Baobab-jauhe
Baobab on baobab-puun hedelmä, jota kutsutaan myös Adansonia Digitata -nimellä tai apinapuu. Viimeinen nimi johtuu monista apinalajeista, jotka elävät baobab-hedelmistä. Puu voi elää erittäin vanhaksi ja se on Afrikan suurin puu. Ei vain hedelmä ole hyödyllinen elämälle Afrikassa. Lähes kaikki puun osat ovat hyödyllisiä, minkä vuoksi sitä kutsutaan kansanomaisesti myös "Elämän puuksi". Hauska esimerkki on se, että se käyttää runkoaan vesivarastona. Sadekauden aikana apinapuu varmistaa riittävät varastot, jotta se voi selviytyä kuivista kausista. Rungosta käytetään sitten paikallisten toimesta kauppana, karjan tallina tai bussipysäkkinä. Hedelmässä on erittäin korkea antioksidanttien pitoisuus. Lisäksi baobab-jauhe on erinomainen kalsiumin lähde ja erittäin rikas vitamiineista ja mineraaleista. Kun hedelmä on käsitelty jauheeksi, se koostuu noin 50 % kuidusta (pe...
Vuodesta 2021 YOOKA SHILAJIT on erikoistunut korkealaatuisen käsintehdyn Shilajitin toimittamiseen Pakistanista, joka on kerätty suurilta korkeuksilta Himalajan vuoristossa. Puhtaus ja tehokkuus taataan huolellisilla perinteisillä käsittelymenetelmillä. Shilajitimme on saatavilla eri muodoissa: - hartsi, - tabletit, - kapselit, - gummyt, - nesteet. Voit personoida brändisi valkoisen etiketin shilajit-valikoiman luomispalvelumme avulla. Asiantuntijatiimimme neuvoo sinua prosessin kaikissa vaiheissa, kaavasta pakkaamiseen. Etsimme aktiivisesti jakelijoita Ranskassa, Euroopassa ja muualla maailmassa. Tuotteillemme on suuri kysyntä, ja haluamme jakaa tämän mahdollisuuden mahdollisimman monen ammattilaisen kanssa ympäri maailmaa. Olitpa sitten luomassa omaa Shilajit-brändiäsi tai haluamassa tulla jälleenmyyjäksi, olemme täällä tukemassa sinua.
Mikä on kardemumma?
Kardemummakasvit (Elettaria cardamomum) kasvavat pääasiassa korkeilla ja varjoisilla alueilla trooppisten metsien lähellä, joissa on suhteellisen runsaasti sadetta. Tällaisia olosuhteita esiintyy pääasiassa Kaakkois-Aasiassa ja Keski-Amerikassa. Kardemumma tunnetaan myös vihreänä kardemummana ja se on sukua inkiväärille. Kardemummalla on herkullinen makea ja pistävä tuoksu. Kardemumma maistuu bergamotilta, sitruunalta ja kamferilta. Kodat kuivataan sadonkorjuun jälkeen ja muuttuvat sitten mattavihreiksi. Ne ovat 1,5–2 cm pitkiä.
Terveelliset ominaisuudet kardemummansiemenillä ja sovellukset
Kardemumma sisältää monia mineraaleja, kuten rautaa, kalsiumia, kaliumia ja mangaania. 1 ruokalusikallinen sisältää jo 80 % päivittäisestä suositellusta mangaanimäärästä. Kardemummaa käytetään monissa ruoissa hienostuneen maun lisäämiseksi, esimerkiksi paistetussa jauhelihassa ja keitetyissä makkaroissa. Se on myös yleisesti käytetty mauste monissa itäisissä ja afrikkalaisissa ruoissa. Kardemummalla on hyvin erityinen maku. Jos käytät sitä liikaa, se antaa ylivoimaisen...
Muut pakkaukset VRAC ja PUSSIT: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - 4 Mendiants -sekoitus koostuu Sultanine-viinirypäleistä, Calabacita-viikunoista, manteleista ja kuorituista hasselpähkinöistä. Se ilahduttaa välipaloja ja alkupaloja.
Viite:32202
Prosessi ja alkuperä
Tämä raakasokeri on 100 % luonnollista sokeria Kolumbiasta. Ruokosokeri valmistetaan sokeriruokosta. Tämän sokeriruohon mehu keitetään, kiteytetään, jauhetaan sokeriksi ja seulotaan. Raakasokerilta puuttuu yksi vaihe tuotantoprosessista, koska sitä ei ole jalostettu.
