Tuotteet hakusanalla grampian maa pork (53)

Iberialle porsaan "Secreto Cruceta"

Iberialle porsaan "Secreto Cruceta"

El Secreto Cruceta de cerdo ibérico on ainutlaatuinen pala, joka erottuu intensiivisestä maustaan ja mehukkaasta koostumuksestaan. Se on leikattu pekonin lannen alaosasta, lähellä lapaa, ja tämä leikkuu tulee yli 10 kuukautta vanhoista vapaana kasvatetuista iberian sioista, jotka on ruokittu luonnollisesti. Paino vaihtelee noin 500 ja 650 gramman välillä, ja Secreto Cruceta on ihanteellinen grillaukseen, uunissa valmistamiseen tai gourmet-resepteihin. Sen sisäisen rasvan määrä antaa sille ainutlaatuisen maun ja poikkeuksellisen pehmeyden, mikä tekee siitä täydellisen gastronomian ystäville, jotka etsivät aitoa iberialaista laatua jokaisessa suupalassa.
100% Ibérico Pata Negra Tamme Kinkku - Luulla / Ilman Luuta / Käsin Leikattu

100% Ibérico Pata Negra Tamme Kinkku - Luulla / Ilman Luuta / Käsin Leikattu

Sen tyylitelty muoto ja hieno varsi, jotka ovat tyypillisiä puhtaan iberialaisen rodun yksilöille, ovat ne elementit, jotka tunnistavat tähtituotteemme ensisilmäyksellä. Lisäksi sen koko, joka on pienempi kuin risteytyneiden eläinten osilla, ja tuo kapeampi muoto, tekee sen tummasta, kuluneesta kavioista erityisen merkittäviä, sillä eläin on saanut laiduntaa vapaasti dehesassa ja nauttia kahdesta montanerasista. Sisäpuolella löydämme intensiivisen punaisen kinkun, jossa on runsaasti puhtaita valkoisia suonia, sillä 100 % iberialaisella possulla on jopa 75 % rasvasta lihaksessa. Kokonaisuus näyttää kiiltävältä sen ansiosta.
Serrano-kinkku Reserva 18 / 22 kuukautta viipaloitu - Serrano-kinkku Reserva 18 / 22 kuukautta viipaloitu 100g.

Serrano-kinkku Reserva 18 / 22 kuukautta viipaloitu - Serrano-kinkku Reserva 18 / 22 kuukautta viipaloitu 100g.

Serrano-kinkku Reserva, jonka kuivausaika on 18 / 22 kuukautta, ja keskimääräinen korkea paino ja rasvaprosentti, miedolla maulla ja hyvin vähän suolaa. Tämä on viipaloitu muoto tyhjöpakatuissa 100 g:n astioissa, viipaleiden erottimella.
Iberialainen Cebo Lapa 50% Iberialainen Rotu - LAPAT JA KÄÄRETTÄ

Iberialainen Cebo Lapa 50% Iberialainen Rotu - LAPAT JA KÄÄRETTÄ

Iberialaisista sioista peräisin oleva tuote, joka on ruokittu viljalla. Valmistettu selkä- ja puoliselkälihaksista, sekä pitkistä, lannerangan ja rintarangan lihaksista, suolattu, maustettu ja täytetty suoleen, joka on käynyt läpi asianmukaisen kypsymisprosessin vähintään 70 päivän ajan. Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty. Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ei allergeeneja. Paino: 0,7-1,2 kg Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C. Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli Paino: 0,7-1,2 kg
Pakastetut Charolais-hakkepihvit 125g/kpl - 1Kg laatikko

Pakastetut Charolais-hakkepihvit 125g/kpl - 1Kg laatikko

laatikko 1Kg 8 x 125g - 10% rasvapitoisuus - Puhdas naudanliha - teurastajan tyyli
Suolatut halal-lampaankäärmeet ja sianlihakäärmeet

Suolatut halal-lampaankäärmeet ja sianlihakäärmeet

Olemme suolattujen Halal-lampaankuitujen ja sianlihakuitujen toimittaja, joka tunnetaan korkeasta laadustaan. Tuotteemme ovat ihanteellisia makkaranvalmistukseen ja niitä viedään ympäri maailmaa. Takaa korkeaa laatua ja tuoreutta sekä kilpailukykyisiä hintoja. Luota kokemukseemme kansainvälisessä kaupankäynnissä löytääksesi parhaat makkaratuotteet tarpeisiisi.
Iberialainen Lapa - Iberialainen Sika

