen ruokavaliossa.
Sitrushedelmät - Raikastava Kesäpotku
Mausteidemme avulla voit kokea erilaisten sitrushedelmien kesäisen maun ja nauttia raikkaasta kesätuulesta.
Olemme valinneet appelsiinit, sitruunat ja limet kolmeen jännittävään tuoteideaan.
Super Trendi Palkokasvit
Palkokasvien käyttö välipala-, liha- ja maitoteollisuudessa kasvaa jatkuvasti. Palkokasvit ovat siemeniä ja kasveja, jotka kypsyvät palkoissa. Ne korjataan ylikypsinä, kuivataan ja tarvittaessa kuoritaan. Palkokasvilajiin kuuluvat: herneet, pavut, kikherneet, linssit, lupiinit, soijapavut ja maapähkinät. Seuraavassa on jännittäviä tuoteideoita aiheesta.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa kalsiumcitraattimalattia jauheena lääketeollisuuden laatustandardeilla ja ravintolisänä.
Elintarvikealalla sitä käytetään kalsiumin rikastamiseen.
CAS 142606-53-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumbisglycinaattia jauheena elintarvikelaatuisena ja ravintolisänä. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Elintarvikealalla sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 14783-68-7
EINECS 238-852-2
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
FrischeCompletto®
hedelmille ja vihanneksille
FrischeCompletto® on kirkas nestemäinen tiiviste, joka soveltuu pumppaamiseen ja jota voidaan käyttää suoraan monimutkaisissa laitoksissa ilman välikäsittelyä. Se omaa biostaattisen vaikutuksen, pidentää logistisia marginaaleja ja tarjoaa aistillista raikkautta viimeiseen käyttöpäivään saakka.
FrischeCompletto® hedelmille ja vihanneksille
Tuoreiden hedelmien ja vihannesten laadun parantamiseen.
Hyödyt tiivistetysti:
- Merkittävä mikro-organismien väheneminen
- Kestävät kirkkaat värit ja huomattava rapeus
- Tehokas vaihtoehto etikassa liottamiselle
FrischeCompletto® parsalle
Tehokas lisä normaaliin yksinkertaiseen alipainepakkaamiseen kuorituista parsasta.
Se pidentää säilyvyyttä, varmistaa pitkäkestoisen raikkaan värin, kestävän aromin ja tarjoaa huomattavaa rapeutta.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa tri-kalsiumsitraattia jauheena, mikronisoituna jauheena, hienona jauheena, kompaktiina elintarvike/ lääketeollisuuden laatua ja ravintolisänä.
Lääketeollisuudessa sitä käytetään hypokalsemian hoitoon.
Elintarvikealalla sitä käytetään happosäätelijänä.
Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään happositojana ja ytimenmuodostajana polymeereissä.
CAS 813-94-5 \ 5785-44-4
EINECS 212-391-7
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
WOW Maku
Suureiden makujen luomiseksi ruoalle,
tulee ajatella "laatikon ulkopuolella".
Tässä trendiraportin painoksessa teimme juuri niin.
Antakaa meidän inspiroida teitä.
Sienet - Superruoka Tulevaisuudelle
Sienet - herkullinen ja terveellinen ainesosa, jota voidaan käyttää luomaan kaikenlaisia jännittäviä makuja elintarviketeollisuudelle.
Tässä on muutama idea välipala-, liha- ja maitoteollisuudelle.
Yhdessä erinomaisen teknologisen asiantuntemuksen kanssa turvallinen elintarviketuotanto vaatii luotettavien aputuotteiden ja lisäaineiden järjestelmän sekä perusaineet. Teolliset liha- ja kalankäsittelijät ovat jo vuosien ajan luottaneet asiantuntemukseemme ja teknisten apuaineidemme erityisiin vaikutuksiin. Hyvin kokeiltu tuotevalikoimamme sisältää syötäviä pinnoitteita, aromeja, tuoreuden säilyttäjiä, leikkuriin lisäaineita ja punastuttajia, sekä suihkeita, sideaineiden stabilisaattoreita, kypsyttämisaineita ja emulgointiaineita. Lisäksi makkaratuotantoon tarkoitetut erityiset apukomponentit, apu- ja perustuotevalikoimamme sisältää lisätuotteita kaikentyyppisille elintarvikkeille.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa rautaa (II)-bisglycinaattia jauheena ja rakeina kemiallisesti puhtaana ja ravintolisänä. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Lääketieteellisellä alalla sitä käytetään raudanpuuteanemian hoitoon.
Elintarvikealalla sitä käytetään raudan rikastamiseen.
CAS 20150-34-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Testaa leivontakestäviä mausteitamme, jotka on erityisesti kehitetty leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Ennen paistamista raaka taikina ripotellaan mausteiden päälle. Ne kestävät paistamista jopa 200°C.
Hyödyt yhdellä silmäyksellä:
- Ei ilmoitettavia E-numeroita
- Ei lisättyjä väriaineita tai säilöntäaineita
- Ei monosodiumglutamaattia
- Ei hiivauutetta
- Ei hydrattuja rasvoja
- Vain luonnollisia aromeja
- Rapeutusvaikutus
Sitrushedelmät - Raikastava Kesäpotku
Mausteidemme avulla voit kokea erilaisten sitrushedelmien kesäisen maun ja nauttia raikkaasta kesätuulesta.
