Tuotteet hakusanalla elintarvikkeet (7917)

Hunaja Sitruuna Pastillit 120g - Merkki L'Abeille Délicieuse

Hunaja Sitruuna Pastillit 120g - Merkki L'Abeille Délicieuse

Hunaja- ja sitruunasokerikarkit pakattu suljettuun 120 g pussiin (100 % kierrätettävä materiaali)
E805: Kasvis Pizza Kivi Uuni 430g (6 kpl laatikossa) - Kaikki tuotteemme

E805: Kasvis Pizza Kivi Uuni 430g (6 kpl laatikossa) - Kaikki tuotteemme

E805: Kasvis Pizza Kivi Uunissa 430g (6 kpl per laatikko) - Kaikki tuotteemme Viivakoodi: 8436021252333 Ref: E805
U610: Halal Kana Kevätkääryleet 1900g (8 kpl laatikossa) - Kaikki tuotteemme

U610: Halal Kana Kevätkääryleet 1900g (8 kpl laatikossa) - Kaikki tuotteemme

U610: Halal Kana Kevätkääryleet 1900g (8 kpl per laatikko) - Kaikki tuotteemme Viivakoodi: 3760168340185 Ref: U611
Luomu Inkivääri Leikattu

Luomu Inkivääri Leikattu

"(Alue)trooppinen maailmanmatkaaja Inkivääriä viljellään lähes kaikissa trooppisissa tai subtrooppisissa maissa. Inkivääri on viljelty juurakko. Tämä tarkoittaa, että sitä ei esiinny luonnossa. Silti inkivääri on ollut olemassa hyvin pitkään. Sitä viljeltiin ensimmäisen kerran austronesialaisilla merimatkoilla Kaakkois-Aasiassa noin 3000 vuotta ennen Kristusta. Kiitos esihistoriallisen merimuuton, austronesialaiset laajensivat alueitaan Madagaskarista Hawaii'in vuoteen 1500 eKr. asti. Ja näiden muuttojen aikana inkiväärijuuri tuli mukaan. Noin ensimmäisellä vuosisadalla eKr. inkivääri saapui ensimmäisen kerran Eurooppaan Intian kautta. Nykyään suurin osa maailman inkiväärintuotannosta tapahtuu myös Intiassa. Tuotantoprosessi Inkivääri Kasvi korjataan, kun lehdet ovat kuolleet syksyllä. Juuret kaivetaan ylös ja kuivataan varjossa. Nuorempia juuria korjataan käytettäväksi tuoreina tai säilöttyinä. Vanhemmat juurakot jauhetaan inkiväärijauheen saamiseksi. Inkiväärikasveja lisääntyy repimällä niitä. <…"
SHILAJIT HARTSI 30 g

SHILAJIT HARTSI 30 g

30 grammaa YOOKA Shilajit-hartsia on 100 % vegaaninen, käsityönä valmistettu ravintolisä korkeinta laatua. Shilajit-hartsimme kerätään Pakistanin Himalajalta, korkeudeltaan 5100–5500 metriä. Hartsia kuivataan luonnollisesti auringossa 45–60 päivän ajan, jotta kaikki mineraalit ja hyödyt säilyvät. Toisin kuin teollisissa menetelmissä, Shilajit-hartsimme puhdistetaan 40 kertaa nano-suodattimilla maksimaalisen puhtauden takaamiseksi. Ruokaluokan lasipakkauksemme varmistaa, että hartsit pysyvät ehjinä jopa äärimmäisissä lämpötiloissa. YOOKA Shilajit palauttaa energiatasapainon ja ehkäisee useita sairauksia, kuten kroonista väsymysoireyhtymää, anemiaa, kroonista kipua, ruoansulatushäiriöitä ja nivelrikkoa. Shilajitin luonnolliset ainesosat vaikuttavat suoraan elimiin ja lihaksiin ja varmistavat optimaalisen imeytymisen.
Bulgaria Luomu Akasiamehu - 250 g - Merkki L'Abeille Royale