Iberialainen Lapa - Iberialainen Sika

Iberialainen sianlihan selkä. Tarjoamme sen tuoreena tai pakastettuna. Tyhjöpakattu 0,5 tai 1 kg pakkauksissa tai irtotavarana. Sertifioitu iberialainen sianliha iberialaisen laatustandardin mukaan.
Iberialainen Tammi-Salami - Lihatuotteet

Iberialainen Tammi-Salami - Lihatuotteet

Tuote on valmistettu sekoituksesta jauhettua tai paloiteltua lihaa, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonnolliseen sianpaksusuoleen täydellisessä kypsymistilassa. Iberialaiset Brisa-sikojen ominaisuudet Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet erottavat ne selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesoista, jotka sijaitsevat pääasiassa Salamancassa. Käytetyt käsittelyt Iberialaisissa Brisa-tuotteissa kaikki makkarapalat käyvät läpi seuraavat käsittelyt: jauhaminen, ainesosien lisääminen ja vaivaaminen, jäähdytyksessä asettaminen, täyttäminen, kuivaaminen ja kypsyttäminen. Makkaroiden hyödyt Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-sikamme tarjoavat meille lihaa. Energiapitoisuus: 432Kcal / 1919KJ Rasvat: 38.5 g Tyydyttyneet rasvat: 15.3 g Hiilihydraatit: 2.1 g Sokerit: 1.3 g Proteiinit: 26 g Suola: 3 g
Ilmastoidun mustan sian prosciutto - kypsytetty 36 kuukautta

Ilmastoidun mustan sian prosciutto - kypsytetty 36 kuukautta

Musta sian kinkku, syvän punainen väri ja intensiivinen maku, muistuttaa metsän tuoksua ja siinä on syvää makeutta, joka syntyy kasvatustavasta ja ulkona tapahtuvasta ruokinnasta. Myös valmistus, joka on täysin käsityötä, tapahtuu kunnioittaen emilian perinteitämme.
Iberialainen Punainen Cular Chorizo Valinta

Iberialainen Punainen Cular Chorizo Valinta

Valmistettu valituista vähärasvaisista paloista ja marmoroidusta Iberian sianlihasta. Maustettu valituilla mausteilla (paprika punaiselle Iberian chorizolle) ja kuivattu luonnollisessa kuivauslaitoksessa.
Iberico Possun Sisäfilee - Aljomar - Liha

Iberico Possun Sisäfilee - Aljomar - Liha

Iberico-lihamme esittelee tekstuureja ja makuja, jotka todistavat huolellisesti valvotusta tuotantoketjustamme. Olipa kyseessä hotelliala tai kuluttaja, miksi et nauttisi Iberico-possun kaikissa muodoissa? Paino: 1,2 kg
Iberialainen Sianliha Lihas - Poikkeuksellinen Iberialainen Sianliha Espanjasta lihaksessa

Iberialainen Sianliha Lihas - Poikkeuksellinen Iberialainen Sianliha Espanjasta lihaksessa

Grand Caractère viehättää sinut Iberian maaperään ja vahvistaa tämän Etelä-Espanjan alkuperäisen sianlihan aitoutta. Dehesas-ekosysteemissä kasvatettu, espanjalaisilla tammilla harvaan peitetty tasanko, iberialaisen sianlihan liha osoittaa sekä voimakasta että hienostunutta luonteenpiirrettä, jossa on herkullisia paahdettujen villipähkinöiden sävyjä. Aito symboli niemimaasta, iberialainen sika tuo mieleen lämpimät kesäateriat ja talven ystävällisen tunnelman Espanjassa. Grand Caractèren teurastajien tarkka silmä ja käsi mahdollistavat tämän erinomaisen lihan mureuden vahvistamisen. Heidän koulutuksensa espanjalaisilta teurastajilta perinteisten leikkausten ymmärtämiseksi antaa heille mahdollisuuden hioa tarkasti iberialaisen sianlihan kasvattajien työtä ja paljastaa kaikki tämän legendaarisen lihan ominaisuudet.
Australialainen vapaasti kasvatettu sianliha jauheliha (pakastettu)

