Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (154)

Callos 046

Callos 046

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen "Callos" valmistukseen. Muoto: Purkki 1.000g, pussi 5kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellylle lihatuotteelle nimeltä "chorizo blanco" tai "longaniza blanca", joka on kypsytetty perinteisin menetelmin vähintään 30 päivän ajan. Muoto: laatikko 160g, pussi 4kg
Kotitekoinen Salchichón 045

Kotitekoinen Salchichón 045

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellylle tuotteelle nimeltä "Salchichón", jopa "Extra"-laatuun. Pakkaus: 5 kg:n pussi
Sika-pään 022

Sika-pään 022

Mezcla de aditivos, condimentos y especias, de uso charcutero, para la elaboración del producto cárnico tratado por el calor denominado “Queso de cerdo” o “Cabeza de jabalí”. Formato: bolsa 5kg, estuche 90g.
Pinchito amarillo

Pinchito amarillo

Lisäaineiden, mausteiden ja lisäaineiden seos, jota käytetään "PINCHO MORUNO" -nimisen LIHASEKOITUKSEN valmistamiseen. Muoto: Purkki 900g, pussi 4kg
Tuore lihapullamauste

Tuore lihapullamauste

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti JAUHETTU LIHA -valmisteiden (lihapullat, hampurilaiset, venäläinen pihvi jne.) valmistukseen. Tuote on sopiva jaettavaksi viileänä (+2ºC), mieluiten muovipakkauksessa, jossa on muutettu ilmakehä. Ei säilöntäaineita eikä väriaineita. Muoto: Pussi 250g, pussi 5kg.
Pinchito-mauste

Pinchito-mauste

Mauste- ja mausteseos, käytettäväksi ruoanlaitossa ja/tai lihatuotteissa, "PINCHO MORUNO" -nimisen lihavalmisteen valmistamiseen. Muoto: 62g laatikko, 4kg pussit
Jauhettu kurkuma

Jauhettu kurkuma

Es el rizoma sano, limpio y desecado de la Curcuma longa o Curcuma zedoaria. Especia de sabor suave y resinoso e intenso color amarillo. Aunque hay diversos orígenes, en la actualidad comercializamos la procedente de India. Formatos: bote180g, tarro 750g, bolsa 1kg, caja 6Kg, saco 25kg
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Sobrasadaksi"; rajoittavien lisäaineiden puutteen vuoksi se on herkullista tuoreena, kuivattuna ja/tai kypsytettynä kypsymis-kuivatusprosessin avulla. Muoto: laatikko 270g, pussi 3,6Kg
Burger H021

Burger H021

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, "BURGER MEAT", jossa on vähintään 4 % kasviksia ja/tai viljoja. Muoto: Purkki 1.200g, pussi 4Kg
Pehmeä punainen pinchito

Pehmeä punainen pinchito

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu "PINCHO MORUNO" -nimisen Lihanvalmistuksen valmistamiseen. Muoto: Purkki 1 kg, pussi 4 kg
Ammoniumbikarbonaatti

Ammoniumbikarbonaatti

Elintarvikelisäainetta käytetään pääasiassa kaasuttajana (kemiallinen hiiva) paistetuissa tai uunissa kypsennetyissä taikinoissa. Muoto: Purkki 1.300g
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Lomo embuchado" tai "Caña de lomo", joka valmistetaan kypsymis-kuivatusprosessilla, joka kestää yli 45 päivää. Muoto: laatikko 200g, pussi 5kg
Tuore Longaniza extra 039

Tuore Longaniza extra 039

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Longaniza fresca" tai "Salsicha fresca". Tuote soveltuu kaikenlaisiin lihoihin. Muoto: 4 kg:n pussi
Kokonaislisäaine curados 049

Kokonaislisäaine curados 049

Lisäaineiden ja aputuotteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti kypsytettyjen lihatuotteiden, olipa kyseessä kuivattu (myös alle 30 päivän kypsymisaika) tai lämpökäsitelty. Käytetään lisänä resepteissä, jotka tuovat suolaa ja mausteita. Muissa tapauksissa on tarkistettava, että lisäaineiden yhteismäärä ei ylitä laillisesti sallittuja enimmäismääriä valmistetulle makkaralle. Pakkaus: 6 kg laatikko
Butifarra blanca 062

Butifarra blanca 062

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen seos, joka on tarkoitettu lämpökäsitellyn lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "Butifarra blanca (cocida)" tai "Salchicha blanca (cocida)". Muoto: 5 kg:n pussi
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Fuet extra 055

Fuet extra 055

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, ei lämpökäsitellyille tuotteille, kuten "Fuet", "Longaniza imperial", "Salchichón" tai "Chorizo blanco", jopa "Extra"-laatuun. Muoto: 5 kg:n pussi
Morcillol 027