Bulgaria Luomu Akasiamehu - 250 g - Merkki L'Abeille Royale

Bulgariasta peräisin oleva luomuakasiakohde, pakattu joustavaan 250 g pulloon. Se on monokukkainen hunaja, jolla on nestemäinen rakenne ja mieto, hieman voimakkaampi intensiivisyys. Sen väri vaihtelee valkoisesta keltaiseen.
BBML Solutherm - Standardipakkaus

BBML Solutherm - Standardipakkaus

BBML Solutherm - Vakiopakkaus Ref: ST 1813 H25 Tyyppi: Astiat - Rasiat - Tarjottimet Pituus (mm): 187 Leveys (mm): 137 Korkeus (mm): 25 Osastot: 1
Muovipakkaus tuoreille hedelmille kannella

Muovipakkaus tuoreille hedelmille kannella

PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR ovat ranskalaisia perheyrityksiä, jotka ovat yli 45 vuoden ajan tukeneet eri teollisuudenaloja ekosuunnittelussa ja muovipakkausten valmistuksessa thermoformaus teknologian avulla. Suunnittelutoimisto ja integroitu työkalujen valmistus mahdollistavat heille suuren reagointikyvyn ja joustavuuden vastata asiakkaidensa teknisiin, markkinointi- ja ympäristökysymyksiin. Vaikka räätälöity elintarvikepakkaus on heidän ydinliiketoimintaansa, PLASTOBREIZ ja PLASTOLOIR tarjoavat myös laajan valikoiman kierrätettäviä elintarvikepakkausratkaisuja, jotka on tarkoitettu tyhjö- ja kaasupakkausprosesseihin (MAP) tai skin-pakkaamiseen tai jopa pakastamiseen ja/tai lämpökäsittelyyn. Yksi yhteyshenkilö kuuntelee ja tukee sinua koko pakkausprojektisi ajan. Olemme sertifioitu ISO 9001 v.2000 sekä BRCGS luokitus AA. Lopuksi, molemmat yrityksemme ovat sitoutuneet CSR-toimintaan ja niillä on MORE ja ECOVADIS -sertifikaatit. Plastobreiz & Plastoloir pyrkivät vastaamaan pyyntöihisi nopeasti ja ammattitaitoisesti, jotta voimme toimittaa kestävästi laadukkaita pakkauksia.
Osastoitu tarjotin

Osastoitu tarjotin

Jaettu tarjotin
Termomuotoiltu Autonosien Alusta

Termomuotoiltu Autonosien Alusta

Termomuotoillut autonosat
Kondroitiini

Kondroitiini

Glukuronihappo
Raaka Luomu Maca-jauhe - Raaka Luomu Maca-jauhe

Raaka Luomu Maca-jauhe - Raaka Luomu Maca-jauhe

Alkuperä ja historia Maca, jota kutsutaan myös Perun ginsengiksi. Tämä on kaksivuotinen yrttikasvi, joka on kotoisin Perun Andeilta. Noin 2000 vuotta sitten tätä viljelykasvia alettiin kasvattaa ensimmäisen kerran. Maca kasvaa yli 3800 metrin korkeudessa ja kivisessä maaperässä. Maca menestyy hyvin jopa -10 celsiusasteen lämpötiloissa. Macaa viljellään pääasiassa juuren kulutusta varten. Macajuuri vaihtelee suuresti koossa ja muodossa. Maca on retiisimäinen kasvi, jota aikanaan espanjalaiset suosittelivat inkojen ohjeiden mukaan…
SHILAJIT HARTSI 50g