Australialainen vapaasti kasvatettu sianliha jauheliha (pakastettu)

Jauhettu australialainen vapaasti kasvatettu sian olkapää. Ihanteellinen lihapullille, lihamurekkeelle tai lasagnelle.
Pakastettu porsaan olkapää ilman luuta

Pakastettu porsaan olkapää ilman luuta

Pakastettu porsaan olkapää, luuton. Pääasiallinen tavoitteemme on tyydyttää asiakkaamme ja ylläpitää pitkäaikaista liiketoimintasuhdetta. Myös pakastettu porsaanlihamme on erityisesti teurastettu islamilaisen (HALAL) ja kansainvälisten vaatimusten mukaisesti. Noudatamme tiukasti kaikkia eläinten kohteluun ja teurastukseen liittyviä vaatimuksia, mukaan lukien leikkuutarkkuus. Toimitamme FOB / CIF mihin tahansa satamaan ilman ongelmia. Tuotteemme täyttävät SGS-testauksen vaatimukset. Olemme johtava toimittaja kaikentyyppiselle pakastetulle porsaanlihalla ja osille Brasilian alkuperää. Politiikkamme on tyydyttää asiakkaamme ja ylläpitää pitkäaikaista liiketoimintasuhdetta. Jatkaaksemme liiketoimintaa, tarvitsemme pehmeän tarjouspyynnön, joka sisältää tietosi. Kosteuspitoisuus: alle 3% Valutus: 0 -5 °C 8 tuntia Jäähdytetty: -40 °C Varastointi: -20 °C Kuljetuksen aikana: miinus 10~15 °C Pakkaus: 27 MT ja 1350 laatikkoa 40 jalan kontissa
Tuore sianliha

Tuore sianliha

Tuore Sianliha Tuore Sianliha Vaatimukset Luomu Kasvatettu Ilman Antibiootteja GMO-vapaa
Sianrinta - VPF Sianrinta

Sianrinta - VPF Sianrinta

Makkaratuotantoa varten
Pakastettu Sika 6 Tavan Leikkaus

Pakastettu Sika 6 Tavan Leikkaus

Premium Käsitelty Laatuaste Jäädytetty Sika Ihmisravinnoksi terveellinen *Erityispiirteet:* - Valkoinen iho - Pesty puhtaaksi ja tuoreeksi - Ei murtuneita luita 0% - Hyvin puhdistettu ja tuore - Ei mustelmia - Ei mustia patteja tai ammoniakkipaloja - Ei epämiellyttäviä hajuja - Ei liiallista verta tai veritahroja - Kosteuspitoisuus alle 3% Etujalkojen keskipituus: - 17-18 cm/Kappale Etujalkojen keskipaino: - 300-350 g/kappale Takajalkojen keskipituus: - 19-20 cm/kappale Takajalkojen keskipaino: - 400-450 g/kappale *Jäädytyslämpötila:* - Jäädytetty: miinus 40 astetta Celsius - Varastointi: miinus 20 astetta Celsius. - Lämpötila kuljetuksen aikana: miinus 18 astetta Celsius
IBERICO BELLOTA OLKAHAM 75% IBERIALAINEN ROTU HENKILÖKOHTAINEN GASTRONOMIA

IBERICO BELLOTA OLKAHAM 75% IBERIALAINEN ROTU HENKILÖKOHTAINEN GASTRONOMIA

Alta Gastronomía -tammiin ruokitun olkapään kinkku pursuaa intensiivistä makua ja niittyjen raikkautta. Sen voimakas väri ja aromi vievät meidät suoraan takaisin luonnolliseen kellariin, jossa olkapään kinkut ovat levänneet yli kolme ja puoli vuotta, valmiina ilahduttamaan vaativimpia makuja täydellisellä suolan vivahteellaan. Vain poikkeuksellisimmat palat luokitellaan Alta Gastronomía -tuotteiksi.
Pakastettu Sika, Sikapossun Vatsa, Sikapossun Ohutsuoli