Morcillol 027

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi
Chorizo SN+C Sarta 038

Chorizo SN+C Sarta 038

Lisäaineiden, mausteiden ja mausteen sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteen valmistamiseen, jota kutsutaan "chorizo" tai "longaniza". Real Decreto 474/2014:n mukaan pitäisi hyväksyä mikä tahansa tavanomainen nimitys, joka on vakiintunut käytössä, myyntialueen kielellä. Muoto: 3 kg:n pussi
Currykastike

Currykastike

Intialainen-pakistanilainen mausteseos; sillä on ruskeanvihreä väri ja karvas, mutta intensiivisesti aromikas maku. Sitä käytetään kaikenlaisten lihatuotteiden (kana, sianliha, lampaanliha, naudanliha jne.) maustamiseen ja marinoimiseen, ja se värjää ne kauniin keltaiseksi. Muoto: 5 kg laatikko, 1 kg pussi, 700 g purkki, 170 g tölkki.
Paahdettu kana -mauste

Paahdettu kana -mauste

Mauste-, mausteseos- ja lisäaineyhdistelmä, jota käytetään ruoanlaitossa mausteena minkä tahansa linnunlihan, olipa se sitten riista- tai kotieläinlihaa, paistamisessa. Muoto: Pussi 5 kg, Purkki 1.200 g, Astia 300 g
Nitrificante osat 010

Nitrificante osat 010

Lihatuotteiden valmistukseen tarkoitettu lisäaineiden (säilöntäaineet) seos, jota käytetään lämpökäsittelemättömien, perinteisillä menetelmillä kuivattujen tuotteiden (kuivattu kinkku, kuivattu olkapää, ilmakuivattu selkä, cecina ja vastaavat tuotteet) valmistamiseen, joiden kypsymisaika on yli 45 päivää. Muoto: 5 kg:n pussit
Keltaiset mausteseokset

Keltaiset mausteseokset

Mausteseos (ilman suolaa) kulinaariseen käyttöön, tarkoitettu värjäämiseen ja maustamiseen kaikille lämpökäsitellyille elintarvikkeille (riisit, pataruoat, liemiset, makkarat jne.). Muoto: 5 kg:n laatikko, 1 kg:n pussi, 700 g:n purkki, 170 g:n tölkki.
Jauhettu kumina

Jauhettu kumina

Son los frutos sanos, limpios y desecados del Cuminum cyminum; semilla color pardo-verdoso, de aroma y sabor característico. Planta de ámbito euro-asiático, actualmente comercializamos la procedente de India. Formato: Bote 150g, Tarro 600g, Bolsa 1kg, caja 5Kg, saco 20 Kg
Nitrificante Ruca 044

Nitrificante Ruca 044

Lihatuotteiden lisäaineiden seos: Natriumnitriitti E-250 (15%) tavallisen suolan ja natriumtrikarbonaatin tukena. Natriumtrikarbonaattia käytetään lisäaineen stabiloimiseen (pH:n säätelijänä) määrässä, jolla ei ole teknologista tarkoitusta lihatuotteessa, joten sitä ei tarvitse ilmoittaa tuotteen etikettissä. Muoto: Purkki 1.600g
Pimentón Ruca Selecto

Pimentón Ruca Selecto

Kuivatuote, joka saadaan kypsien, terveiden ja puhtaiden Capsicum annum -pippurien tai Capsicum longum -pippurien jauhamisesta; tai niiden osista. Kaupallistamme ainoastaan Espanjassa valmistettuja pimentoneja, jotka on valmistettu Espanjasta ja/tai Perusta ja/tai Kiinasta peräisin olevista pippureista. Muoto: pussi 250g, pussi 1kg, laatikko 5Kg, säkki 25Kg
Jauhettu valkosipuli

Jauhettu valkosipuli

Son los bulbos sanos y limpios del Allium sativum; de sabor intenso, cálido y penetrante. Especie cosmopolita ampliamente usada en todo el mundo. Aunque hay otros orígenes, comercializamos únicamente el procedente de China. Deshidratado, pulverizado y granulado a 26-40 Mesh. Formatos: bote 200g, tarro 900g, bolsa 1Kg, caja 6kg y caja 25kg
Natriumbikarbonaatti

Natriumbikarbonaatti

Elintarvikelisäaine, jota käytetään pääasiassa kaasuttajana (kemiallinen hiiva) paistetuissa tai uunissa kypsennetyissä taikinoissa. Muoto: Purkki 1300g
Ñoras

Ñoras

Kypsä, terve, puhdas ja kuivattu hedelmä Capsicum annum - tai Capsicum longum -paprikasta. Tällä hetkellä kaupallistamme vain Espanjasta peräisin olevia ñoras. Muoto: 1 kg:n pussi, 10 kg:n laatikko