SHILAJIT HARTSI 50g

YOOKA Shilajit -hartsi 50 grammaa on 100 % vegaaninen ja käsintehty ravintolisä, joka tarjoaa poikkeuksellista laatua. Shilajitimme kerätään Pakistanin Himalajalla 5100–5500 metrin korkeudessa ja se kuivataan luonnollisesti auringossa 45–60 päivän ajan. Tämän luonnollisen kuivausprosessin ansiosta kaikki tärkeät mineraalit ja hyödyt säilyvät, toisin kuin teollisissa tulikuivausmenetelmissä, joissa suurin osa ravintoaineista tuhoutuu. Puhdistuksen varmistamiseksi Shilajitamme puhdistetaan 40 kertaa nanosuodattimilla, mikä takaa korkealaatuisen hartsin. Käytämme elintarvikekelpoisia lasipakkauksia, jotta hartsin eheys säilyy myös kuumiin maihin lähetettäessä.
Luomuspirulina-tabletit

Luomuspirulina-tabletit

Spirulina-tabletit Luomu Mitä spirulina oikeastaan on? Spirulina on sinivihreä ja spiraalimainen levä, joka voi vaikuttaa positiivisesti terveyteen sen nauttimisen jälkeen. Spirulina on latinalainen nimitys levälle, joka on muodoltaan 'pieni spiraali'. Spirulinan erityispiirre on se, että se on lähes yhtä vanha kuin maa itse ja on kestänyt yli 3,5 miljardia vuotta. Tämä levä ei ehkä ole suuri, mutta se on osoittautunut lähes tuhoutumattomaksi. Kun dinosaurukset kuolivat sukupuuttoon suuren meteoriitin iskeytyessä maahan, pysyi pieni levä ylpeänä ja voittamattomana...
Luomu Kurkumajauhe - Luomu Kurkumajauhe

Luomu Kurkumajauhe - Luomu Kurkumajauhe

Kurkuma Jauhe Luomu Luomu kurkuma jauhe tunnetaan monilla eri nimillä (muiden muassa koenjit, koenier, trumeric ja curcuma). Se saadaan Curcuma Longa -kasvin juuresta, joka on alun perin kotoisin Intiasta. Kurkuma kuuluu inkiväärin sukuun. Curcuma jauhe tai kurkuma longa jauhe on erityisesti käytössä intialaisissa ruoissa, mutta sitä myydään nykyään myös lisäravinteena ja superfoodina. Ei suotta: jauhe on runsas kaliumin, natriumin ja kurkumiinin lähde. In…
Leikattava tarjotin

Leikattava tarjotin

Leikattava tarjotin
Tumma Muscovado Sokeri

Tumma Muscovado Sokeri

Muscovado Muscovado on sokeriruokosokeria Mauritiuksen saarelta, ja sitä kutsutaan myös Barbados-sokeriksi. Pienen Intian valtameren saaren ilmasto on ihanteellinen sokeriruokoviljelyyn. Toisin kuin useimmat ruskeat sokerit, jotka valmistetaan lisäämällä melassia jalostettuun valkoiseen sokeriin, Muscovado-sokeri ottaa makunsa ja värinsä lähteestään, sokeriruokomehusta. Tämän vuoksi Muscovado-sokerissa on edelleen luonnollisia mineraaleja ja vitamiineja sokeriruokosta. Siinä on 10-15 % melassia, joten sen koostumus on erittäin pehmeä, paakkuuntunut ja kostea. Maku ja käyttö Muscovado-sokerin maku on pehmeä toffeinen ja maltaisen, mikä antaa tälle sokerityypille sen ainutlaatuisen luonteen. Muscovado-sokeri kestää korkeita lämpötiloja paremmin kuin muut sokerit, joten sokeria voidaan käyttää täydellisesti lämpimissä ruuissa tai leivonnaisissa. Se antaa aterioille ja lämpimille juomille erityisen herkullista makeutta ja on ihanteellinen makeuttamiseen...
SHILAJIT 60 MAUKKAAT STRAWBERRY-KUMMIT

