Rasvansuojapaperi, joka soveltuu suoraan kosketukseen ruoan kanssa. Rasvankestävä paperimme on normaalisti käytössä voileipien, pizzan, juuston, voin, ranskalaisten perunoiden, hampurilaisten ja muiden tuoreiden elintarvikkeiden, joissa on korkea kosteus ja rasvan, öljyn tai rasvan läsnäolo, pakkaamiseen. Tämä erikoispakkauspaperi on saatavilla standardipainona gsm 40 (Kit Value 7) ja sitä käytetään monissa muuntamis- ja joustavissa pakkaussovelluksissa, kuten pikaruokavoileipäpakkauksissa, vuorauksissa, deli-pakkauksissa ja muissa vähittäiskaupan elintarvikepakkauksissa. Kuten polycoat-papereissa ja leivinpaperissa, rasvansuojapaperit tarjoavat kosteuden ja esteen suojan kuumille ja kylmille pakattaville tuotteille ja niitä voidaan käyttää ruokapalvelukorien vuoraukseen. Tätä rasvansuojapaperia voidaan myös käyttää taiteessa ja käsitöissä, erityisesti öljynkestävien työpintojen luomiseen ja materiaalien suojaamiseen projektien aikana.
Nykyään rasvansuojapaperi on keskeinen osa minkä tahansa takeaway- tai kahvilan brändäystä, auttaen parantamaan jokaista tuotetta, pakkausmateriaaleista kakkuihin. Jopa huippuravintolat käyttävät nyt rasvansuojapaperia parantaakseen tuotteidensa esillepanoa, ja sitä nähdään yleisesti hampurilaisissa ja ranskalaisissa perunoissa.
Standardipainoluokka: gsm 40 (Kit 7).
Standardikoot: cm. 18×25 – cm. 25×37 – cm. 33×40 – cm. 37×50 – cm. 50×75 – cm. 75×100.
Mukautettu painatus ja koot saatavilla pyynnöstä.
Suora linkki tuotteeseen: https://www.alfincart.it/en/greaseproof/
Ammattimainen kaasupöytäfriteuse, jossa on 13+13 litran hana, on suunniteltu tarjoamaan korkeaa suorituskykyä ammatillisissa ympäristöissä. 9 kW:n teholla tämä friteuse pystyy käsittelemään suuria määriä ruokaa, mikä tekee siitä ihanteellisen ravintoloille ja catering-toiminnalle. Hana helpottaa öljyn tyhjentämistä, mikä tekee puhdistuksesta ja huollosta vaivatonta. Vankka ja toiminnallinen muotoilu tekee tästä friteusesta älykkään investoinnin niille, jotka etsivät monipuolista ja luotettavaa laitetta.
MORTARELLA-pähkinälajikkeella on pitkänomainen, keskikokoinen kuori, joka on vaaleanruskeasti raidallinen. Siinä on myös subovaalinen, alhaalta hieman litistynyt siemen, joka erottuu tasaisesta norsunluunvalkoisesta hedelmälihasta, kestävästä aromista ja makeasta mausta. Tämä erityinen pähkinälajike korjataan elokuun toisen vuosikymmenen ja syyskuun puolivälin välillä.
Alueemme tyypillinen gastronominen valmistus.
Gigas-telakoita, mustekaloja, kalmareita, keitettyinä vedessä ja maustettuina. Pakattu sekoitusöljyyn, 20 % extra neitsytoliiviöljyä, 80 % auringonkukkaöljyä tuoreilla mausteilla.
Pakattu alipaineastiassa (vaihtelevissa suhteissa) Gigas-telakoita, mustekaloja, kalmareita, 80 % auringonkukkaöljyä, 20 % extra neitsytoliiviöljyä, etikkaa, suolaa, luonnollisia aromeja, antioksidanttia, makuaineita, aromia.
Yritys toimii kansallisten ja eurooppalaisten säädösten mukaisesti, omavalvontajärjestelmässä ja HACCP-järjestelmän periaatteiden mukaisesti. Yritys toteuttaa puhdistus- ja desinfektiomenettelyjä, tuhoeläinten torjuntaa ja hygieniatarkastuksia, sekä suorittaa mikrobiologisia ja kemiallisia tarkastuksia raaka-aineista, puolivalmisteista, valmiista tuotteista ja käsittelyvaiheessa olevista näytteistä. Vastaanotettu tuore tuote jäädytetään -20 °C:een ja säilytetään tässä lämpötilassa vähintään 24 tuntia mahdollisten hygieniapuutteiden korjaamiseksi.
Italialainen teollisuus vuodelta 1962, läsnä Aversanon alueella, nyt kolmannessa sukupolvessa, ensimmäinen yritys, joka valmisti juustotehtaita bufalamaidon käsittelyyn, nyt läsnä Kampaniassa ja myös kansainvälisesti. Valmistamme koneita venyvälle juustolle - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavallo, jogurtti jne. Lisäksi toteutamme asiakaskohtaisia ja räätälöityjä projekteja, joita tukee kokenut insinöörien ja erikoistuneiden teknikoiden tiimi. Koneemme - pastörointilaitteet, monitoimikoneet, astiat, jogurttikoneet, burratakoneet, straccetti-koneet, maidon jäähdyttimet, muotoilijat, kehräykset jne. ovat kaikki ruostumatonta terästä.