Tämän ruskean/kultaisen ruokosokerin lisäksi on muitakin erilaisia tyyppejä; valkoista ruokosokeria ja tummanruskeaa ruokosokeria. Väri riippuu lisätyn melassin määrästä.
Keskiajalla ruokosokeri kuului kalliisiin ja harvinaisiin mausteisiin. Raakasokeria kuljetettiin Länsi-Eurooppaan sokerileipien muodossa, ja siellä se puhdistettiin sokerileipomoissa.
Käyttö
Ruokosokeria käytetään usein sokerijuurikkaan korvikkeena. Se on herkullista erilaisissa ruoissa ja juomissa.
Herkomst Carob
Carob-jauhe tulee johannesleipäpuusta (Ceratonia siliqua), joka esiintyy erityisesti Välimeren alueella. Kasvi tunnetaan ravinteikkaista palkoistaan. Carob-jauhetta voidaan käyttää kaakaon korvikkeena, sillä maut ovat melko samankaltaisia; carob on vain makeampaa ja siinä on mieto pähkinäinen maku.
Johannesleipäpuu kasvaa jopa 15 metriä korkeaksi. Kruunu on leveä ja puolipallon muotoinen, ja sen tukee paksu runko, jossa on karkea ruskea kuori ja vahvat oksat. Johannesleipäpuuta viljellään laajasti, mutta sitä kasvaa edelleen myös luonnonvaraisena itäisillä Välimeren alueilla. Johannesleipäpuut voivat selviytyä pitkiä kuivuusjaksoja, mutta hedelmien tuottamiseksi carob-jauhetta varten ne tarvitsevat 500–550 millimetriä sadetta vuodessa.
Käsittely Carob-jauheeksi
Carob-jauhe valmistetaan johannesleipäpuun palkojen tummanruskeista siemenistä. Palkot voivat olla jopa 20 cm pitkiä ja ovat noin...
Täältä Abraham saa sinappinsa!
Valkoinen sinappi tai keltainen sinappi (Sinapis alba) on kasvi, joka kuuluu ristikkäiskukkakasvien perheeseen (Sinapis). Kasvi on todennäköisesti alun perin kotoisin Välimeren alueilta, mutta se on nyt levinnyt kaikkialle. Kasvia viljellään raaka-aineena sinapille tai vihreänä lannoitteena tyhjällä maatalousmaalla.
Sinapinsiementen käyttötarkoitukset
Koko siementä käytetään vihannesten säilömiseen (kuten kurkkujen) ja jauheena sinapin valmistamiseen (karkeaa sinappia varten myös yhdessä sinapinsiementen palasten kanssa). Sinapinsiemenet sisältävät sinalbiniä, ainetta, joka antaa sinapille sen terävän maun. Kuitenkin keltaisissa sinapinsiemenissä on vähemmän sinalbiniä kuin mustissa sinapinsiemenissä, minkä vuoksi keltaisista sinapinsiemenistä valmistetut sinapit ovat usein miedon makuisia.
Rasvanpoisto; helppo homma
Tämä sinappijauho on rasvattu kylmällä prosessilla, jolloin siinä on enää vain 15 % jäämärasvaa (20 %:n sijaan...
Muut pakkaukset VRAC ja SACHETS: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - VIJAYA tarjoaa erilaisia kurpitsansiemeniä. VIJAYA:n kurpitsansiemen, alkuperä Euroopasta, erottuu tummanvihreästä väristään ja litteästä, soikeasta muodostaan. Tämän valikoiman joukossa VIJAYA tarjoaa ranskalaista ja paikallista kurpitsansiemen.
VIJAYA:n kurpitsansiemen, lajike Shine Skin, on kotoisin Kiinasta. Se on
Goji-puu
Goji-puu on pensas/puu, jolla kasvaa goji-marja, ja se on kotoisin Kiinasta. Tämä puu tuotiin Eurooppaan 1700-luvulla. Pitkät, kaarevat oksat ovat piikikkäitä. Lehdet ovat harmaanvihreitä ja kukat purppuranvärisiä. Marjat ovat noin 2 cm pitkiä ja oranssinpunaisia. Ennen kuivaamista ne ovat mehukkaita ja puhkeavat nopeasti.
