El Secreto Cruceta de cerdo ibérico on ainutlaatuinen pala, joka erottuu intensiivisestä maustaan ja mehukkaasta koostumuksestaan. Se on leikattu pekonin lannen alaosasta, lähellä lapaa, ja tämä leikkuu tulee yli 10 kuukautta vanhoista vapaana kasvatetuista iberian sioista, jotka on ruokittu luonnollisesti. Paino vaihtelee noin 500 ja 650 gramman välillä, ja Secreto Cruceta on ihanteellinen grillaukseen, uunissa valmistamiseen tai gourmet-resepteihin. Sen sisäisen rasvan määrä antaa sille ainutlaatuisen maun ja poikkeuksellisen pehmeyden, mikä tekee siitä täydellisen gastronomian ystäville, jotka etsivät aitoa iberialaista laatua jokaisessa suupalassa.
Sen tyylitelty muoto ja hieno varsi, jotka ovat tyypillisiä puhtaan iberialaisen rodun yksilöille, ovat ne elementit, jotka tunnistavat tähtituotteemme ensisilmäyksellä.
Lisäksi sen koko, joka on pienempi kuin risteytyneiden eläinten osilla, ja tuo kapeampi muoto, tekee sen tummasta, kuluneesta kavioista erityisen merkittäviä, sillä eläin on saanut laiduntaa vapaasti dehesassa ja nauttia kahdesta montanerasista.
Sisäpuolella löydämme intensiivisen punaisen kinkun, jossa on runsaasti puhtaita valkoisia suonia, sillä 100 % iberialaisella possulla on jopa 75 % rasvasta lihaksessa. Kokonaisuus näyttää kiiltävältä sen ansiosta.
Serrano-kinkku Reserva, jonka kuivausaika on 18 / 22 kuukautta, ja keskimääräinen korkea paino ja rasvaprosentti, miedolla maulla ja hyvin vähän suolaa.
Tämä on viipaloitu muoto tyhjöpakatuissa 100 g:n astioissa, viipaleiden erottimella.
Iberialaisista sioista peräisin oleva tuote, joka on ruokittu viljalla. Valmistettu selkä- ja puoliselkälihaksista, sekä pitkistä, lannerangan ja rintarangan lihaksista, suolattu, maustettu ja täytetty suoleen, joka on käynyt läpi asianmukaisen kypsymisprosessin vähintään 70 päivän ajan.
Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty.
Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli. 100 % luonnollisia ainesosia. Ei allergeeneja.
Paino: 0,7-1,2 kg
Jakelu- ja kuljetusolosuhteet: Huoneenlämmössä ei ole rajoituksia. Jos se on pakattu alipaineeseen alle 5 °C. Suositeltu kulutustemperatuuri on 15 °C - 18 °C.
Valmistusprosessi: Liotettu, maustettu, täytetty, kuivattu ja kypsytetty
Ainesosat: Iberialaisen sian lihakset, suola, luonnollinen aromi, paprikajauhe, luonnolliset mausteet ja synteettinen suoli
Paino: 0,7-1,2 kg
Olemme suolattujen Halal-lampaankuitujen ja sianlihakuitujen toimittaja, joka tunnetaan korkeasta laadustaan. Tuotteemme ovat ihanteellisia makkaranvalmistukseen ja niitä viedään ympäri maailmaa. Takaa korkeaa laatua ja tuoreutta sekä kilpailukykyisiä hintoja. Luota kokemukseemme kansainvälisessä kaupankäynnissä löytääksesi parhaat makkaratuotteet tarpeisiisi.
Iberialainen sianlihan selkä. Tarjoamme sen tuoreena tai pakastettuna. Tyhjöpakattu 0,5 tai 1 kg pakkauksissa tai irtotavarana.
Sertifioitu iberialainen sianliha iberialaisen laatustandardin mukaan.
Tuote on valmistettu sekoituksesta jauhettua tai paloiteltua lihaa, johon on lisätty suolaa, paprikajauhetta ja mausteita, vaivattu ja täytetty luonnolliseen sianpaksusuoleen täydellisessä kypsymistilassa.
Iberialaiset Brisa-sikojen ominaisuudet
Iberialaiset Brisa-sikojen erityispiirteet erottavat ne selvästi muista, mikä tuottaa korkealaatuisia Iberialaisia tuotteita. Ne ovat geneettisesti ainutlaatuisia yksilöitä, joiden alkuperä juontaa juurensa Välimeren Sus Scrofa Mediterraneus -alalajiin, ja ne ovat kotoisin Espanjan kuuluisista dehesoista, jotka sijaitsevat pääasiassa Salamancassa.
Käytetyt käsittelyt
Iberialaisissa Brisa-tuotteissa kaikki makkarapalat käyvät läpi seuraavat käsittelyt: jauhaminen, ainesosien lisääminen ja vaivaaminen, jäähdytyksessä asettaminen, täyttäminen, kuivaaminen ja kypsyttäminen.
Makkaroiden hyödyt
Makkarat ovat rikkaita magnesiumin, fosforin, sinkin ja kaliumin lähteitä. Lisäksi Iberialaiset Brisa-sikamme tarjoavat meille lihaa.
Energiapitoisuus: 432Kcal / 1919KJ
Rasvat: 38.5 g
Tyydyttyneet rasvat: 15.3 g
Hiilihydraatit: 2.1 g
Sokerit: 1.3 g
Proteiinit: 26 g
Suola: 3 g
Musta sian kinkku, syvän punainen väri ja intensiivinen maku, muistuttaa metsän tuoksua ja siinä on syvää makeutta, joka syntyy kasvatustavasta ja ulkona tapahtuvasta ruokinnasta. Myös valmistus, joka on täysin käsityötä, tapahtuu kunnioittaen emilian perinteitämme.
