Muut pakkaukset VRAC ja SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Protoben VIJAYA -viikuna on kotoisin Turkista ja se on peräisin Good Food Foundation -biohankkeesta, joka on FairTSA:n sertifioima. Turkissa eri viikunat eroavat valmistustavastaan. Jokainen nimitys (Baglama, Lérida ja Protoben) viittaa ei niinkään viikunalajikkeeseen, vaan sen valmistustapaan. Protoben-viikuna on hieman venytetty, jotta se saa kaarevia muotoja, jotka muistuttavat päärynää. Se asetellaan sitten vierekkäin muiden viikunoiden kanssa, päällekkäin. Sen runsas koko antaa sille ainutlaatuisen pehmeyden.
Viite: 10401
Pyöreä piparkakku kuorrutuksella. Sen resepti sisältää 21 % hunajaa. Se on täytetty appelsiinilla (24 %). Esitetty 6 kappaleen rullassa, jokainen 25 g, yhteensä 150 g. Luomutuote.
Kookospähkinä
Kookospähkinä on kookospalmun kivihedelmä. Sen liha ei ole mehukasta, vaan kuitumaista. Hedelmällä on vihreä kuori, joka poistetaan sadonkorjuun jälkeen. Poiston jälkeen esiin tulee karvainen puumainen pähkinä.
Historia
Kookospähkinän alkuperä on Tyynellämerellä, ja se levisi merien kautta. Erityisesti Etelä-Aasiassa kookospähkinää käytetään monenlaisiin tarkoituksiin. Ennen meidän aikakauttamme kookospähkinä oli tärkeä osa aasialaisten elämää. Kookospähkinöitä tuotiin länsimaiseen maailmaan tutkimusmatkailijoiden toimesta, mikä teki kookospähkinästä laajalti tunnetun.
Kookosjauhon valmistus
Kookospähkinässä on hedelmälihaa. Hedelmälija raaputetaan pähkinöistä ja puristetaan sitten erottamaan kookosöljy hedelmälihasta. Jäljelle jäävä hedelmäliha kuivataan ja sitten raastetaan tai jauhetaan jauhoksi. Kookosjauho on siis kookoksen kuivattua ja jauhettua raastetta.
Kookosjauho on gluteenitonta ja hyvä vaihtoehto vehnälle ja muille viljajauhoille. Kookosjauho on erinomainen kuitulähde ja antaa hieman makean maun...
Paprika (Capsicum annuum)
Punainen Paprika Edelzoet Jauhe Hieno siemenetön Luomu on siemenetön tuote, mikä tarkoittaa, että on huolehdittu siitä, ettei tätä tuotetta voi kylvää. Punainen Paprika Edelzoet Jauhe Hieno siemenetön Luomu on siis tarkoitettu vain käytettäväksi keittiössä.
Baobab-jauhe
Baobab on baobab-puun hedelmä, jota kutsutaan myös Adansonia Digitata -nimellä tai apinapuu. Viimeinen nimi johtuu monista apinalajeista, jotka elävät baobab-hedelmistä. Puu voi elää erittäin vanhaksi ja se on Afrikan suurin puu. Ei vain hedelmä ole hyödyllinen elämälle Afrikassa. Lähes kaikki puun osat ovat hyödyllisiä, minkä vuoksi sitä kutsutaan kansanomaisesti myös "Elämän puuksi". Hauska esimerkki on se, että se käyttää runkoaan vesivarastona. Sadekauden aikana apinapuu varmistaa riittävät varastot, jotta se voi selviytyä kuivista kausista. Rungosta käytetään sitten paikallisten toimesta kauppana, karjan tallina tai bussipysäkkinä. Hedelmässä on erittäin korkea antioksidanttien pitoisuus. Lisäksi baobab-jauhe on erinomainen kalsiumin lähde ja erittäin rikas vitamiineista ja mineraaleista. Kun hedelmä on käsitelty jauheeksi, se koostuu noin 50 % kuidusta (pe...