Pakastettu Sika, Sikapossun Vatsa, Sikapossun Ohutsuoli

Pakastetut leikattavat porsaan kylkiluut, 10 kg laatikot Pakastetut porsaan takajalat, 10 kg laatikot Pakastetut porsaan hännät ja häntäluut, 10 kg laatikot Pakastetut porsaan päät, 10 kg laatikot Pakastetut porsaan rintalastat, 10 kg laatikot Pakastetut porsaan kaulaluut, 15 kg laatikot Pakastetut porsaan selkärangat, 15 kg laatikot Pakastetut porsaan kokonaiset korvat, 10 kg laatikot Pakastetut porsaan maskit, 10 kg laatikot Pakastetut porsaan lannerangan kylkiluut, 9-12 cm, 15 kg laatikko Pakastetut porsaan mahalaukut, 10 kg laatikko Pakastettu porsaan selkänahka, 20 kg laatikko Pakastettu porsaan leikkuurasva, 20 kg laatikko Pakastettu porsaan selkärasva, 20 kg laatikko Pakastetut porsaan kielet, sveitsiläinen leikkaus, laatikossa Pakastettu porsaan kaula, luullinen, laatikossa Pakastettu porsaan jalka, luuton, polyblokkina Pakastettu porsaan lapa, luullinen, laatikossa Pakastettu porsaan lapa, luuton, laatikossa Pakastettu porsaan vatsa, luullinen, nahka päällä, N2, laatikossa Pakastetut porsaan kuunluut, 10 kg laatikko Pakastetut porsaan olkaluut, 20 kg laatikko Pakastetut porsaan reisiluut, 20 kg laatikko Pakastettu sika Toimitamme pakastettua porsasta etu-/takajaloista, jotka on alustavasti puhdistettu verestä ja saasteista.
PAHDITTU SIANLIHA - SIANLIHA

PAHDITTU SIANLIHA - SIANLIHA

PAHDITUT SIKAJALAT/SIKAPÄÄLIHA/PAHDITUT SIKANAHKA
SIOREN MAHA - Possun Kyljykset Baby Back Ribsit Possun Maha Spareribs Sisäfilee Takajalka Kylmä Possu

SIOREN MAHA - Possun Kyljykset Baby Back Ribsit Possun Maha Spareribs Sisäfilee Takajalka Kylmä Possu

KAULA/SELKÄLUU Possun olkapää eli possun takapuoli Piknikkikinkku Etujalka Possun sisäfilee Possun pihvit Vauvan selkäluut Possun vatsa Spareribs Sisäfilee Takajalka Jalka Pakastettu possun puolikas Pakastettu possun jalka luullinen, nahka päällä Pakastettu possun jalka luullinen, nahkaton Pakastettu possun jalka luuton, nahkaton Pakastettu possun sisäfilee luullinen, nahkaton Pakastettu possun sisäfilee luuton, nahkaton Pakastettu possun olkapää luuton, nahkaton Pakastettu possun kaula luuton, nahkaton Pakastettu possun sisäfilee luuton, nahkaton Pakastettu possun sisäfilee Pakastettu possun vatsa, ribbed, nahka päällä Pakastettu possun spareribs Pakastettu possun selkärasva Pakastettu possun leikkuurasva Pakastettu possun sisäfilee Pakastettu possun takajalat Pakastettu possun korvaläpät Pakastettu possun munuaiset Pakastettu possun poski Pakastettu possun sydän Pakastettu possun maksa Pakastettu possun kaulaluut Pakastettu possun nahka Pakastettu possun kieli Pakastettu possun kurkku Pakastettu possun kuono Pakastettu possun jalka Pakastettu possun etujalat Pakastettu possun takajalat Pakastettu possun hännät Pakastettu possun korvaläpät
Parman Kinkku - Luuton Parman Kinkku

Parman Kinkku - Luuton Parman Kinkku

Aggressiivinen hinta luuttomalle Prosciutto di Parmalle
Neljäsosa Mustasta Possusta Bigorre AOP - 1KG

