Perunat kerätään ja valitaan huolellisesti Sorian kentillä (Espanja). Sen jälkeen ne käyvät läpi perinteisen kuorinta- ja leikkausprosessin. Lopuksi ne paistetaan oliiviöljyssä ja vähäisellä suolalla.
Marcona-mantelit mustalla tryffelilla ovat gourmet-välipala, joka on valmistettu korkealaatuisista manteleista, ekstra neitsytoliiviöljystä ja kuivatuista kesätryffeleistä. Ne ovat ihanteellisia seuraksi kaikkein hienostuneimmille alkupaloille.
Paino: 0,140 gr
BALSA JÄÄTYMISEEN.
- Jäätymisen purkuun tarkoitettu balsa pakastettujen tuotteiden linjalle.
- Suuret tuotantomäärät.
- Elintarvikelaatu ja viimeistely.
- Automaattinen purkuprosessi.
- Helppo huolto ja puhdistus.
- Lämpövaihdin veden lämmittämiseen.
Lähetä meille kysymyksesi, niin autamme sinua asiantuntijoidemme kanssa: comercial@derimet.com