SHILAJIT 60 MAUKKAAT STRAWBERRY-KUMMIT

Le Gomme YOOKA Shilajit ovat ainutlaatuisia ravintolisävalmisteita, jotka on valmistettu käsityönä aidosta Shilajitista, jota viljellään 5 100–5 500 metrin korkeudessa Pakistanin Himalajalla. Kumikarkkimme ovat rikkaita fulvohappoa (vähintään 50 %) ja säilyttävät kaikki tärkeät mineraalit luonnollisen auringossa kuivaamisen ansiosta 45–60 päivän ajan. Toisin kuin teolliset menetelmät, käytämme nano-puhdistettuja suodattimia varmistaaksemme maksimaalisen puhtauden. Lasiset tai elintarvikekäyttöön tarkoitetut PET-pakkauksemme takaavat tuotteidemme optimaalisen säilyvyyden. Olemme valinneet lisätä mansikan makua shilajit-kumikarkkeihimme, jotta ne olisivat miellyttävämpiä verrattuna raakaan shilajitiin. Jokaisessa purkissa on 60 kumikarkkia, mikä riittää kuukauden käyttöön kahden kumikarkin päivävauhdilla.
Sandwich-vene

Sandwich-vene

Voileipävene
Luomu kurkumajauhe

Luomu kurkumajauhe

Kurkuma Jauhe Luomu Kurkuma Jauhe Luomu VehGro:lta on orgaanisesti sertifioitu tuote, joka on huippulaatuista. Tämän sertifikaatin ansiosta tiedät, että ostamasi tuote on luotu ihmisten ja luonnon huomioiden. VehGro edustaa tuotteita, jotka ovat terveellisiä ja korkealaatuisia. Valitsemamme (luomu) luonnontuotteet tulevat eri puolilta maailmaa. Kaikki tuotteet tarkastetaan Euroopassa ja usein myös pakataan siellä. Luomumerkki tarkoittaa 100 % kontrolloitua luomua ja luotettavuutta. Nämä ainesosat ovat taatusti vapaita kaikista lisäaineista, kuten sokereista ja rasvoista, ja ne täyttävät kaikki Euroopan vaatimukset torjunta-aineiden osalta. Tuotteidemme laatua tarkastetaan säännöllisesti. Etsitkö tukkukauppiasta tai maahantuojaa Kurkuma Jauhe Luomulle? VehGro on Kurkuma Jauhe Luomun tukkukauppias sekä tuhansien muiden luomuaineksien, joita tarjoamme joko yksittäisinä ainesosina tai sekoituksina.
Muscovado tumma sokeri

Muscovado tumma sokeri

Muscovado Muscovado on sokeriruokosokeria Mauritiuksen saarelta, ja sitä kutsutaan myös Barbados-sokeriksi. Pienen Intian valtamerellä sijaitsevan saaren ilmasto on ihanteellinen sokeriruokoviljelyyn. Toisin kuin useimmat ruskeat sokerit, jotka valmistetaan lisäämällä melassia jalostettuun valkoiseen sokeriin, Muscovado-sokeri saa makunsa ja värinsä lähteestään, sokeriruokomehusta. Tämän vuoksi Muscovado-sokerissa on edelleen luonnollisia mineraaleja ja vitamiineja sokeriruokosta. Sen melassipitoisuus on 10-15 %, joten koostumukseltaan se on erittäin pehmeää, paakkuista ja kosteaa. Maku ja käyttö Muscovado-sokerin maku on pehmeä toffeen ja maltaan vivahteilla, mikä antaa tälle sokerityypille sen ainutlaatuisen luonteen. Muscovado-sokeri on lämpötilan vaihteluille kestävämpää kuin muut sokerit, mikä tekee siitä täydellisen käytettäväksi kuumissa ruoissa tai leivonnassa. Se antaa aterioille ja kuumille juomille erityisen suolaisen makeuden ja on ihanteellinen marinadien, tummien kastikkeiden, chutneyjen ja kaikenlaisten kuumien juomien makeuttamiseen.
Luomu Riisijauho - Luomu Riisijauho