Vuodesta 2021 YOOKA SHILAJIT on erikoistunut korkealaatuisen käsintehdyn Shilajitin toimittamiseen Pakistanista, joka on kerätty suurilta korkeuksilta Himalajan vuoristossa. Puhtaus ja tehokkuus taataan huolellisilla perinteisillä käsittelymenetelmillä. Shilajitimme on saatavilla eri muodoissa: - hartsi, - tabletit, - kapselit, - gummyt, - nesteet. Voit personoida brändisi valkoisen etiketin shilajit-valikoiman luomispalvelumme avulla. Asiantuntijatiimimme neuvoo sinua prosessin kaikissa vaiheissa, kaavasta pakkaamiseen. Etsimme aktiivisesti jakelijoita Ranskassa, Euroopassa ja muualla maailmassa. Tuotteillemme on suuri kysyntä, ja haluamme jakaa tämän mahdollisuuden mahdollisimman monen ammattilaisen kanssa ympäri maailmaa. Olitpa sitten luomassa omaa Shilajit-brändiäsi tai haluamassa tulla jälleenmyyjäksi, olemme täällä tukemassa sinua.
Mikä on kardemumma?
Kardemummakasvit (Elettaria cardamomum) kasvavat pääasiassa korkeilla ja varjoisilla alueilla trooppisten metsien lähellä, joissa on suhteellisen runsaasti sadetta. Tällaisia olosuhteita esiintyy pääasiassa Kaakkois-Aasiassa ja Keski-Amerikassa. Kardemumma tunnetaan myös vihreänä kardemummana ja se on sukua inkiväärille. Kardemummalla on herkullinen makea ja pistävä tuoksu. Kardemumma maistuu bergamotilta, sitruunalta ja kamferilta. Kodat kuivataan sadonkorjuun jälkeen ja muuttuvat sitten mattavihreiksi. Ne ovat 1,5–2 cm pitkiä.
Terveelliset ominaisuudet kardemummansiemenillä ja sovellukset
Kardemumma sisältää monia mineraaleja, kuten rautaa, kalsiumia, kaliumia ja mangaania. 1 ruokalusikallinen sisältää jo 80 % päivittäisestä suositellusta mangaanimäärästä. Kardemummaa käytetään monissa ruoissa hienostuneen maun lisäämiseksi, esimerkiksi paistetussa jauhelihassa ja keitetyissä makkaroissa. Se on myös yleisesti käytetty mauste monissa itäisissä ja afrikkalaisissa ruoissa. Kardemummalla on hyvin erityinen maku. Jos käytät sitä liikaa, se antaa ylivoimaisen...
Mitä kurkuma oikein on?
Kurkuma on etelä- ja kaakkois-aasialainen kasvi, joka kuuluu inkiväärikasvien sukuun. Tästä kasvin juuresta valmistetaan kurkumaa tai keltajuurta (curcuma longa). Mausteena kurkuma on miedosti karvasta makua ja se on korkealla superfoodien listalla. Tämä johtuu osittain siitä, että kurkuma sisältää eteeristä öljyä, joka koostuu pääasiassa niin sanotuista 'seskviterpeeneistä'. Eri tyyppisillä 'seskviterpeeneillä' on lukuisia positiivisia vaikutuksia kehoomme.
Kuljettaa vieraasi suoraan palermolaisten katujen keskelle herkullisten panelle-ruokiemme avulla, jotka ovat maukkaita kikhernejauhoista valmistettuja frittereitä ja ovat tehneet Sicilian katukeittiön historiaa. Ne ovat erinomaisia nautittavaksi tyypillisessä sämpylässä tai alkuperäisinä alkupaloina, ja ne tarjoavat perinteisiä makuja Siciliasta.
Hydraulinen öljy käytettäväksi kaikilla elintarvikkeiden käsittelyteknologian alueilla
Kompressoriöljy ruuvipumpuille ja monivanelaisille pyöriville tyhjöpumpuille vaaditulla öljy ISO VG 46
Muiden koneelementtien voitelu, kuten pyörivien ja kitkalaakereiden elintarvikkeiden käsittelyteknologiassa
Edut ja hyödyt
NSF H1 rekisteröity
Pitkät käyttöajat erinomaisen hapettumisstabiilisuuden ansiosta
Hyvä alhaisen lämpötilan käyttäytyminen
Laaja käyttölämpötila-alue
Kestävä kylmälle ja kuumalle vedelle, vesihöyrylle, desinfiointiaineille ja puhdistusaineille
Vähentää kitkaa ja kulumista
Hyvä korroosionkestävyys
Ilman mineraaliöljyä
Vastaa VDL-vaatimuksia
Käyttölämpötila:-40 °C → +135 °C
Tiheys (20 °C):0.84 g/ml
Viskositeetti (40 °C):50 mm²/s
Päivämäärän alkuperä
Päivämäärä on kivivilja, joka tulee päivämääräpalmun (Phoenix dactylifera) hedelmästä, ja sitä voidaan syödä tuoreena tai kuivattuna. Kiviviljat ovat hedelmiä, joissa on kova, kivimäinen ydin tai siemen. Päivämäärä on sylinterimäinen hedelmä, joka on 5–7 senttimetriä pitkä.