Iberico-lihamme esittelee tekstuureja ja makuja, jotka todistavat huolellisesti valvotusta tuotantoketjustamme. Olipa kyseessä hotelliala tai kuluttaja, miksi et nauttisi Iberico-possun kaikissa muodoissa?
Paino: 1,2 kg
Grand Caractère viehättää sinut Iberian maaperään ja vahvistaa tämän Etelä-Espanjan alkuperäisen sianlihan aitoutta. Dehesas-ekosysteemissä kasvatettu, espanjalaisilla tammilla harvaan peitetty tasanko, iberialaisen sianlihan liha osoittaa sekä voimakasta että hienostunutta luonteenpiirrettä, jossa on herkullisia paahdettujen villipähkinöiden sävyjä. Aito symboli niemimaasta, iberialainen sika tuo mieleen lämpimät kesäateriat ja talven ystävällisen tunnelman Espanjassa.
Grand Caractèren teurastajien tarkka silmä ja käsi mahdollistavat tämän erinomaisen lihan mureuden vahvistamisen. Heidän koulutuksensa espanjalaisilta teurastajilta perinteisten leikkausten ymmärtämiseksi antaa heille mahdollisuuden hioa tarkasti iberialaisen sianlihan kasvattajien työtä ja paljastaa kaikki tämän legendaarisen lihan ominaisuudet.
Pakastettu porsaan olkapää, luuton. Pääasiallinen tavoitteemme on tyydyttää asiakkaamme ja ylläpitää pitkäaikaista liiketoimintasuhdetta. Myös pakastettu porsaanlihamme on erityisesti teurastettu islamilaisen (HALAL) ja kansainvälisten vaatimusten mukaisesti. Noudatamme tiukasti kaikkia eläinten kohteluun ja teurastukseen liittyviä vaatimuksia, mukaan lukien leikkuutarkkuus. Toimitamme FOB / CIF mihin tahansa satamaan ilman ongelmia. Tuotteemme täyttävät SGS-testauksen vaatimukset.
Olemme johtava toimittaja kaikentyyppiselle pakastetulle porsaanlihalla ja osille Brasilian alkuperää. Politiikkamme on tyydyttää asiakkaamme ja ylläpitää pitkäaikaista liiketoimintasuhdetta. Jatkaaksemme liiketoimintaa, tarvitsemme pehmeän tarjouspyynnön, joka sisältää tietosi.
Kosteuspitoisuus: alle 3%
Valutus: 0 -5 °C 8 tuntia
Jäähdytetty: -40 °C
Varastointi: -20 °C
Kuljetuksen aikana: miinus 10~15 °C
Pakkaus: 27 MT ja 1350 laatikkoa 40 jalan kontissa
Alta Gastronomía -tammiin ruokitun olkapään kinkku pursuaa intensiivistä makua ja niittyjen raikkautta. Sen voimakas väri ja aromi vievät meidät suoraan takaisin luonnolliseen kellariin, jossa olkapään kinkut ovat levänneet yli kolme ja puoli vuotta, valmiina ilahduttamaan vaativimpia makuja täydellisellä suolan vivahteellaan. Vain poikkeuksellisimmat palat luokitellaan Alta Gastronomía -tuotteiksi.
Bigorren mustan sian neljännes AOP. Luonteenomainen kinkku, joka tunnistetaan sen marmoroinnista ja poikkeuksellisesta rasvasta, joka on saatu 24 kuukauden kypsyttämisellä. Bigorren musta sika, joka on serkku Iberian "Pata Negralle" ja tunnistettavissa mustasta turkistaan, on poikkeuksellinen ranskalainen sika. Se nauttii 100 % kasvisruokavaliosta ja elää vapaana vuorten juurella.
Kaikki porsaat ovat sertifioituja luomutuotannossa. Ne ruokitaan sertifioiduilla luomuviljoilla, jotka ovat peräisin tilaltamme.
Sian kuivasalami on pakattu vakuumiin.
Takuu ilman laktoosia ja ilman nitriittisuoloja.
Parasta ennen -päivämäärä: 3 kuukautta.
Paino: 190g
Ranskalainen valkohammas mustalla tryffelillä Périgordista
Valkohammas mustalla tryffelillä Périgordista. Ranskalainen, käsityönä valmistettu ja alueellinen tryffelihammas. Kypsennetään höyryttämällä omassa liemessään makua varten. 1/2 hammas, paino 3,5 kg; viimeinen käyttöpäivä 20 päivää. Herkkä mustan tryffelin tuoksu Périgordista on taitavasti annosteltu. Juhlapäivien tuote, joka voidaan tarjoilla ohuina viipaleina aperitiivien tai tapas-ruokien kanssa. Ihanteellinen juhlavastaanottojen piristämiseen. Meillä on myös erittäin kaunis valikoima alueellisesti valmistettuja käsityöhammasia. Maalaishammas, suolaton valkohammas, Landes-hammas jne...
Älä epäröi pyytää meiltä katalogiamme ja hintoja.
Possumme juoksevat syntymästään lähtien 6000 m²:n puistossa, jota varjostavat pähkinäpuut.
Niiden ravinto koostuu erityisesti possujen tarpeisiin suunnitelluista pellettiruokista sekä tilan jätteistä, joita emme ole voineet myydä lajitteluhäiriön vuoksi (kurpitsat, melonit, pähkinät, viljat, hamppu).
Gascon-rotu on mustia possuja, jotka ovat melko pieniä, koska niiden kasvu on hidasta, erittäin sosiaalisia ja leikkisiä, ja niiden korvat roikkuvat silmien päällä.
Sen liha on tyypillisesti marmoroitua ja erittäin maukasta.
PAINO: 5 kg
PAKKAUS: 5 kg