Luomu Riisijauho - Luomu Riisijauho

Riisi Riisi on viljelykasvi. Tämä tarkoittaa, että se on kasvilaji, jota on kasvatettu ihmiskäyttöön ja joka on jalostettu villikasveista. Riisi (Oryza) on viljakasvi, jonka suurin tuottaja ja kuluttaja on Kiina ja suurin viejä Thaimaa. Riisi kasvaa haarautuvana tähkänä. Tähkä sisältää 50–500 tähkää, joista jokaisessa on yksi kukka. Hedelmät ja myöhemmin jyvät ovat suojattu kelkkalehdillä. Riisin kasvuprosessi kestää keskimäärin 3–6 kuukautta. Riisin historia Riisin alkuperä on Aasiassa. Noin 9000 vuotta sitten siellä alettiin viljellä riisiä trooppisilla alueilla. Riisinjyviä löydettiin Shangshan kylästä. Viljelykasvien kasvattaminen mahdollisti ihmisten asumisen yhdessä paikassa. Shangshanista on löydetty riisiä astioista ja kivistä yhdessä työkalujen kanssa, joita käytettiin riisin jauhamiseen. Riisi tuli yleisemmäksi ruokavaliossa vasta 1400-luvulla E...
Guarkumi

Guarkumi

Paksuntaja
Luomu Appelsiinikukkahunaja Italiasta - 375 g - Merkki L'Abeille Royale

Luomu Appelsiinikukkahunaja Italiasta - 375 g - Merkki L'Abeille Royale

Italialainen luomuappelsiinikukkahunaja, pakattu 375 g lasipurkkiin. Se on monokukkahunaja, jolla on nestemäinen rakenne, joka kiteytyy luonnollisesti ja sillä on mieto ja vähän voimakas intensiivisyys. Se on valkoinen hunaja.
F111: Lambweston Juste Frites 6/6 2.500g (4 kpl per laatikko) - Kaikki tuotteemme

F111: Lambweston Juste Frites 6/6 2.500g (4 kpl per laatikko) - Kaikki tuotteemme

F111: Lambweston Just Fries 6/6 2.500g (4 kpl per laatikko) - Kaikki tuotteemme Viivakoodi: 8711571076036 Ref: F111
Fumaarihappo

Fumaarihappo

Happamuuttaja
APWK Solufresh - Standardipakkaus

APWK Solufresh - Standardipakkaus

APWK Solufresh - Standardipakkaus Ref: SF 1714 H13 Tyyppi: Astiat - Rasiat - Tarjottimet Pituus (mm): 170 Leveys (mm): 145 Korkeus (mm): 13 Osastot: 1
Kaliumsorbaatti

Kaliumsorbaatti

Kondomi
Luomu Lehtikaalijauhe

Luomu Lehtikaalijauhe

Alkuperä Lehtikaali on lehtivihannes, jota voidaan kasvattaa kaikilla maaperätyypeillä, ja se on tyypillinen talvikasvis. Lehtikaali on villikaalin jälkeläinen. Se on peräisin Pienestä Aasiasta ja nomadit toivat sen Eurooppaan noin 600 eKr. Jo vuonna 1661 lehtikaalia löytyy hollantilaisista keittokirjoista. Jauhaminen jauheeksi Tuore lehtikaali kuivataan ja jauhetaan sitten lehtikaaliksi. Tässä prosessissa ravinteet säilyvät täysin ehjinä. Ravintoarvot ja käyttötarkoitukset Lehtikaali sisältää kuitua ja rikkiä, jotka auttavat ruoansulatuksessa, antioksidantteja ja omega-3-rasvoja. Se on myös rikas rautapitoisuuden, kalsiumin sekä monien vitamiinien A, K ja C suhteen. 100 grammassa lehtikaalia on 100 milligrammaa C-vitamiinia. Lehtikaalia voidaan siis oikeutetusti kutsua superfoodiksi. Tätä jauhetta voidaan käyttää vihannesmoothien valmistamiseen. Sitä voidaan myös lisätä mehuun ja käyttää keitoissa, kastikkeissa, curryissä, vihannesruoissa, salaateissa ja tietenkin perunamuusissa! Sekoita se endiivisoppaan tai anna lehtikaalikeitolle lisäpotkua.