Maissitärkkelys, jota kutsutaan myös maizena-nimellä, saadaan valkoisista maissin heteistä, toisin kuin maissijauho, joka saadaan maissin jyvistä. Se on valkoista ja sillä ei ole makua tai hajua. Se esiintyy jauhemaisessa muodossa. Oikean vesimäärän kanssa se muodostaa eräänlaista puuroa. Maizena kuuluu ruokavalioon, se on gluteeniton ja liukenee hyvin veteen. Energiasisältö 1505KJ/354kcal - 18%RWS*rasva 0.1g < 1% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0g - 0%hiilihydraatit 88g - 34% mukaan lukien sokerit 0g - 0%proteiini 0.3g < 1%suola 0.025g < 1%*RWS - viite ruokaarvo <strong> käyttö </strong> tärkkelystä voidaan käyttää jauhon korvikkeena, keittojen ja kastikkeiden sakeuttamiseen, kotitekoisen leivän, vanukkaiden ja kakkujen valmistamiseen. Maizenaa voidaan myös käyttää pintojen puhdistamiseen erilaisista tahroista (öljy, ruoka, veri). Se toimii erinomaisesti puhdistusaineena kattiloille, keittiölaitteille ja astioille. Sitä voidaan käyttää myös pehmentimenä pesussa.
Pähkinöistä valmistettu pasta on valmistettu 100 % hasselpähkinöistä, ilman mitään turhia lisäaineita. Hasselpähkinöissä oleva suuri E-vitamiinin määrä, jolla on voimakkaat antioksidanttiset ominaisuudet, tukee kehon puolustusta vapaita radikaaleja vastaan. Hasselpähkinöissä oleva E-vitamiini suojaa huonolta kolesterolilta estäen ateroskleroottisia muutoksia, mikä on tärkeää sydäninfarktin ehkäisyssä. Lisäksi hasselpähkinät sisältävät runsaasti B-vitamiineja, jotka edistävät hermoston hyvää toimintaa, sekä C-, A-, K-vitamiineja, foolihappoa, kaliumia, fosforia ja kalsiumia. Pähkinät ovat terveellisten rasvahappojen ja kuitujen lähde. & NBSP; <strong> Koostumus: </strong> Paahdetut hasselpähkinät & NBSP; <strong> ravintoarvo 100g: ssä </strong> energiarvo 2900KJ / 702Kcal - 35% RWS * rasva 63 g - 90%, mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 4,51 g - 23% hiilihydraatit
Kikherne, eli myös kikerherne tai italialainen herne, kuuluu palkokasvien ryhmään. Kikherne on erinomainen proteiinin ja välttämättömien aminohappojen lähde, joten se voi korvata lihan. Se on monimutkaisten hiilihydraattien ja kuidun lähde. Kikherne tarjoaa keholle monenlaisia vitamiineja ja mineraaleja, mukaan lukien merkittäviä määriä fosforia, B9-vitamiinia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja kaliumia. Se sisältää myös tyydyttymättömiä rasvahappoja. Kikherne on vähäkalorinen ja sillä on alhainen glykeeminen indeksi, ja sen sisältämä kuitu auttaa vähentämään triglyseridien ja "huonon" kolesterolin tasoa. Kikhernejauho on erityisesti vegaanien ja allergikoiden arvostama. Kikhernejauho valmistetaan palkokasvista, ja siksi sillä on poikkeuksellinen proteiinipitoisuus, ja maku muistuttaa umami-makua. Tämän jauhon glykeeminen indeksi on lähes puoleen verrattuna vehnäjauhoon ja se on vain 35.<span class="Apple-converted-space"> </span> <strong>Koostumus:</strong> kikhernejauho <strong>
Neilikkaöljyllä on ainutlaatuinen tuoksu, ja se erottuu epätavallisella koostumuksellaan. Se on luonnollinen eteerinen öljy, jonka pääainesosa on eugenoli ja sen johdannainen asetyleugenoli. Eugenoli kuuluu terpeeniryhmään. Se on pääasiallinen syy eteeristen öljyjen poikkeuksellisiin ominaisuuksiin ja sillä on voimakas desinfioiva vaikutus. Lisäksi neilikkaöljy on metyyli-salisylaatin lähde, joka on vastuussa tämän tuotteen kipua lievittävistä ominaisuuksista. Tuote on erinomainen vitamiinien ja mineraalien aarre. Siitä löydämme muun muassa A-vitamiinia ja C-vitamiinia sekä fosforia, kaliumia, kalsiumia, natriumia ja rautaa. Apilat tunnetaan antiseptisistä ja antifungaalisista ominaisuuksistaan. Siksi niitä on käytetty fytoterapiassa vuosien ajan vaikeasti paranevien haavojen ja ihoinfektioiden hoitoon.