Olemme valinneet appelsiinit, sitruunat ja limet kolmeen jännittävään tuoteideaan.
Igelfinger/ Igelmatten/ Igelbänder ovat suunniteltu herkän ja paineherkän hedelmän sekä vihannesten turvalliseen kuljetukseen. Igelbänder voidaan jopa liimata PVC-kantohihnalla.
EU:n eri säädösten mukaisen hyväksynnän ansiosta voimme tarjota teille huippulaatuista materiaalia, Gießpolyurethan Intec E:tä, äärimmäisiin sovelluksiin elintarvikkeiden kanssa. Olipa kyseessä pieni määrä alkaen yhdestä kappaleesta tai suurista komponenteista, joiden paino on jopa 900 kg – Intec E kattaa koko alueen kovuuksilla 45 Shore A:sta 93 Shore A:han. Jos tarvitsette suuria määriä, tarjoamme teille elintarvikekontaktiin hyväksyttyjä materiaaleja ruiskupuristuksella, joiden paino on jopa 6 kg ja pinta-ala 1,5 m².
Suolaiset kasvisvalmisteet, jotka perustuvat vihanneksiin ja hedelmiin
Suolaiset, bakteeripitoisuudeltaan vähennetyt valmisteet, joissa on runsaasti vihanneksia ja hedelmiä – juuri tätä saat G‘OBST®-tuotteillamme. Täysin kasviperäisiä ja ihanteellisia dippeihin, pastoihin, levitteisiin, täytteisiin ja paljon muuhun – niitä kysytään siellä, missä hedelmiä ja vihanneksia pidetään terveellisinä ainesosina. Meillä on ilo kehittää sopiva räätälöity mausteseos tuotteellesi. Lisäksi FUCHS:n LiquidControl-teknologiamme bakteeripitoisuuden vähentämiseksi mahdollistaa sen, että kaikki G‘OBST®-tuotteet voidaan yhdistää muihin Fuchs-teknologioihin, ja näin ne voidaan räätälöidä viimeistä yksityiskohtaa myöten vastaamaan tarpeitasi.
G‘OBST®-etuja:
- Tuore luonnollinen maku vihannesten ja hedelmien yhdistelmästä
- 100 % kasviperäinen ja vegaaninen
- Raikastava suutuntuma
- Voidaan kehittää asiakastarpeiden mukaan
- Helposti annosteltavissa, koska ne ovat nestemäisessä muodossa
- Paistovakaa
- Puhtaat etikettivaatimukset
- Bakteeripitoisuuden vähentäminen FUCHS LiquidControl -teknologian avulla
WOW Maku
Suureiden makujen luomiseksi ruoalle,
tulee ajatella "laatikon ulkopuolelta".
Tässä trendiraportin painoksessa teimme juuri niin.
Antakaa meidän inspiroida teitä.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkibisglycinaattia jauheena elintarvikelaatuisena ja ravintolisänä.
Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Elintarvikealalla sitä käytetään sinkin rikastamiseen.
CAS 14281-83-5
EINECS 238-173-1
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Sienet - Superruoka Tulevaisuudelle
Sienet - herkullinen ja terveellinen ainesosa, jota voidaan käyttää luomaan kaikenlaisia jännittäviä makuja elintarviketeollisuudelle.
Tässä on muutama idea välipala-, liha- ja maitoteollisuudelle.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa natriummalaattia jauheena, hienojakoisena elintarvikelaatuisena tuotteena.
Sitä käytetään elintarvikealalla happoregulointiin.
CAS 64887-74-7 \ 3105-51-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
RoxFox®
Tuotteen suojaus rosmariinilla
Makkaratuotteet, salaattikastikkeet, herkkutuotteet tai valmisruoat - mitä tahansa se onkin, kuluttajat arvostavat tuoreita, visuaalisesti täydellisiä elintarvikkeita. Optimoi tuotteen laatu ja tuoreus RoxFox®-tuotteilla. Samalla varmista värin vakaus ja valitse maksimaalinen tuotteen suojaus.
RoxFox® on saatavilla vesiliukoisina tai öljyliukoisina vaihtoehtoina, sekä E-numero vapaana varianttina "N".
N luonnollinen
RoxFox®-tuotteilla W-N ja O-N on molemmilla harmoninen makuprofiili, ja ne tarjoavat myös antioksidanttista potentiaalia. RoxFox® W-N:n ja RoxFox® O-N:n käytön yhteydessä ei tarvitse ilmoittaa muuta kuin mauste tai mausteen uute. Näin ollen E-numeron ilmoittaminen Saksan elintarvikelisäaineita koskevan asetuksen (ZZulV) mukaan ei ole tarpeen.
RoxFox®-edut:
- Tuotteen laadun optimointi
- Optimaalinen värivakaus
- Optimaalinen vaikuttavien aineiden jakautuminen
- Käyttö suolaliuos sovelluksissa
- Käyttö öljy- ja rasvapitoisissa tuotteissa
- Estää rasvan itseoksidoitumista