Goji-puu kestää kaikki sääolosuhteet, vaihdellen -26℃ talvella ja 40℃ kesällä. Kahden vuoden kasvukauden jälkeen ensimmäiset marjat kypsyvät. Goji-marjoja viljellään istutuksessa Keltaisen joen varrella Kiinassa. Tässä alueella istutetaan 3000 puuta hehtaarille, missä ne kasvavat leveyttä. Puiden korkeus on noin 1 metri ja ne tuottavat 1 kilogramman goji-marjoja kaudessa.
Ravinteet ja käyttötarkoitukset
Nämä goji-marjat kuivataan ja ne ovat 100 % orgaanisia. Ne ovat punaisia ja maistuvat makeilta ja happamilta. Kuivaamalla goji-marjoista saadaan erittäin tiivistettyjä ravinteita. Goji-marjat ovat rikkaita antioksidanteista...
Ehkä yhtä vanha kuin pyramidit
Valkosipuli (Allium sativum) on mukulakasvi narsissikasvien perheessä ja sukua sipuleille, purjolle ja ruohosipulille. Vanhoimmat tiedot valkosipulin käytöstä ulottuvat vuoteen 1500 eKr, Egyptiin.
Valkosipulin terveelliset ominaisuudet
Valkosipulilla on todistettu kolesterolia ja verenpainetta alentava vaikutus. Se toimii myös bakteereja tappavasti alliciinin läsnäolon vuoksi. Valkosipulille on myös muita vaikutuksia, mutta niistä ei ole lopullista näyttöä. Valkosipuli on rikas B6-vitamiinin, C-vitamiinin sekä mangaanin ja fosforin mineraalien suhteen.
Valkosipulin käyttö
Valkosipuli on suosittu yrttejä Välimeren ja Keski-Euroopan maissa, ja sitä käytetään sekä tuoreena että jauhettuna (kuivattuna ja murskattuna). Valkosipulirakeet ovat loistavia salaatteihin. Voit myös lisätä sitä pannulle öljyn joukkoon paistaessasi lihaa, kalaa, riistaa tai siipikarjaa. Valkosipuli on yrtti, jolla on voimakas maku ja tuoksu. Tuoksu on tutkimusten mukaan tehokas hyttysiä vastaan...
Mitä kurkuma oikein on?
Kurkuma on etelä- ja kaakkois-aasialainen kasvi, joka kuuluu inkiväärikasvien sukuun. Tästä kasvin juuresta valmistetaan kurkumaa tai keltajuurta (curcuma longa). Mausteena kurkuma on miedosti karvasta makua ja se on korkealla superfoodien listalla. Tämä johtuu osittain siitä, että kurkuma sisältää eteeristä öljyä, joka koostuu pääasiassa niin sanotuista 'seskviterpeeneistä'. Eri tyyppisillä 'seskviterpeeneillä' on lukuisia positiivisia vaikutuksia kehoomme.
Luonnollisesti gluteeniton, kuitupitoinen, kasviproteiineja, vitamiineja ja mineraaleja sisältävä VIJAYA-quinoansiemen kuuluu paikallisten tuotteidemme valikoimaan. Tämä pieni siemen on erinomainen ainesosa elinvoimaisiin ruokalistoihin.
Viite:22241
Kardemumma (Elettaria cardamomum)
Kardemumma kasvaa trooppisilla alueilla, pääasiassa Intian ja ympäröivien maiden vuoristoissa. Mauste liittyy inkivääriin ja sitä käytetään usein intialaisissa ja Lähi-idän ruoissa. Kodat ovat vihreitä ja sisältävät mustia siemeniä, jotka vapauttavat aromit. Kardemummalla on herkullinen makea ja voimakas tuoksu.
Kardemumman maku
Kardemumma maistuu raikkaalta, kuin bergamotti, sitruuna ja kamferi, ja siinä on eukalyptuksen vivahde. Käytettäessä se vapauttaa herkullisen, kukkaisen maun. Mauste voi nopeasti tulla hallitsevaksi, joten älä käytä liikaa.
Mitä voit tehdä kardemummalla
Voit tehdä monia asioita kardemummalla. Lisää sitä pataruokaan tai curryyn, käytä teelusikallinen porkkanakakussa tai muussa herkullisessa leivonnassa.
Historia ja alkuperä
Kaakaopapu (Theobroma) korjattiin ensimmäisen kerran olmecien toimesta Meksikossa jo vuonna 1000 eKr. Sitä käytettiin tuolloin pääasiassa voimistavina juomina. Vuosien saatossa mayat ja atsteekit omaksuivat tämän käytön kulttuureihinsa. Kaakaosta tuli osa seremoniallisia rituaaleja, ja kaakaopavut olivat maksuvälineenä. 1500-luvulla espanjalaiset toivat kaakaon Eurooppaan.