Teepuuöljyllä on miellyttävä, aromaattinen tuoksu. Se saadaan teepuun lehdistä Australiassa. Öljyn nimi sekä puu, josta se tuotetaan, eivät liity teehen. Kasvia kutsui teepuuksi kapteeni Cook, joka kuten aboriginaalit käytti sen lehtiä juoman valmistamiseen teetä varten. Teepuun lehtien hyviä vaikutuksia hyödynsivät aboriginaalit, jotka käyttivät niitä desinfiointiin ja haavojen hoitoon. Nykyään tätä puuta viljellään suuressa mittakaavassa, koska eteeriselle öljylle, jota tämä raaka-aine sisältää, on suurta kiinnostusta; se sisältää yli 90 aktiivista yhdisteitä. Teepuuöljy saadaan tislausprosessissa vesihöyryllä teepuun lehdistä ja oksista. Se erottuu raikkaasta, kasvimaisesta tuoksustaan ja värittömästä tai vaaleankeltaisesta väristään. Öljyä käytetään aromaterapiassa yhtenä voimakkaimmista antiviraalisista, antibakteerisista ja antimykotisista aineista.
Magnesium on yksi arvokkaimmista biopiristeistä. Se näyttelee monia tärkeitä rooleja kehossa: se osallistuu tärkeisiin biokemiallisiin reaktioihin ja on ratkaisevan tärkeä hermojen, veren, ruoansulatuksen, luiden ja luuston tehokkaalle toiminnalle, estää veren yliaktiivisuutta tai munuaiskivien muodostumista, hidastaa ikääntymisprosessia ja vahvistaa kehon immuunijärjestelmää. Magnesium on yleinen alkuaine, mutta huonosti imeytyvä. Vain 15-40 % ruoasta, kuten viljoista, viljatuotteista, ruskeasta riisistä, kuivatuista hedelmistä, tuoreista vihreistä lehtivihanneksista ja suklaasta, saadaan magnesiumia. Niille, joiden ruokavalio ei ole rikastettu mainituilla tuotteilla, lisäravinteet voivat olla tarpeen. Miten magnesiumin puutetta voi täydentää? Magnesiumlisät ovat saatavilla tabletteina tai kapseleina, tai tätä ainetta voi täydentää ihon kautta. Joidenkin tutkijoiden mukaan tämä menetelmä tarjoaa parhaan imeytymisen.
Vihreä kahvi on epämukavia kaakaopapuja, joista valmistetaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Sen väri on herkkä vaaleanvihreä. Tämä johtuu siitä, että keräyksen jälkeen sitä ei altisteta savustamisprosessille. Sen koostumuksessa, kofeiinin lisäksi, löytyy myös klorogeenihappoa, jota pidetään rasvanpolton nopeuttamiseen liittyvänä ominaisuutena. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumuksessa on foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12 sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä. <strong> Energiasisältö 1588KJ / 381KCAL - 19% RWS * Rasva 13G - 19% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0,8 g - 4% Hiilihydraatit 40g - 15%, mukaan lukien sokerit 0g - 0% Proteiini 11g - 22% Kuitu 30g - 0g - 0% * RWS - Viitearvo ja NBSP; <strong> Käyttö </strong> Vihreän kahvin valmistus
Vihreä kahvi on paahtamattomia kaakaopapuja, joista valmistetaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Sen väri on vaaleanvihreä. Tämä johtuu siitä, että keräämisen jälkeen papuja ei altisteta paahtamisprosessille. Sen koostumuksessa on piristävän kofeiinin lisäksi myös klorogeenihappoa, jolle on annettu ominaisuuksia, jotka nopeuttavat rasvakudoksen palamista. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumuksesta löytyy mm. foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12 sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä.