Päivämäärät kasvavat suurissa tertuissa näillä puilla, ja ne korjataan marraskuussa ja joulukuussa. Noin 30 päivämäärää voi kasvaa näissä tertuissa, ja yhdestä puusta voidaan kerätä 20–150 kiloa päivämääriä.
Viljely alkoi Lähi-idässä noin 3 000 vuotta sitten. Päivämääräpalmut viihtyvät kuivassa ilmastossa, jossa on kosteaa maata. Päivämäärästä on jopa 400 eri lajiketta. Nämä Pakistanista peräisin olevat kuivatut päivämääräpalat ovat saatavilla ympäri vuoden. Kuivatut päivämäärät ovat rikkaita A- ja B-vitamiineista, raudasta, magnesiumista ja fosforista.
Käyttö
Päivämääräpalat voidaan syödä välipalana, ja keittiössä päivämäärät yhdistyvät hyvin pähkinöiden ja tuorejuuston kanssa. Lisäksi näitä paloja voidaan käyttää jälkiruoissa sekä erilaisissa liha- ja kalaruokissa.
Pruikkisieni Jauhe: Leijonanharja Hericium Luomu
Leijonanharja jauhe on jauhe, joka on peräisin sienestä, jolla on erityinen nimi 'leijonanharja'. Suomeksi sieni tunnetaan nimellä pruikkisieni. Silti sinun ei tarvitse odottaa, että tuomarit kulkevat oikeuteen tällainen asia päässään.
Haluatko ostaa pruikkisientä? Katso myös nimityksiä leijonanharja, erinaceus ja hericium. Näitä termejä käytetään kaikki tätä erityistä pomponin muotoista sientä varten.
Leijonanharja jauheen maku
<p…
Mitä sinun tulisi tietää ruusunmarjoista
Ruusunmarja on ruusun lihallinen valehedelmä. Riippuen ruusulajista ja -lajikkeesta, väri voi olla punainen, oranssi, violetti tai musta.
Jotain ruusunmarjan viljelystä
Ruusunmarjoja korjattaessa ne jätetään yleensä pensaan oksille ensimmäiseen pakkaseen asti, mikä antaa niille kauniin kirkkaan punaisen värin ja myös pehmentää niitä hieman. Jäljelle jääneet kukat leikataan sitten pois ja ruusunmarjat leikataan mahdollisimman lähelle pensaan pullistuneita, pallomaisia marjoja.
Terveelliset ominaisuudet ruusunmarjassa
Ruusunmarjat ovat rikkaita C-vitamiinin lähteitä ja sisältävät myös A-, B1- ja B2-vitamiineja. Tällä hetkellä tutkitaan ruusunmarjojen vaikutusta nivelrikon kivun vähentämisessä.
Mihin ruusunmarjajauhetta voi käyttää?
Voit käyttää ruusunmarjajauhettamme lasillisessa mehua, jogurttia tai vettä. Se on myös erinomainen ainesosa terveellisen superfood-smoothien tai -shaken valmistamiseen.
Luovuusryhmämme on suunnitellut teille kokoelman, joka koostuu neljästä kulhosta, joissa on neljä erilaista muotoilua, inspiroituna vintage-taustatrendistä. Nämä kulhot on valmistettu helposti kierrätettävästä mono-materiaalista, PP:stä.
Useita tavoitteita:
• Luoda monikäyttöinen, suljettava astia, joka varmistaa tuotteiden suojan ja säilyvyyden, jotka vaativat lämpökäsittelyä.
• Tarjota yksinkertainen muoto, joka on helposti teollistettavissa elintarviketeollisuuden asiakkaillemme.