Neljäsosa Mustasta Possusta Bigorre AOP - 1KG

Bigorren mustan sian neljännes AOP. Luonteenomainen kinkku, joka tunnistetaan sen marmoroinnista ja poikkeuksellisesta rasvasta, joka on saatu 24 kuukauden kypsyttämisellä. Bigorren musta sika, joka on serkku Iberian "Pata Negralle" ja tunnistettavissa mustasta turkistaan, on poikkeuksellinen ranskalainen sika. Se nauttii 100 % kasvisruokavaliosta ja elää vapaana vuorten juurella.
Kuivattu Possun Makkara - Luomu Charcuterie

Kuivattu Possun Makkara - Luomu Charcuterie

Kaikki porsaat ovat sertifioituja luomutuotannossa. Ne ruokitaan sertifioiduilla luomuviljoilla, jotka ovat peräisin tilaltamme. Sian kuivasalami on pakattu vakuumiin. Takuu ilman laktoosia ja ilman nitriittisuoloja. Parasta ennen -päivämäärä: 3 kuukautta. Paino: 190g
Kuivattu Possun Vatsa - Alkupalamme

Kuivattu Possun Vatsa - Alkupalamme

Tyhjennetty kuiva sianvatsa 100% kotitekoinen Ainesosat: sianvatsa, suola, pippuri, Provencen yrtit. Baconpaloihisi tai ohuina viipaleina grillattuna parantamaan munakokkeliasi tai paistettuja munia. 19,35 €/kg Tuotteen vähimmäispaino: 400 g.
Valkoinen kinkku mustalla tryffelillä Périgordista - keitetty kinkku tryffelillä

Valkoinen kinkku mustalla tryffelillä Périgordista - keitetty kinkku tryffelillä

Ranskalainen valkohammas mustalla tryffelillä Périgordista Valkohammas mustalla tryffelillä Périgordista. Ranskalainen, käsityönä valmistettu ja alueellinen tryffelihammas. Kypsennetään höyryttämällä omassa liemessään makua varten. 1/2 hammas, paino 3,5 kg; viimeinen käyttöpäivä 20 päivää. Herkkä mustan tryffelin tuoksu Périgordista on taitavasti annosteltu. Juhlapäivien tuote, joka voidaan tarjoilla ohuina viipaleina aperitiivien tai tapas-ruokien kanssa. Ihanteellinen juhlavastaanottojen piristämiseen. Meillä on myös erittäin kaunis valikoima alueellisesti valmistettuja käsityöhammasia. Maalaishammas, suolaton valkohammas, Landes-hammas jne... Älä epäröi pyytää meiltä katalogiamme ja hintoja.
Luuttomat naudan sisäfileepihvit

Luuttomat naudan sisäfileepihvit

Luuttomat naudanlihan takareisi
Vasikan kylkiluut - Rungis Lihavälittäjä EURODIS LIHA

Vasikan kylkiluut - Rungis Lihavälittäjä EURODIS LIHA

EURODIS VIANDES on vasikan tukkumyyjä RUNGISissa.
5 kg Maalaissian laatikko – Gascon Rotu

5 kg Maalaissian laatikko – Gascon Rotu

Possumme juoksevat syntymästään lähtien 6000 m²:n puistossa, jota varjostavat pähkinäpuut. Niiden ravinto koostuu erityisesti possujen tarpeisiin suunnitelluista pellettiruokista sekä tilan jätteistä, joita emme ole voineet myydä lajitteluhäiriön vuoksi (kurpitsat, melonit, pähkinät, viljat, hamppu). Gascon-rotu on mustia possuja, jotka ovat melko pieniä, koska niiden kasvu on hidasta, erittäin sosiaalisia ja leikkisiä, ja niiden korvat roikkuvat silmien päällä. Sen liha on tyypillisesti marmoroitua ja erittäin maukasta. PAINO: 5 kg PAKKAUS: 5 kg
Savustettu kuivatettu ankanrinta

Savustettu kuivatettu ankanrinta

Savustettu kuivatettu ankka Magret, vakuumipakkauksessa. Ainesosat: Ankanliha, säilöntäaine: nitriittisuola, mausteet, suola, valkopippuri, sokeri. Alkuperä: Bulgaria Tuote suoraan kulutettavaksi. Säilytyslämpötila: 0 °C - 4 °C. Hinta: 12,35 €