<strong>Koostumus:</strong> jauhettu vihreä kahvipapu
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong> Energiasisältö 1588kJ/381kcal - 19% VRN* Rasva 13g - 19% josta tyydyttyneet rasvahapot 0,8g - 4% Hiilihydraatit 40g - 15% josta sokerit 0g - 0% Proteiini 11g - 22% Kuitu 30g Suola 0g - 0% *VRN - Viitearvo
<strong>Käyttö</strong> Hauduttamalla vihreää
Linssin parantavat ominaisuudet ovat tunnettuja jo vuosisatojen ajan. Siemenet sisältävät omega-3-rasvahappoja, proteiineja, ravintokuitua, B-vitamiineja, E- ja K-vitamiinia, alumiinia ja koliinia, makro- ja mikroelementtejä: fosforia, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia, natriumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania ja seleeniä. Lisäksi se on erinomainen ravintokuidun, vitamiinien ja mineraalien lähde, ja se vaikuttaa erinomaisesti ruoansulatusjärjestelmän terveyteen, rauhoittaen vaivoja, jotka liittyvät mahahaavoihin, liialliseen happamuuteen ja närästykseen. Se parantaa suolen peristaltiikkaa ja auttaa poistamaan kehosta haitallisia myrkkyjä. Linssi osoittaa rauhoittavaa ärsytystä ja limakalvoa kosteuttavaa vaikutusta. Yksi terveellisimmistä öljyistä puristetaan pellavansiemenistä. Sisältäen tyydyttyneitä rasvahappoja 3,7 g - 18 % hiilihydraatteja 29,1 g - 11 % mukaan lukien sokerit 1,5 g - 3 % proteiinia 18,5 g - 37 % suolaa 0,01 g < 1 % *RWS - Viitearvo ruokavaliolle <strong> käyttö </strong> Päivittäinen saanti l
Sheavoi on öljyä, joka saadaan käsittelemällä sheapähkinöitä. Masłosz-puu kasvaa Afrikassa, ja sheavoi on ollut käytössä siellä vuosisatojen ajan.
Se on äärimmäisen rikas tyydyttymättömistä rasvahapoista. Ne ovat avainaineosa, kun halutaan nuorentaa ja kosteuttaa ihoa. Sheavoi tarjoaa myös kaikki tärkeimmät vitamiinit, joita tarvitaan, jotta iho pysyy nuorekkaana, sileänä ja ennen kaikkea terveenä. Nämä vitamiinit tukevat ihon suojaa tuulelta, kylmältä, voimakkaalta auringolta ja auttavat haavojen ja palovammojen hoidossa.
Lisäksi sheavoissa olevat ainesosat tukevat solutoimintaa, taistelevat ikääntymisen vaikutuksia vastaan ja parantavat näkyvästi ihon kuntoa. Se öljyttää ja kosteuttaa epidermiä, regeneroi ihoa, sillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, se ravitsee täydellisesti ja uudistaa ihoa, rauhoittaa ikääntymistä, tukee taistelua selluliittia ja venytysjälkiä vastaan sekä lievittää turvotusta.
Banaanichipsit, jotka on valmistettu banaaneista, jotka sisältävät runsaasti kaliumia, ovat loistava välipala kotona, retkellä, koulussa tai työssä. Ne korvaavat erinomaisesti makeiset, ja ne ovat maukkaita ja rapeita. Samoin kuin niiden raaka vastineensa, banaanichipsit ovat rikkaita vitamiinien, kuten A, B, D, E ja K, lähteitä. Tällaisen koostumuksen ansiosta banaanichipsit vaikuttavat myönteisesti verenpaineeseen, torjuvat vaivalloisia lihaskramppeja sekä parantavat mielialaa ja hyvinvointia. Kuivatuissa banaaneissa on myös serotoniinia, ainetta, joka vaikuttaa myönteisesti mielialaan ja takaa hyvän olon. Serotoniini vaikuttaa myös hermostoon, auttaa stressin hallinnassa ja helpottaa nukahtamista. Banaanichipsejä kannattaa siis suositella erityisesti henkilöille, jotka kärsivät unettomuudesta ja yleisesti huonosti stressistä.<strong>Koostumus:</strong> 70% banaanichipsit, 19% sokeri, 11% kookosöljy, luonnollinen banaaniaromi <strong>Ravintoarvo 100g:ssa</strong>Energia-arvo
Opuntia-öljy on läpimurto ikääntymistä estävässä ihonhoidossa. Luonnollinen kohotusteho on pakattu pieneen pulloon. Öljy puristetaan aikaa vievässä ja kalliissa prosessissa opuntian siemenistä. Yksi litra öljyä saadaan noin miljoonasta siemenestä, jotka tulevat lähes 500 kilosta hedelmiä.