BLULAM-tuotevalikoima on kehitetty huolellisesti tutkimus- ja kehitystiimimme toimesta vastaamaan jokaisen sovellusalan tarpeita elintarvikkeiden ja ei-elintarvikkeiden laminoinnissa. Kiinnitämme huomiota herkän elintarvikkeiden pakkausalan DOWN GAUGING -tarpeisiin ja arvioimme tarkasti uusien coextrusio-teknologioiden käyttöönottoa tarjotaksemme asiakkaillemme yhä tehokkaampia kalvoja ohuemmilla paksuuksilla, mikä tukee myös kehitystä, joka edistää pakkausvolyymien vähentämistä ja siten ympäristöystävällistä politiikkaa.
Mausteemme tuotetaan ja viljellään noudattaen luomuviljelyn standardeja, 35 hehtaarin avomaalla ja 2 hehtaarin kasvihuoneessa Capaccio Paestumin kukkuloilla. Löydät yli 15 luomumaustetta, kuten: basilikaa, laakerinlehteä, timjamia, rosmariinia, salvioa ja oreganoa.
Ammattimaisuus ja eleganssi
Suuret tapahtumat -osasto syntyi EP S.p.A.:n osallistuessa vuoden 2000 suureen Jubileumiin. Kokkien ja henkilökunnan korkea ammattitaito, huolellisuus järjestelyissä ja arvokkaat sijainnit tekevät EP S.p.A.:sta yhden luotettavimmista ammattimaisista catering-yrityksistä suurten tapahtumien, gaalaillallisten, työruokailujen ja hääbuffettien järjestämisessä.
Merkittävät tapahtumat
Vuoden 2000 suuri Jubileumi; Virallinen lounas Pyhälle Isälle, Hänen Pyhyytensä Benedictus XVI; America's Cup World Series Napoli 2012; Kansallinen kokoontuminen Karabinierin armeijalle; Global Forum Napoli; Confindustria Caserta gaalaillallinen; Lounas Napoli provinssin eläinlääkärijärjestön konferenssille; Poste italiane joulutervehdysbuffetti Roomassa; Buffet illallinen kokeelliselle biolääketieteen konferenssille; Nuorisopäivä Pompeissa.
Tietoja laadukkaasta italialaisesta tomaattisosetta
Kuvaus: GECOM EXPORT SRL on erikoistunut kaksinkertaisesti tiivistetyn tomaattisosetta valmistamiseen Italiassa.
Kaksinkertaisesti tiivistetty italialainen tomaattisosetta on kirkkaan punainen ja sillä on hyvä koostumus, ja se on tuotettu Etelä-Italiassa.
Erityispiirteet: Made in Italy -tiivistetty tomaattisosetta
Pakkaus: TÖRKEÄT (PURKISSA)
Tiheys: 28/30%
Pakkaus: Laatikkona
Säilyvyysaika: 24 kuukautta
SKU: 6
100 x 70-gr
24 x 200-gr (8 Putkessa)
48 x 210-gr
24 x 400-gr
12 x 800-gr
6 x 2.2-Kg
6 x 4.1-Kg
Saatavilla eri tiheyksillä (18/20% – 22/24% – 28/30%), kokoja ja pakkauksia.
Paikat, joihin tuote toimitetaan: Koko maailmassa
PAHVIEN ROSTAMISEN JÄLKEEN HASELNUT KÄSITELLÄÄN ASIAKKAAN TOIVEIDEN MUKAAN (2/4, 4/6 TAI 6/8 MM). SITÄ KÄYTETÄÄN USEIN MAKEISALALLA, AINESOSANA SUKLAAPATUKOISSA TAI PRALIINITÄYTTEISSÄ. SE ON PERUSAINESOSA KAKKUJEN VALMISTAMISEEN. KUIVATTU KASVIS ON PERUSAINESOSA KAKKUJEN, KEKSIEN JA JÄÄTELÖN VALMISTAMISEEN JA KORISTELUUN.
Tuoretta turskaa, joka on käsitelty päivässä ja marinoitu viinietikassa. Pakattu sekoitusöljyyn, 20 % extra virgin -oliiviöljyä, 80 % auringonkukkaöljyä, jossa on tuoreita aromeja, oliiveja, kapriksia ja kuivatun tomaatin palasia.
Turska (Gadus Morhua), (FAO-ALUE 27), 80 % auringonkukkaöljyä, 20 % extra virgin -oliiviöljyä, etikkaa, antioksidanttia, makuaineita, aromia, suolaa, luonnollisia aromeja.
Yritys toimii kansallisten ja eurooppalaisten säädösten mukaisesti, omavalvontajärjestelmässä ja HACCP-järjestelmän periaatteiden mukaisesti. Yritys toteuttaa puhdistus- ja desinfektiomenettelyjä, tuhoeläinten torjuntaa ja hygieniatarkastuksia, sekä suorittaa mikrobiologisia ja kemiallisia tarkastuksia raaka-aineista, puolivalmisteista, valmiista tuotteista ja käsittelyvaiheessa olevista näytteistä. Tuore tuote pakastetaan -20 °C:seen asetuksen CE 853/04 mukaisesti. Tunnetut allergeenit on korostettu lihavoituna lain vaatimusten mukaisesti.