1700-luvun puolivälissä siitä tuli suosittu juoma. Eri Euroopan maiden siirtokuntien kautta kaakaopuita alettiin viljellä Aasiassa ja Länsi-Afrikassa, koska Euroopassa oli kasvava kysyntä suklaalle.
Kaakaopapu on raaka-aine suklaan tuotannossa. Nämä kaakaopavut tulevat trooppisilta alueilta Etelä-Amerikassa (Ecuador). Theobroma cacao -puu on pyhä mayojen ja atsteekkien keskuudessa. Puun kaakaopavut korjataan käsin, ja raakapavut puhdistetaan sitten luonnollisessa vedessä ja jatketaan...
Päivämäärän alkuperä
Päivämäärä on kivivilja, joka tulee päivämääräpalmun (Phoenix dactylifera) hedelmästä, ja sitä voidaan syödä tuoreena tai kuivattuna. Kiviviljat ovat hedelmiä, joissa on kova, kivimäinen ydin tai siemen. Päivämäärä on sylinterimäinen hedelmä, joka on 5–7 senttimetriä pitkä.
Päivämäärät kasvavat suurissa tertuissa näillä puilla, ja ne korjataan marraskuussa ja joulukuussa. Noin 30 päivämäärää voi kasvaa näissä tertuissa, ja yhdestä puusta voidaan kerätä 20–150 kiloa päivämääriä.
Viljely alkoi Lähi-idässä noin 3 000 vuotta sitten. Päivämääräpalmut viihtyvät kuivassa ilmastossa, jossa on kosteaa maata. Päivämäärästä on jopa 400 eri lajiketta. Nämä Pakistanista peräisin olevat kuivatut päivämääräpalat ovat saatavilla ympäri vuoden. Kuivatut päivämäärät ovat rikkaita A- ja B-vitamiineista, raudasta, magnesiumista ja fosforista.
Käyttö
Päivämääräpalat voidaan syödä välipalana, ja keittiössä päivämäärät yhdistyvät hyvin pähkinöiden ja tuorejuuston kanssa. Lisäksi näitä paloja voidaan käyttää jälkiruoissa sekä erilaisissa liha- ja kalaruokissa.
Pruikkisieni Jauhe: Leijonanharja Hericium Luomu
Leijonanharja jauhe on jauhe, joka on peräisin sienestä, jolla on erityinen nimi 'leijonanharja'. Suomeksi sieni tunnetaan nimellä pruikkisieni. Silti sinun ei tarvitse odottaa, että tuomarit kulkevat oikeuteen tällainen asia päässään.
Haluatko ostaa pruikkisientä? Katso myös nimityksiä leijonanharja, erinaceus ja hericium. Näitä termejä käytetään kaikki tätä erityistä pomponin muotoista sientä varten.
Leijonanharja jauheen maku
<p…
Hunaja- ja helmihiekka-piparkakku 5%, pakattu läpinäkyvään kalvoon. Nettopaino 300 g. Korkea hunajapitoisuus: 25%. Rikas kahdesta viljasta: vehnä ja ruis.
Kolmivärinen quinoa tulee yrityksen luomuviljelystä ja se on sekoitus valkoista, punaista ja mustaa quinoa-siemeniä. Valkoinen quinoa on neutraalin makuista, kun taas punaisen ja mustan lajikkeen maku on voimakkaampi ja intensiivisempi, mikä antaa tälle seokselle oikean tasapainon makua ja energiaa. Luontaisesti gluteeniton quinoa sopii niille, jotka ovat gluteenille herkkiä, tai niille, jotka noudattavat vegaanista tai vegetaristista ruokavaliota. Tämä ruoka on rikas erilaisista ravintoaineista, jotka ovat hyödyllisiä kehon hyvinvoinnille: kuituja, mineraaleja (magnesiumia, kaliumia ja rautaa), Omega 3- ja 6-rasvahappoja. Ennen kypsentämistä gluteeniton quinoa on aina huuhdeltava juoksevan veden alla ja sen jälkeen keitettävä 10-12 minuuttia, minkä jälkeen jyviä voidaan paistaa, jotta ne saavat vieläkin herkullisemman maun. Sitä voidaan käyttää herkullisten alkupalojen, kevyiden pääruokien, vihanneskeittojen, vegaanisten pihvien tai lihapullien tai tuoreiden ja aitojen salaattien valmistamiseen.