Mikä erottaa opuntia-öljyn muista, on sen ainutlaatuinen koostumus: korkea (90%) rasvahappopitoisuus (välttämättömät rasvahapot), joista yli 60% on Omega-6 -happoa, sekä aktiivisin muoto E-vitamiinista (gamma-tokoferoli). Arvokkaiden rasvahappojen ja vitamiinien (A, E, F, K) lisäksi se sisältää myös mineraaleja (kalsium, kalium, fosfori, magnesium, rauta ja sinkki).
Öljyllä on seuraavat ominaisuudet:
- Silottava - raudan ja sinkin läsnäolo vaikuttaa myönteisesti kollageenin aineenvaihduntaan. Öljy tasoittaa jo syntyneitä ryppyjä;
- Antioksidanttinen - korkea karotenoidien ja klorofyllin pitoisuus hidastaa merkittävästi ihon ikääntymisprosesseja;
- Korjaava - vahvistaa ja uudistaa vaurioitunutta lipidilastaa, täydentää rasva-aineiden puutteita.
Vanilja on orkideakasveihin kuuluva kasvi, joka esiintyy trooppisilla alueilla. Se on kotoisin Etelä- ja Keski-Amerikan trooppisista metsistä. Nykyisin sitä viljellään pääasiassa Madagaskarilla ja Indonesiassa. Vaniljatangot kerätään vihreinä ja ne käyvät läpi luonnollisen fermentaation. Tällöin ne ruskeutuvat ja alkavat tuoksua makeasti ja intensiivisesti. Vaniljan viljely on aikaa vievää ja monimutkaista. Se on maailman toiseksi kallein mauste sahramin jälkeen. Vaniljatangot ovat paljon aromikkaampia kuin öljy, uute tai vaniljajauhe.
<strong>Käyttö</strong> Vanilja on äärimmäisen aromikas, makeasti tuoksuva mauste. Se sopii täydellisesti leivonnaisten ja muiden leivonnaisten maustamiseen, ja sitä käytetään myös suklaan ja jäätelön valmistuksessa. Vanilja yhdistyy myös hyvin suolaisiin ruokiin, erityisesti kalojen ja lihojen kastikkeissa. Se yhdistyy hyvin kanelin ja neilikoiden kanssa.
<strong>Huomio</strong> Ruokiin käytetään vain vaniljatangon aromikkaita siemeniä.
Le magnésium est l'un des biopierwiastes les plus précieux. Il joue de nombreux rôles importants dans le corps: il participe à des réactions biochimiques importantes, est crucial pour le fonctionnement efficace du nerveux, du sang, du digestif, des os, des os, de l'hyperactivité sanguine ou de la formation de calculs rénaux, ralentit le processus de vieillissement , renforce l'immunité du corps. Le magnésium est un élément commun, mais mal digestible. Il est absorbé que de 15 à 40% des aliments, des céréales, des produits de céréales, des céréales, du riz brun, des fruits secs, des légumes à feuilles verts frais et du chocolat sont quelques-uns des aliments riches en magnésium. Pour ceux dont le régime alimentaire n'est pas riche en produits mentionnés, une supplémentation peut être nécessaire. Comment compléter la carence en magnésium? Vous pouvez obtenir des suppléments de magnésium sous forme de comprimés ou de capsules ou compléter cet élément à travers la peau.