• Sopiva tilavuus 390 ml, joka mahdollistaa kohdennetun ja ainutlaatuisen kulutuskokemuksen sekä auttaa torjumaan ruokahävikkiä.
Näiden toteutusten kautta PLASTOBREIZ haluaa havainnollistaa monia räätälöintimahdollisuuksia, joita sen integroitu suunnittelu- ja valmistusosasto tarjoaa, todellinen erottumisen väline asiakkaidemme brändille.
Tämä uutuus ilmentää OIKEAA PAKKAUSTA: hyödyllinen, turvallinen, teknologinen ja eettinen pakkaus.
Shiitaken alkuperä ja historia
Shiitake (Lentinula edodes) on syötävä sieni, joka esiintyy luonnollisesti Japanissa, Kiinassa ja Koreassa. Tässä sienestä on kasvatettu vuosisatojen ajan, ja sitä arvostetaan sen maun ja tuoksun vuoksi. Aasialaisessa keittiössä se on yleisesti käytetty sieni. Shiitake kasvaa kovilla puulajeilla, kuten pyökillä, tammella, pähkinällä ja kastanjalla. Shiitakella on vaaleanruskea tai tummanruskea lakki, ja se kuuluu maailman eniten viljeltyjen sienten joukkoon.
Käsittely shiitakesienijauheeksi
Shiitake korjataan, kun se on kasvanut hyvin, mutta lakin reuna on vielä hieman kääntynyt alaspäin. Lakin tulisi olla jo irti varresta, muuten shiitake on vielä liian nuori. Jos lakki on liian leveä ulospäin, shiitake on jo liian vanha. Korjuun jälkeen sieni leikataan paloiksi ja laitetaan uuniin kuivumaan. Tämän jälkeen se käsitellään hienoksi shiitakesienijauheeksi.
Shiitaken terveelliset ominaisuudet
Shiitake sisältää …
7 Sienisekoitus Luomu
Ultimaattinen tehostaja immuunijärjestelmälle:
Reishi
Reishi sisältää antioksidantteja, hivenaineita, polysakkarideja, vitamiineja sekä mineraaleja kuten seleeni, boori ja germanium.
Chaga
Chaga on täynnä antioksidantteja ja erilaisia steroleja. Sterolit ovat kasvisteroideja, jotka tasapainottavat immuunijärjestelmää.
Shiitake
Shiitake on täynnä vitamiineja, kaliumia ja magnesiumia, ja se sisältää 13 g proteiinia per 100 g.
Maitake
Maitake on rikas aminohapoista ja sisältää antioksidanttia L-ergotioneiinia, joka tukee maksaa.
Leijonanharja
Leijonanharja (Hericium erinaceus) tukee immuunijärjestelmää ja sillä on myönteinen vaikutus keskittymiskykyyn.
Cordyceps
Cordyceps vahvistaa immuunijärjestelmää ja hidastaa sitä yliaktiivisuuden aikana.
Lumisieni
Lumisieni sisältää enemmän D-vitamiinia kuin mikään muu ravintolähde ja on rikas antioksidanteista.
Riisi
Riisi on viljelty kasvi. Tämä tarkoittaa, että se on kasvilaji, jota on kasvatettu ihmiskäyttöön ja joka on jalostettu villikasveista. Riisi (Oryza) on viljakasvi, jonka suurin tuottaja ja kuluttaja on Kiina ja suurin viejä Thaimaa.
Riisi kasvaa haarautuvana tähkänä. Tähkä sisältää 50–500 tähkää, joista jokaisessa on kukka. Munasarja ja myöhemmin jyvät ovat suojassa kauluksissa. Riisin kasvuprosessi kestää keskimäärin 3–6 kuukautta.
Riisin historia
Riisin alkuperä on Aasiassa. Noin 9000 vuotta sitten ihmiset alkoivat kasvattaa riisiä trooppisilla alueilla. Riisinjyviä löydettiin Shangshan kylästä. Viljely mahdollisti ihmisten asumisen yhdessä paikassa. Riisiä löytyi Shangsanista purkeista ja kivistä, yhdessä riisin jauhamiseen käytettävien työkalujen kanssa.
Riisiä ei syöty Euroopassa yleisemmin ennen 1400-lukua, mikä johtui löytöretkistä Aasiaan.
Käyttö
Riisijauho on jauhettu ja kypsentämätön…