Suora toimittaja suurten brändien tuotteille suurjakeluun, Chutyptm tarjoaa FELIX 400g Kaikki mallit parhaaseen markkinahintaan. Tutustu kaikkiin viittauksiimme osoitteessa www.Chutyptm.com! Osta suuria määriä FELIX 400g Kaikki mallit ja PGC-tuonti.
Mitä sinun tulisi tietää ruusunmarjoista
Ruusunmarja on ruusun lihallinen valehedelmä. Riippuen ruusulajista ja -lajikkeesta, väri voi olla punainen, oranssi, violetti tai musta.
Jotain ruusunmarjan viljelystä
Ruusunmarjoja korjattaessa ne jätetään yleensä pensaan oksille ensimmäiseen pakkaseen asti, mikä antaa niille kauniin kirkkaan punaisen värin ja myös pehmentää niitä hieman. Jäljelle jääneet kukat leikataan sitten pois ja ruusunmarjat leikataan mahdollisimman lähelle pensaan pullistuneita, pallomaisia marjoja.
Terveelliset ominaisuudet ruusunmarjassa
Ruusunmarjat ovat rikkaita C-vitamiinin lähteitä ja sisältävät myös A-, B1- ja B2-vitamiineja. Tällä hetkellä tutkitaan ruusunmarjojen vaikutusta nivelrikon kivun vähentämisessä.
Mihin ruusunmarjajauhetta voi käyttää?
Voit käyttää ruusunmarjajauhettamme lasillisessa mehua, jogurttia tai vettä. Se on myös erinomainen ainesosa terveellisen superfood-smoothien tai -shaken valmistamiseen.
Punajuurijauhe Premium Luomu
Punajuurijauhe on punajuuren jauhetta, se on selvä asia. Jauhe on monille ihmisille todennäköisesti tuntematon, mutta sillä on enemmän kuin tarpeeksi tarjottavaa. Punajuuret: eivät kaikki pidä niistä. Makuasioista voi kiistellä. Mutta se, mikä ei ole kiistanalaista, on se, että punajuuret ovat äärimmäisen terveellisiä.
Punajuurijauhe on yhtä terveellistä kuin tuore punajuuri. Punajuuret ovat, kuten odottaa saattaa, sokerijuurikkaiden serkkuja, mutta paljon alhaisemmalla kaloriarvolla. Punajuuret ovat eräänlainen juurikasvi. Aikanaan ne olivat vaaleita, myöhemmin ne saivat punaisen värin. Tämä punainen väri voi olla melko hankala, sillä se tahrat vaatteita, ja sen poistaminen on vaikeaa.
Miksi ostaa punajuurijauhetta?
Punajuurijauheessa on tärkeitä ravintoaineita. Siinä on muun muassa lukuisia mineraaleja ja vitamiineja. Ajattele kaliumia, magnesiumia, rautaa ja fosforia. Lisäksi punajuurissa on runsaasti kuituja, v...
Hamppuproteiinijauhe
Hamppuproteiini, eli hamppuproteiinijauhe, on valmistettu hampunsiemenistä. Hamppu on eläinperäisten proteiinilähteiden, kuten lihan, korvike. Hamppu on biologinen proteiinijauhe. Proteiinilisät, kuten hamppuproteiinijauhe, valmistetaan konsentraateista, joissa on enemmän proteiinia ja vähemmän hiilihydraatteja sekä rasvoja kuin alkuperäisessä tuotteessa.
Miksi hampunsiemenet ovat superfood?
Hampunsiemenet ovat superfood, koska ne ovat täynnä magnesiumia ja rautaa. Yksi ruokalusikallinen hampunsiemeniä vastaa 50 grammaa pinaattia rautapitoisuudeltaan. Kaikkien, jotka kärsivät raudanpuutteesta, tulisi vakavasti harkita hamppuproteiinia. Hampunsiemenöljy on myös erittäin terveellistä, ja kasvin lehdet ovat syötäviä.
Hampunsiemeniä ei syyttä pidetä superfoodina. Hamppuproteiinijauhe on rikas erilaisista välttämättömistä rasvahapoista, E-vitamiinista sekä mineraaleista kuten kaliumista, natriumista, fosforista, rikkistä, magnesiumista, raudasta, kalsiumista ja sinkistä.
Veritip...