Kalakollageeni kapseleissa on tuote, joka saadaan makean veden kalasta, joka syö planktonia ja hienoja kasviperäisiä ruokia. Tämä kala pyydetään valvotuista vesialtaista eläinlääkärin valvonnassa. Veden saastumisen minimoiminen raskasmetalleilla on jatkuvasti taattu. Kollageeni on pitkäketjuinen aminohappo ja ihmisen kehon runsain proteiini. Se on suuri osa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Sitä käytetään nivelkipujen ja nivelrikon yhteydessä, liikuntaelinten, kuten jänteiden, alueella. Se vaikuttaa ruston uusiutumiseen, haavojen paranemiseen, vahvistaa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Kapselit - 340 mg <strong> käytä </strong> 2-4 kapselia päivässä (aamulla tai illalla) nauttimalla runsaasti vettä. Suositeltu käyttöaika valmisteelle on 3 kuukautta.
Linssit, kuten kaikki palkokasvit, omaavat ainutlaatuisia terveyshyötyjä. Ne ovat hyvin imeytyvän proteiinin lähde. Linssiproteiini on soijaproteiinin jälkeen eniten imeytyvää kasvipohjaista proteiinia (85 prosenttia). Vihreät linssit sisältävät runsaasti kuitua. Kuitu ei ainoastaan auta säätelemään verensokeria, parantaa sydän- ja ruoansulatusjärjestelmää, vaan se myös edistää kolesterolitasojen laskua, poistaa myrkkyjä kehosta, suojaa paksusuolen syövältä ja myös tyypin 2 diabetekselta. Linssit sisältävät runsaasti rautaa, mikä on hyödyllistä ihmisille, jotka eivät syö lihaa. Yksi kuppi vihreitä linssejä sisältää 100 prosenttia suositellusta päivittäisestä rautamäärästä. Tämä mineraali näyttelee tärkeää roolia hemoglobiinin muodostumisessa veressä ja myoglobiinin muodostumisessa lihaksissa, mikä on vastuussa hapen kuljettamisesta soluihin. Se sisältää myös arvokkaita mangaani- ja foolihappoja.
Pitkä, jota kutsutaan myös intiaansafraniksi ja laajalti tunnetaan nimellä kurkuma, on inkiväärikasvien perheeseen kuuluva kasvi, joka kasvaa luonnossa Intiassa ja jota viljellään trooppisessa ilmastossa. Tästä kasvista saadaan mauste ja keltainen väriaine nimeltä kurkumiini. Kurkuma on välttämätön komponentti mausteseoksissa, kuten curryssä. Se värjää voimakkaasti astioita (erityisesti puu- ja muoviesineitä), jotka hankitaan ja sekoitetaan kypsennettyyn ruokaan. Elintarviketeollisuudessa kurkumaa käytetään voin, majoneesin, pastan ja juuston värjäämiseen. Se sopii myös kermaisiin keittoihin ja munakkaisiin. Sopii ruokiin, joissa on palkokasveja (pavut, kikherneet, linssit, soija). Se on välttämätön ainesosa kaikissa curry-ruoissa ja muissa intialaisissa ruoissa. Kauniin keltainen väri antaa niille upean ilmeen. Suosittuja terveysvaikutuksia.
Pölypallerot ovat mehiläisten perusruokaa, jota ne tuottavat pesässä. Se syntyy kukkapölyn sekoituksesta, jonka mehiläistyöläiset keräävät syljen ja hunajan kanssa. Näin syntyneet pölypallerot kuljetetaan mehiläisten toimesta pesään, jossa ne pakataan kennoihin ja käyvät maitohappobakteerien läsnä ollessa, muodostaen pölypallerot. Mehiläistarhaajat keräävät pölypallerot suoraan pesästä – tietenkin, he eivät voi ottaa liikaa, koska se on mehiläisten ravintoa. Mehiläistarhassa saadaan pienempiä määriä pölypalleroita kuin pölyä, mikä tekee siitä kalliimpaa tavaraa.
Pölypalleron ominaisuudet ovat äärimmäisen arvokkaita. Ne ylittävät myös pölyn lääkinnälliset vaikutukset, johtuen rikkaammasta koostumuksesta, helpommasta imeytyvyydestä ja säilytysprosessista. Pölypallerot sisältävät runsaasti vitamiineja (C, B1, B2, B3, B6, B12, A, PP, K, E, H, D) sekä mikro- ja makroelementtejä, kuten magnesiumia, rautaa, kuparia, sinkkiä, kaliumia, fosforia ja natriumia. Verrattuna pölyyn, siinä on vähemmän proteiineja ja rasvoja.
Elintarviketeollisuudessa E330-nimen alla se toimii happamuuden säätelijänä, eräänlaisena säilöntäaineena ja antioksidanttina. Sitruunahappoa käytetään muun muassa jälkiruoissa ja muissa makeisissa. Löydämme sitä myös virvoitusjuomista, säilykkeistä, purkituksista ja valmiista aterioista. Sitä käytetään myös muun muassa liitosten puhdistamiseen tai vastaanottolaitteiden, kuten vedenkeittimen, puhdistamiseen. Kivellä voi myös puhdistaa likaisia käsiä, esimerkiksi rasvasta tai punajuurista. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on kaataa jauhetta käsiisi ja hieroa se itseesi. Tahrat häviävät silmänräpäyksessä.
Jokainen tabletti sisältää 500 mg luomuviljeltyjen maca-kasvien uutetta. Tabletti on 20 kertaa tehokkaampi kuin jauhe. Jotkut pitävät macaa muistia parantavana ja energiaa lisäävänä kasvina. Maca on runsas korkealaatuisten hiilihydraattien lähde, jotka tarjoavat tätä energiaa, ja se voi myös tarjota keholle helposti imeytyvää proteiinia, joka on erityisen tärkeää urheilijoille, sekä kuitua – joka on vastuussa muun muassa suoliston normaalista toiminnasta. Macaa suositellaan: • aktiivista elämäntapaa viettäville • kroonisen väsymyksen tiloissa • henkilöille, jotka altistuvat lisääntyneelle fyysiselle ja henkiselle rasitukselle • vitamiinien ja mineraalien puutostiloissa. Suositeltu annos on 1 tabletti 5 kertaa päivässä aterian jälkeen. Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta.
Milletin hiutaleet ovat hyvä energianlähde, eivät sisällä gluteenia, tarjoavat arvokkaita B-vitamiineja, E-vitamiinia, mineraaleja: kalsiumia, fosforia, kaliumia, sinkkiä ja magnesiumia sekä kuitua. Ne valmistetaan murskaamalla viljanjyviä. B-vitamiinit vaikuttavat hermoston hyvään toimintaan, E-vitamiini hidastaa ikääntymisprosessia. Hiutaleissa on myös lesitiiniä, joka tukee keskittymiskykyä ja muistia sekä säätelee kolesterolia. % RWS * Rasva 3,3 g - 5 %, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,6 g - 3 % Hiilihydraatteja 71,8 g - 28 %, josta sokereita 0,6 g - 1 % Proteiinia 12,3 g - 25 % Kuitua 2 g & lt; 0,01 g & lt; 1 % * RWS - Viitearvo <strong> Käyttö </strong> Hiutaleita voidaan keittää maidossa tai vedessä tai lisätä jogurttiin. Voit lisätä niitä raastettuun omppuun kanelin kanssa.
Arborio-riisi on italialainen riisilajike, joka on risoton pääkomponentti. Italia on Euroopan suurin riisin tuottaja. Vuosittain sitä kerätään jopa 1,5 miljoonaa tonnia, vaikka tämä on vain 1 % siitä, mitä viljelijät keräävät Intiassa. Italialaisen riisin etuna tuontiriisiin verrattuna on se, että koko kasvatus-, sadonkorjuu- ja käsittelyprosessi noudattaa Euroopan raaka-aineita koskevia standardeja. Tuontiriisin kohdalla emme esimerkiksi tiedä, mitä kemikaaleja sen viljelyssä on käytetty. Tunnetuin italialainen ruokalaji Arborio-riisistä on risotto, joka on tyypillinen ruokalaji Pohjois-Italiassa. Arborio-riisi voi myös olla osa makeita riisijälkiruokia, jotka perustuvat maitoon tai riisijuomaan. Voit myös yhdistää sen vihanneksiin. Arborio on keittämisen jälkeen hieman tahmeaa (kiitos amilopektiinin), kosteaa, ja se on täydellinen valmistettaessa gimppeleitä, jälkiruokia, ja ennen kaikkea se on paras riisi risottoon, klassiseen italialaiseen ruokaan. Sen suurin etu on hyvä makujen imeytyminen.
Vivion sienistrogonoff on korkealaatuisista, huolellisesti valituista raaka-aineista valmistettu, johon kuuluu tomaatteja, kikherneitä, sieniä, ostereita, selleriä ja sipulia. Stroganoff maustetaan kevyesti valkosipulilla, timjamilla ja mustapippurilla. Ruoka on vähäkalorista ja sisältää erittäin ravinteikkaita vitamiineja ja mineraaleja. Riittää, että ne lämmitetään, lisätään puuroa, riisiä tai täysjyväleipää, ja herkullinen ja terveellinen illallinen on valmis. Leikkaus, joka tunnetaan myös nimellä kikherneet tai italialaiset herneet, on todellinen proteiinitreasure, jolla on korkea ravintoarvo. Sen koostumuksessa on myös suuria määriä B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä ravintokuitua ja lukuisia mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia tai sinkkiä. Kikherneiden sisältämät ainesosat estävät ummetusta, säätelevät suolen liikkeitä ja vähentävät myös verenpainetta ja kolesterolia. Boczniki ovat epätavallisia sieniä, joilla on monia arvokkaita ravintoaineita.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yleinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutukset ja kehon sopeutuminen haitallisiin ulkoisiin olosuhteisiin. Jeżylava on lääkinnällinen sieni, joka kuuluu Macrogrzyb-lahkoon (<em> Basidomycota </em>) ja Soplowy-perheeseen (<em> > Hericiaceae </em>). Sataa vuotta se on ollut käytössä kiinalaisessa lääketieteessä maksalle, munuaisille, pernalle, mahalaukun sairauksille sekä sydämen häiriöille. Lisäksi Soplówka-lisäravinteella on myönteinen vaikutus koko kehon vahvistamiseen. Lion’s Mane (Leijonan harja), Heep Head, A Bear Head, White Pompom ovat Sea Soplówka -sienen kansanomaisia nimiä. Leijonan harja tai -pää liittyy hedelmällisen henkilön ulkonäköön, jonka koko on 10–30 cm.
Hirssijauho valmistuu jauhetuista hirssin siemenistä - yhdestä vanhimmista viljoista, jolla on monia terveyshyötyjä. Hirssi on gluteeniton ja emäksinen vilja, joka palauttaa kehon luonnollisen happo-emästasapainon, puhdistaa sitä, taistelee vapaita radikaaleja ja sieniä vastaan. Jauho on helposti sulavaa, ei aiheuta allergioita, sillä on kevyt pähkinäinen maku ja se on edullisempaa kuin muut "superfood"-tuotteet. Se on ravintokuidun, magnesiumin, tyydyttymättömien rasvahappojen, sinkin ja raudan sekä B-vitamiinien lähde. Hirssijauho on todellinen hyödyllisten aineiden piristysruiske ja tehokas detox keholle. Hirssijauho on myös runsas ravintokuidun lähde, joka tunnetaan nykyään yleisesti laihduttamista tukevana tuotteena, koska se säätelee ruoansulatusjärjestelmän toimintaa ja vaikuttaa positiivisesti verensokerin tasapainoon. Kaikki tämä johtaa kylläisyyden tunteeseen ja vähäisempään ruokahalun tunteeseen. <strong>Koostumus:</strong> hirssijauho <strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>Energia-arvo 1
Mantelilastut, kuten itse mantelit, ovat ravinteita täynnä. Ne sisältävät vitamiineja, mineraaleja, proteiineja ja kuituja, joten niillä on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Niissä on runsaasti terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja. Tyydyttymättömät rasvat ovat välttämätön osa terveellistä ruokavaliota. Uskotaan, että niiden säännöllinen kulutus voi vähentää kokonaiskolesterolitasoa. Mantelit ovat myös rikkaita E-vitamiinin, tunnetun antioksidantin, suhteen, joka estää hapettumisprosessit, puhdistaa verisuonia ja ehkäisee sydänsairauksia sekä hidastaa solujen ikääntymistä. Uskotaan, että mantelit auttavat ylläpitämään terveitä luita kalsiumin, magnesiumin, mangaanin, kuparin, K-vitamiinin, proteiinien ja sinkin avulla. Lisäksi mantelit sisältävät: B-vitamiineja, kuituja ja fosforia. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> mantelit & nbsp; <strong> ravintoarvo 100g: ssa </strong> energiarvo
Mustariisi, kypsennyksen jälkeen, saa violetin sävyn, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös violetiksi. Aivan kuten ruskeaa riisiä ei tarjoilla, se on myös kuitupitoista, vitamiineja, erityisesti E-vitamiinia ja mineraaleja: rautaa, sinkkiä, kuparia. Mustariisi kypsyy pidempään kuin muut riisit, puoli tuntia tunnin verran, ja se on aina hieman rapeaa. Sitä käytetään usein terveellisten jälkiruokien valmistamiseen, esimerkiksi riisijälkiruokaan kookosmaidolla. Mustariisi on rikas antioksidanteista, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, suojaten meitä siten tulehdustiloilta ja monilta sairauksilta sekä hidastaen solujen vanhenemista. <strong> Ravintoarvot 100 g:ssa </strong> energiarvo 1498KJ / 354Kcal - 18% RV * Rasva 3,2 g - 5%, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,8 g - 4% Hiilihydraatit 72 g - 28%, josta sokereita 0,7 g & LT; 1% Proteiini 7,7 g - 15% Kuitu 3,1 g & LT; 1% * RV - Viitearvo
Jarzynka-mauste on universaali mauste monille ruoille. Se perustuu kuivattuihin vihanneksiin ja yrtteihin sekä kurkumaan. Se korostaa täydellisesti ruokien makua ja antaa niille miellyttävän vihannesaromin. Jarzynka ei sisällä mitään tarpeettomia kemiallisia lisäaineita, hiivaa tai makuaineita. & Nbsp; <strong> Koostumus: </strong> Suola, sokeri, palsternakka, porkkana, maissi, sipuli, purjo, lubble, persilja, kurkuma, kurkuma - luonnollinen väriaine & nbsp; <strong> käyttö </strong> vihannesta lisätään keittoihin, kastikkeisiin, pataruokiin, salaatteihin ja muihin ruokiin, mikä antaa niille miellyttävän vihannesaromin ja korostaa valmistettujen ruokien makua.
Spirulinaa arvostetaan pääasiassa sen runsaan proteiinipitoisuuden vuoksi. Se on parempi aminohappojen lähde kuin muut helposti saatavilla olevat kasvipohjaiset tuotteet. Lisäksi tämä tuote pystyy tarjoamaan keholle useita arvokkaita vitamiineja ja mineraaleja.
Lisäksi spirulina pystyy tarjoamaan keholle y-linoleenihappoa, joka myös stimuloi immuunijärjestelmää taistelemaan haitallisia bakteereja ja viruksia vastaan. Tuote sisältää myös fenolisia yhdisteitä (kuten c-fykoosiini, r-fykoosiini ja allofykoosiini), jotka auttavat vähentämään tulevaisuuden syöpäriskiä.
Adaptogeenit ovat myrkyttömiä kasveja, joilla on erityinen vaikutus ihmisen kehoon ja mieleen. Kaikkien adaptogeenien yleinen ominaisuus on poistaa stressin vaikutukset ja auttaa kehoa sopeutumaan haitallisiin ulkoisiin olosuhteisiin. Reishi kasvaa pääasiassa kuolleilla tai elävillä puilla ja niiden rungoilla. Suurin osa löytyy lehtipuista, kuten tammista ja pyökistä. Aikaisemmin tätä sientä kasvoi vain luonnollisissa olosuhteissa, ja se oli erittäin kallista, koska se on hyvin harvinaista. Viimeisten vuosikymmenten aikana sitä on viljelty kaupallisesti, mikä tekee siitä helpommin saatavilla. Monia tutkimuksia on tehty, joissa on osoitettu, että Reishin kyky säätelee immuunijärjestelmän toimintaa, tappaa syöpäsoluja tai torjuu sivilisaation sairauksien kehittymistä. Reishi sisältää monia vitamiineja ja mineraaleja, kuten rautaa, magnesiumia, kalsiumia, sinkkiä, kuparia, mangaania ja saksaa.